-
Renault ıCLİO IV üretim bandı
-
-
resim olayı çok güzel olmuş :)
-
harika bişey bu:) sıfırdan üretilen bir şeyi görmek mükemmel bir şey:) ellerinize sağlık teşekkürler
-
bu resimler onların verdiği cd den çıkanlar kendi çektiklerimizin daha iyi olduğunu düşünmediğimden bu hazır olanları yayınlamayı düşündüm
-
Üretim yeri çok güzelmiş :)
-
cliolar çok güzel geldi gözüme
-
Alıntı:
Ken_Block Nickli Üyeden Alıntı
harika bişey bu:) sıfırdan üretilen bir şeyi görmek mükemmel bir şey:) ellerinize sağlık teşekkürler
yaw sac alınıyor banda giriyor çıktığında araba oluyor :D
-
yeni cliolar da güzel olmuş motoru düşüyomu bunların :D
-
çok seçeneği var clioların , baz modelinde içinin kalitesini beğenmedim ama renk olayları müthiş ve esas 2013 de 0.9 cc 120 hp gelecek..
-
Alıntı:
freelife Nickli Üyeden Alıntı
yaw sac alınıyor banda giriyor çıktığında araba oluyor :D
kendimiz yapabiliriz yani manuel olarak:)
-
-
hahaaha bende dedim zaten yapsakmı çekiçlemeye başlayalım sacı :D
-
-
ayrıca arabanın üretilmesinden çok o rabotların olduğu üretim bantı beni açıkcası mest etti araba yerin altına iniyor yukarı çıkıyor dolanıyorda dolanıyor sonunda bitmiş vaziyetde önüne geliyor fena bir tesis ,zaten dünyada başka oto fabrikalarında olmayan bazı detaylar var.
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
clio4 lerde tek kapı hiç üretilmiyecekmiş burdan anlaşılan rs lerde tek kapı olmayacak o yüzden şimdik rs sahibi olanlar araçlarının değerini bilsin .
resimdeki 4 kapı ve arka kapı kolu gizli alfa 156 gibi
-
Elinize ssağlık güzel bir paylaşım olmuş, eminim keyifli bir gün olmuştur :)
-
-
paylaşım cok guzel gercekten tesekkur ederım ayrıca 2013 olayı benı ıyıce meraklandırdı sabırsızlıkla beklıyorum ;) ayrıca kullanma fırsatınız oldumu pekı
-
Alıntı:
ayrıca arabanın üretilmesinden çok o rabotların olduğu üretim bantı beni açıkcası mest etti araba yerin altına iniyor yukarı çıkıyor dolanıyorda dolanıyor sonunda bitmiş vaziyetde önüne geliyor fena bir tesis ,zaten dünyada başka oto fabrikalarında olmayan bazı detaylar var.
çok saçma bi soru sorucam da motoru robot mu yapıyo adam mı yapıyo tamam bağlantısını adam yapıyoda :)
-
Kullanma fırsatımız olmadı fakat belki başka bir organizasyonla deneme şansı tanırlar belki :)
-
Keşke baz paketinin içini çekseymişsiniz. Kalitesi idare edecek seviye de ise bence alınabilir. O fiyata çok iyi bir araç. Galiba jantta var üstünde. Jant yok ise Kafamıza göre yakışacak bir jant + sis farları + spor yay ile çok güzel olabilir. :)
-
resimler var paylaşırım , bencede fiyat kalite olarak iyi ve inan rakiplerinde olmayan standart donanımlar var ..
-
Üstad şu seninle alpineyi expertiz yaparkenki fotomuz yokmu :D
-
-
Alıntı:
resimler var paylaşırım , bencede fiyat kalite olarak iyi ve inan rakiplerinde olmayan standart donanımlar var ..
Zahmet olmazsa paylaşırsanız iyi olur fikir sahibi oluruz. :)
-
Alıntı:
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı
Keşke baz paketinin içini çekseymişsiniz. Kalitesi idare edecek seviye de ise bence alınabilir. O fiyata çok iyi bir araç. Galiba jantta var üstünde. Jant yok ise Kafamıza göre yakışacak bir jant + sis farları + spor yay ile çok güzel olabilir. :)
bunu bulabildim şimdilik daha detaylı olanı bulunca paylaşırım..
http://img2.ressim.net/out.php/i6189...04186088-n.jpg
-
Alıntı:
NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı
Üstad şu seninle alpineyi expertiz yaparkenki fotomuz yokmu :D
bunu bulabildim o kadar çok varki ayıklama yapmam lazım :D
http://img3.ressim.net/out.php/i6189...73446461-n.jpg
-
Alıntı:
tam annemlık bır araba kendı tabırı ıle ıçı cıvıl cıvıl ekranlı ve kucuk araba ıstıyordu ahada buldum :)
-
Buda baz modeli ,işin ilginci şöför tarafının güneşliğinde ayna var yolcu tarafında yok :D
http://img6.ressim.net/out.php/i6189...35967131-n.jpg
-
Evet ondan bahsediyordum :D O fotoğraftan sonra alpine i alıp kaçırıcaktık yanlış yaptık :D
-
Alıntı:
Baz paketi buysa ohoooo neler neler :D Çok iyiymiş ya gerçekten. :)
-
Alıntı:
FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı
tam annemlık bır araba kendı tabırı ıle ıçı cıvıl cıvıl ekranlı ve kucuk araba ıstıyordu ahada buldum :)
kesinlikle bayan arabası bencede ,renklendirmek elinde arabayı torpido renk seçenekleri dış plastik aksam renk seçenekleri kendin lego yapar gibi araba yap :D
-
çok özel bir paylaşım teşekkürler , emeğine sağlık :)
-
cok guzel 1 deneyim olmus, baya tutacaga benzio bu clio?
gecen 1 konu vardi pert araba almak isteyen fln o konuyu acan arkadas nerde :D uretim bandindan pert cikio fln diordu :D
-
Paylaşım için teşekkürler. Çamurluklar gene plastikmiş.
-
tek montaj bandından sümbül ve fulurans ve clio 4 mü çıkıyor ? ilginçmiş. fotoğraflar için teşekkürler.
-
Alıntı:
borayuksel Nickli Üyeden Alıntı
cok guzel 1 deneyim olmus, baya tutacaga benzio bu clio?
gecen 1 konu vardi pert araba almak isteyen fln o konuyu acan arkadas nerde :D uretim bandindan pert cikio fln diordu :D
o arkadaşın sanırım kişisel problemi var renault fabrikası ile yada firması ile...
-
Alıntı:
bilalMW Nickli Üyeden Alıntı
tek montaj bandından sümbül ve fulurans ve clio 4 mü çıkıyor ? ilginçmiş. fotoğraflar için teşekkürler.
evet bu gibi birçok sadece renaultda olan bir teknoloji diyebiriz...2 örnek daha vereyim diğer fabrikalarda motor şaseye oturtulurken durduğu yerde yapılıyor renaultda ise araç bandta giderken yapılıyor ayrıca dizel ve benzinli motorda aynı bandta dünyada sadece renaultda yapılıyor ..
-
Paylasim ve bilgilendirme icin tesekkurler.