-
LR Freelander TD4 HSE
-
-
Maşallah döşemesi çok güzel, rahattır :)
-
Beğendiğim bi araç güle güle kullan
-
Hepinize tesekkur ederim,sagolun :)
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
-
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin maşallah
-
çekimlerde araçda güzel maşallah
-
maşallah kazasız belasız.
-
Maşallah Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullanın
-
allah kaza bela vermesin maşallah ;)
fotoğrafları çektiğiniz yer çok güzel ama malesef böyle yerler lanet bursada yok :D
-
Tesekkur ederim arkadaslar fotograflari begenmenize sevindim.Cekimler yakin bir arkadasima ait.İleride daha iyileri gelecek insallah.Kendisi de kisa zaman icinde uye olacak zaten :)
İyi dileklerini esirgemeyen herkese tekrardan tesekkurler,hepimize kazasiz belasiz gunler ;)
-
güzel arabadır freelander td04 kazasız belasız.
-
-
kazasız belasız kullanın..
-
Tesekkur ederim hepimize kazasiz belasiz surusler ;)
-
kazasız belasız kardeşim ben de ekleme yapmak isterdim fotoğraflara ama en güzellerini seçip koymuşsun zaten :D
-
Güzel araçlar kazasız belasız güle güle kullanın.
-
güzel araç kazasız belasız
forester sturbo almadan önce freelander ile forester arasında kalmıştım ancak freelanderın sert bir araç olduğunu duymuştum sizin yorumlarınız nedir bu konuda?
-
Teşekkür ederim. :)
Sertlik açısından pek sıkıntım yok.Ancak otomobilden jipe geçiş yapınca ister istemez bazı farklar oluyor.Direksiyonu ağır,turu az ve oturma pozisyonu biraz ilginç.2 aydan fazla oldu alalı hala bazen binerken kafamı direğe çarpıyorum. :D
Bu arada 2012 model Astra J dizel satıp aldım bunu.İlk zamanlar bana da mantıksız bir geçiş gibi gelse de tüketim,konfor vs. her açıdan yüzümü güldürüyor :)
-
Araç dün itibariyle satılıp yeni sahibinde teslim edilmiştir.Hayırlı olsun kendisine :)
Ama satılmadan 1 gün önce kayış kopartıp beni yolda bırakmasaydı iyiydi.Allahtan pek büyük bir sorun çıkarmadı. :)
http://i46.tinypic.com/v5x45h.jpg
-