herkese mrb aracımın kaputunda çok taş izi var araç siyah renkte boyatmak istiyorum ankara da uygun fıyata boyatabıleceğim bildiğiniz yer var mıdır?
Printable View
herkese mrb aracımın kaputunda çok taş izi var araç siyah renkte boyatmak istiyorum ankara da uygun fıyata boyatabıleceğim bildiğiniz yer var mıdır?
uygun fiyat diye bakma , kalitesine bak. ben istersen 50 liraya boyatıyım senin kaputunu...
Yer tavsiye edemeyeceğim ama, boyatmadan önce kaputun fotoğrafını çekin ve saklayın satarken gösterirsiniz :)
hadi hep beraber boyacı ya :) ön tamponu da boyatırım ben o fiyata olursa
alır sprey boya fıs fıs :D 50 tl cepte , ohh temısss :D
pm attım zaten.
50 liraya normal tabancayla boyanır. ama atma yapar kabarma yapar ton tutmaz vs vs .
düzgün boya ve işçilik için en aşşa 150 lira
öyle desene 150 ye bende boyatırım :)
50 tl ye ne beklıyodunuz kı sız de arkadas :D komple soysun arabayı renk degısımı yapsın ıstersenız :D ustune bı de muamele ceksın, cillop :D
Ankara'da 10 numara boya yapacak boyacım çok. Ama ucuz işçilik yapacak boyacım yok. Hele de kaputa...
kaputu düzgün işcilikle 250 den açarlar haberin ola...
50 liraya adam akıllı boyanacak mı zannettiniz anlamadım ki :D Tampon astarlıysa boyanır bence o fiyata...
clio kaputunu geçen hafta 350 ye boyattım bursada.. 3 taş izi ve 1 tanede yumruk kadar göçüğü düzeltti boyadı 350 ye çıktı ...
işçilik tabiki çok önemlide bir kaput boyatmaya 350 lira çok yani.. maksimum 200 lira bu işin hakkı oda kusursuz işçilik için..
siyah rötuş boyası ile geçip pasta yapın tamamdır..
folyo kaplayın ya da plastidip :D
ıscılıgı duzgun olsun ısını dogru duzgun yapsın 150 lirada verılır 200 lirada.100 lıra verıp begenmedıkten sonra 200 lira ver adam gibi olsun.
150 ye adam gibi işcilik yapacak usta kimmiş :)
en aşşa 200 250 tl oda pazarlık cart curt sonucunda.
selamlar istersenız aracınızın kaputuna uygulama yapabiliriz.. Taş izlerini görmeden net bir şey söyliyemem ama %70 başarı kesin şekilde olur :)
Parça başı 150 tl'ye boyayanlar vardır sanayide,boyadan sonra mikronmetre ile ölçüm yapıp teslim ediyorlar
Kaputu boyatmak en son cozum olmali acikcasi tas izi vs. İcin kaputu boyatmam egerki orj.se
Sonra satarken kaput boyali onden darbe almis vs bidi bidi ederler sinirim bozulur.
kaput sıkıntılı ıs satarken cok problem oluoo foto sart..
Parça boya 150 tl zaten 50 tl ye boyarsınız sonra 1 aya bıdaha atar boya saglam yaptırın tek seferde bıtsın gıtsın.
Fiyata bakmayın hocam boyacının işçiliğine sonrada kullandığı malzemeye bakın sonradan uğraşmayın tekrar tekrar..
istemeside normal :)
2 kati para verirsin ama kaputun boyali olmaz :)
:)
Çok para diye bir şey yokdur, işin hakkı vardır :icon_tup:
Cumartesi müsaitseniz gelin bir bakayım aracın durumuna elimizden geldiğince yardımcı olurum :)
:icon_tup:
Bu arada şuanda Şehir dışından gelen bir araç var aracı çakmak gazı ile komple boyamışlar :eek: onunla uğraşıyoruz :icon_tup: bakmak isteyen arkadaşları beklerim..
Yeni konu açmayım buradan sorayım.
NH731P (simli siyah) boya kodlu FD6 Civic'in sol ön kapısı daha önce Honda Bora tarafından boyanmış ama rengi tutturamamışlar güneş vurduğunda ton farkı çok rahatsız edici.
Servise gösterdiğimde aracı "ancak böyle olur, isterseniz yeniden boyayalım ama garanti veremeyiz, yine aynısı olur" dedi hasar danışmanı arkadaş ve beni ton farkı olmadığına ikna etmeye çalıştı.
Bu işin peşrev kısmıydı, gelelim esas meseleye.
İnternetten aradım bir çok isim karşıma çıktı, ayrıca sanayide tanıdıklardan da bir iki dükkana götüren oldu ama bir türlü güvenemedim aynı kapıya 400 isteyen de oldu 150 isteyen de.
Şimdi bana bu kapıyı hakkıyla boyayacak, ton farkı oluşturmayacak bir boyacı lazım.
Daha önce iş yaptırdığınız ve ustalığına güvendiğiniz boyacı tavsiyeleri verirseniz bana çok yardımcı olursunuz.
Teşekkürler.
Clio 3 ün el kadar kaputuna yetkili servis 200 dedi gerçi bikaç ay önce kaput tavan bagaj hariç boyatmıştım kaput kötü durdu diye boyatcam 150 tl atar kaçarım :D :D