HP S2000 Vs EP3 Civic Type R's - YouTube
HP S2000 Vs Another S2000's - YouTube
Denemeleri yapalı birkaç ay oluyor yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler:)
tavsiyem 720p seçip izleyin.
Printable View
HP S2000 Vs EP3 Civic Type R's - YouTube
HP S2000 Vs Another S2000's - YouTube
Denemeleri yapalı birkaç ay oluyor yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler:)
tavsiyem 720p seçip izleyin.
oh be video izledik ne zamandır darlandık :) maşaALLAH + videolar cok nett
uzun zamandır izledigim en iyi videolar diyebilirim...araç ayırt etmeden,tum araclara masallahhhh cekımlerde seslerde mukemmel kazasız belasız arkadaslar :)
içerisinde gibi hissettim bir an :) güzel olmuş kazasız belasız roll'ler :)
Çok zevkli video gerçekten elinize saglık sesler çekim mütiş.
Masallah masallah cok keyifli :)
Güzel videolar Emre & Öner elinize sağlık
Zevkle izledim, güzel denemelerdi :D
maşallah emeginize saglık gerçekten çok güzel olmuş
yalnız merak ettim red s2k neden o kdr geriye dusuyor birden ?
eski videolar herhalde gns iki üç aydır öyle yürüyemez.
Elinize sağlık araçlarada maşallah keyifle izledim :D
hp s2000 epey bi yırtıkmış maşallah en çok onu begendim :)
yanlız kırmızı s2000 le hp s2000 hemen hemen aynı speclerde olmasına ragmen daha rollingin basında bile fark oluyo sonrası zaten baya bi fazla sebebi nedir ? bi skıntı falan mı var aracta yoksa gerçekten dediğim gibi hp s2000 yırtıkmı :) ???
GNS yi 2-3 aydır geçmeyene kız vermiyolar artık zaten:)
Kırmızı s2k nın vardır bir eksiği sahibi yok desede..
Teşekkürler yorumlar için.
çok keyif aldım izlerken maşallah tüm araçlara:)
maşallah tüm araçlara :)
maşallahhhhhhhhhhh .............
2 ye 2 olunca böyle muhteşem videolar ortaya çıkıyoo egzostsuz hali bile, çok hızlı..
TH turbo typeR ıda yaad etmiş olduk :)
oner özledik kardeşim arabayı boşver ara sıra sen gel uğra biz hep oradayız çay içelim :)
maşallah tüm araçlara..:) bu arada dün gece sanırım hp s2000 benim yanımdan geçti aracımı park ettiğimde acıbademde maşallah canlı daha da güzel görünüyordu
Çekimler,sesler,denemeler,video 10 numara başka söze gerek yok tebrikler :). Tüm araçlara maşallah.
Mükemmel olmuş...
Meeşallah meeşallah gece-sabah arası iyi geldi gerçekten türklere de yakışan bu tebrik ederim kırmızıda var bir sıkıntı belli ama hp ciddi ciğerliymiş.Birde kafama takılan ufak bir ayrıntı var bu roll esnasında farlar kapatılınca daha mı hızlı gidiyorlar ??? Ceyran fındığa hızlı girsin cevizmi gelsin bekleniyor ? Varmıdır eğrisi doğrusu bu işin ?
harika bi etkinlik olmus spec lerden nerde ne yapılacagı bellı olmuss maşallah
masallah uzun bır zamandır bole guzel vıdeo ıznlememıstım herkesın elıne saglık
vıdeolar arabalar hersey cok guzel masallah kazasız belasız
Keyifle izledim, cozunurlukle keyif dogru orantili artiyo ;)
çekimler,sesler,araçlar 10 numara :) kazasız belasız
sesler super vıdeoda cok guzelmıs keyfle ızledım araclara masalah
Maşallah maşallah :)
ah bee okadar izledik. en sona yazmışsın 720p izleyin diye görmedim :D en baştan mı izlicez şimdi hahaah
maşallah valla:)
Öner olm ne 1-2 ayı yaw üzerinde kazak varken deneme yapmışsın. Mart de sen onlara. Maşallah maşallah
çok şanslısınız valla.maşallah hepsıne
Uzun zamandır böyle video izlememişdim Maşallah çok güzel araclarınızda cekimlerinizde. bence tavsiye 720 p izleyin.
ooohhh mis mis...kulağımın pası silindi..Allah kaza bela vermesin...
Emre eline sağlık özlemişiz senin videoları :)
HP yi seviyoruz :)
Harika videolar gercekten cekim kalitesi boyle olunca izlemeside ayri bir keyifli oluyor massallah tum deneyen araclara
Onerin araba zaten s2000 lerin krali. Cok begendigim bir arac. Hem rengi hem yururu ile on numero!
Dou olm su turboyu tak artik bak yoksa benim passatin turbosunu verecem sana al tak diye. Mis gibi turbo hem de garett gt35x. Daha 500 devirdeyken dolmaya basliyo bastimi yuruo alettt :hehe: