şuan deneme aşamasındaymış yakında tanıtımı yapılıp satışa sunulması planlanıyor.
https://plus.google.com/+projectglass/posts
https://www.google.com.tr/search?hl=...AsbUtAa144H4Aw
Printable View
şuan deneme aşamasındaymış yakında tanıtımı yapılıp satışa sunulması planlanıyor.
https://plus.google.com/+projectglass/posts
https://www.google.com.tr/search?hl=...AsbUtAa144H4Aw
Neler cıkıcak merak ediyorum daha :)
yok artık ali sami :D
kaç dolar alayım sevdim...
iphone,galaxy direk çöp :D
ulan serefsizim benim aklima ta lisedeyken gelmisti. matematik dersinde nasil kopya cekerim diye dusunmustum, zaten gozluk kullaniyorum; keske boyle bi gozluk olsa demistim :D
Benim kanatim İphone ve Samsung telefonların hiç bi havası özelliği kalmadı. zaten iphone 5g yi beklerken 4gs çıkarması başlı başına bi hataydı. Google bu piyasanın yeni lideri olucak kanatindeyim.
Vay babanın derdini !!
masada macbookpro var o nasıl olucak =)
vay anasını be :D
aynen öyle kim daha önce pazar payını kaparsa yürüyor
microsoft'un şuan en büyük olmasının sebebi herkes'in ona alışması ve açık kaynak olmadığı için microsoft'a bağlı yaşıyoruz
Linux & unix ve android bunlar gelecekte çok büyük işlere imza atacaklar sadece son kullanıcının buna alışması gerekiyor
google'ın project glass'ı bayadır var ama satışa nasıl çıkar ne olur belli değil daha sadece bir prototip eğer olumlu tepkiler alırlarsa 1 yıl sonra görmeye başlayabiliriz :)
:) Ülkemizde 2yıldır argesi yapılan bir sistem(ttnet) Şuan için app ve android için yazılımlaır hala devam etmekte diye biliyorum.
2013'de geliştiricilere dağıtılmaya başlanıcak ve 2014 gibi'de piyasaya sürüleceğini okumuştum
çok güzel bir alet.yeni nesil akıllı telefonlara ısınamadım hala tuşlu telefon kullanıyorum ama böyle kayda değer güzel şeyler kaçırılmaz.biraz sakat bir şey olmuş trafikte yolamı bakacağım gözümün önündeki haritayamı :)
i phone a adapte etsinler kullanalım :)
ben android e çakarlar diye düşünmüştüm yani gene telefon gibi bişeyde olur bence bu.
gozluge gps, kamera, telefon, müzikçalar, navigasyon, pil o bu şu derken ? nasıl olacak hakkaten merak ettim.
bilim kurgu filmindeki hersey yavas yavas gercek olmaya basladı sevmiyorum bu kadar teknolojiyi ben nedense artık yeter daha gelişmesin :)
Diğer endüstri alanlarında %5 gelişiyorsa, mobil elektronik araçlarda % 90 gelişiyor..
Aslında her şey paranızı almak için :) yoksa ultimate bir teknoloji değil göz irisinden tarama yapıp açılan kapılar kaç senedir var zira cep telefonları da bu cihazın sahip olduğu özelliklere sahip ikisini senkronize etmek çok zor olmasa gerek.. Ben insan ömrünün bu yy. da hala hastalıklar nedeniyle öldüğünü görüyorsan teknoloji insanlık için gelişmiş diyemem, ben şahsım adıma konuşayım :) Daha sonra project glass 2 çıkacak hurraa yumulun.. :icon_wack:D
roll yaparken shift light
aynı anda teche girip 2 boy öndeyim yazabılme ozellıgı varsa tutar :D
adamlar neler cıkarıyorum merak ettım nasıl bırsey acaba
Dunyanin sonu geliyor.. Bundan daha ustun baska bisey cikmaz heralde:)
arabalara bakinca
nissan gt-r
stage 2
xxx hp
xxx nm
x.xx sn
seklinde soylerse alirim :D
bunn bir sonraki adımı matrix zaten adamlar direk fiber kabloyu sokacak beynimize sanal bir dünyada yaşıycaz :)
HD izledim beyler :D
Biz Türkler zaten 10 yıldır sanal bir dunyada yaşıyoruz.sorunyok.
bizde kobra anteni çinden ithal edelim daha amk
Android Google'a ait zaten
vay anasını ya çok iyi olmuş kafamıza gözümüze o abuk subuk şeyler takmadığımız sürece neden olmasın :D ve şu izlediğimiz şekilde kullanımı bu kadar hızlı olacaksa +1 yazın :)
Ne yalan söyliyim benimde aklıma gelmişti ama teknik bilgi ve finansal yetersizlik :D
baktığımız arabaların speclerinide gösterecekmi ? :D
Ben bu kadar teknolojiden hiç hoşlanmıyorum:(. Yakında arkamıza da çip takarlar. Robotlaşmış insanlar, insanlaşmış robotlar; olacağı bu:ofk:.
yakında 216 gibi olcaz. 7 saat ses ve görüntü kaydı. :)
adamlar aşmış,bizimkilerde islami bisiklet falan zırvalayıp dursun.
güzel icat.
başarılı zor bir olay değil 5 sene sonra gelir :)
yuhunuz süper olsaymış eğer sadece android uyumlu olarak çıkarsa bile pazar paylarını inanılmaz arttırmazlar mı ?? yani en azından benim gibi meraklılar yüzünden bile coşar giderler kanımca :D