DAHA ÖNCE VERİLDİMİ BİLMİYORUM AZ ÖNCE KARŞILAŞTIM
Honda Civic Type R (2013) - YouTube
Printable View
DAHA ÖNCE VERİLDİMİ BİLMİYORUM AZ ÖNCE KARŞILAŞTIM
Honda Civic Type R (2013) - YouTube
Ama bi typer değil...
Bu type r degilki
4 kapı hb typer güzel:D:D
atın organına benzıyor :)
müzikte typer kadar güzel :D
korkunç bir tasarım olmuş napıyor bu japonlar anlamak mümkün değil
Tayyar degil yeni HB
Hadi bakalım ateyizler bunu da açıklasın
Rezalet :D
iğrenç olmuş..
Atari müziği süper
buneya allah başa vermesin
FN2 lerin fiyatını yükseltecek bi tasarım
çok kötü yahu :D ep3 typerlar yine fiyatları coşcak :)
rezalet ötesi,ep3 gibi bir typer gelmicek herhalde.
o jantlarla typr olma ihtimalini saymıyorum ... ayrıca içeri biraz bakınca koltuk göze batmıyor .. muhtemel standart bir koltuk var .. haliyle gene typer olucağını sanmam ... arkada egzos bile yok .. bi tane çeki demiri .. ordan gaz atmıyor heralde ... typer için dizel gibi aracın altına bakan 1-2 cm lik egzos koymayacaklardır heralde ...
vıdeo dakı tayyar degıl, hb cıvıc, fotolar doğru olabılır
eskıden abılerımız ep 3 ler ıcın utu gıbı araba dolmus gıbı araba der begenmezlerdı sanıyorum sımdı ep3 ve fn2 ler ıcın bu tasarımı gorunce sukredıyorlardır ıyıkı japon muhendıslerı kör olmadan cıkarmışlar ep3 ve fn2 yi diye :) :)
fotolarda yeni civic hb e ait type-r lar tek kapı
ama hemen hemen bu modelin benzeri bişey çıkar
honda type-r ı tanıtırken civic yazmaz plakalıkta emn olun type-r yazar :D
FN2 de mıçmışlardı zaten bu da nokta oldu :D hondadan soğudum buneyaa
Japonlar teknoloji yarışında geri kaldılar gerçekten.Avrupa ilerledikçe ilerliyor.
katliama müsait :D bunlardan tuttuğunuzu getirin fiber yığınına çevireyim :D
2013 de 4 kapı typer cıkarırsalar şaşırmayın ;) benden söylemesi ;)
Beğenmeyen arkadaşların yorumlarını araba yollara çıktıktan sonrada merak ediyorum fn2 ye de aynı söylemler bulunuldu fakat alet sokaklara çıkınca herkes oo çok güzelmiş dedi. Fn2 piyasası hala yüksek düşmedi.
typer artık ailenizin arabası 4door :D
Honda, sedan civic type r gibi bir degisiklik yapmazsa bu isin sonunu hic iyi gormuyorum... Ikinci el EP3 75 bin olur artik memleketimde...
arka teker ıle bagaj mesafesı ne olacak oyle
ne ıgrenc bır tasarımm :S
Istedigimiz gibi son susturucu'da koyamayiz buna,hersey kisitli :D
eski cıty bir bu iki ...
Videodaki aracın sadece motoru Type-R da kullanılacak motor. Kendisi prototip. Geri kalan sadece deneme aşamasındaki bir 2013 Civic HB. Arkadaki kanat seri üretimde olmayacak,aerodinamik hesaplamalar için kullanılıyor. Ha bu arada evet Type-R 4 kapı olacak.
2013 Civic TypeR hemen hemen bunun gibi birşey olacak ;
http://g1207.hizliresim.com/z/s/b0m81.jpg
http://g1207.hizliresim.com/z/s/b0m8f.jpg
Kenarlardan fışkıran stoplar ölüm gibi yakında uzay çizgi filmlerinden fırlama araçlar yapabilir şaşırmamak lazım :D :D
Yeni type-r 2015 model olarak cikacak diye bi haber gordum bugun face sayfama dusmus, kaynak verilmemis kesinligini bilemiyorum.