Arkadaşlar telefondan elektronikten hiç anlamam ama herkes iphone cok memnun.Annemler haftaya amerikaya gidiyor ordan aldırsam burada kullanabilirmiyim? Birde orada satışa cıktımı acaba cunku öle kuyruklar falan babam hayatta ugrasmaz :D
Printable View
Arkadaşlar telefondan elektronikten hiç anlamam ama herkes iphone cok memnun.Annemler haftaya amerikaya gidiyor ordan aldırsam burada kullanabilirmiyim? Birde orada satışa cıktımı acaba cunku öle kuyruklar falan babam hayatta ugrasmaz :D
emin degilim ama bildigim kadari ile suan abd de kontratsiz satisi yok..
ayın 12 sinde tanıtıldı.
19.da satışa başlanacağı yazıyordu.
kontratsız şu an satılmıyor + nano sim henüz çıkmadı tr de diye biliyorum. i phone 5 için bence 2013 ü bekleyin ilk çıkan serilerde kesin sıkıntı çıkıyor zaten.
2 milyon ön sipariş varmış
Peki 4S alınmazmı ? Ben zaten özelliklerini cok kullanmıyorum Amerikadan ucuza 4s aldırsam ne olur peki.Dış görünüş olarak cokmu farklılar 5 ile
Ben özelliklerini cok kullanmadığım için dış görünüş olarak boyut olarak dağlar yoksa arada 4s alayım diyorum.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...03281661_n.jpg
dış görünüş pek fark yok
Havasında değilim yahu.Amerikada halen 4s satılıyor değilmi? Burada calışırmı onu öğrenmem lazım.
sen bi ingiltereye git 1 gün kal gel daha uygun olur , uçakları denk getirirsen kampanyalı uçuşa felan, ingilterede açık olarak satılıyormuş
4s ler çok daha ergonomik görünüyor gözüme ele avuca gelir..
Evet kullanabilirsiniz yazın bende anneme öyle aldım sadece burda pasaporta işletmeniz lazım o kadar sorunsuz ve ona ait şarj almanız usa ve tür ceki şarjlar farklı biliyorsunuz
iOS 6 ile 4S ile 5 arasında hiçbir fark kalmadı. 5'teki tüm özellikleri 4S de destekliyor zaten. Sadece 0.5 inç büyük ekrana para vermiş oluyorsunuz. Bence 4S aldırın gitsin,Türkiye'de pasaport kaydı yapıınca kullanabiliyorsunuz,direk Türkçe menü var zaten içinde.
Avrupa ülkelerinde 4s'in güncel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
bende usadan getirmeyi düşünüyorum 4s de, değecek kadar fark var mı ki arada?
İngiletere'de kontorlü hatla kilitli alınabiliyor. Başvuru yapinca kilidi kaldırıyorlar. Ben 4s i öyle aldim 1 haftada sim free oldu
Ortalığı biraz karıştırayım :D
Apple iPhone 5 Unboxing -- Exclusive & First on YouTube - YouTube
pasaporta işleteceksen eğer yurt dışından gelen kişi fazla beklemeden işlemlerini yapması lazım belirli bir günü geçince işlem yapmıyorlar turkcellde diğer operatörler için bilgim yok.
yani cihaz geldiği günden max 2 gün içinde işlemlerini hallettirmen gerek.
baran abi arkadaşım amerikada yaşıyor 2 gündür iphone 5 sırası bekliyorlarmış bilgin olsun :)
Iphone5 Amerika;da satisia cikmadi henuz. Gecen hafta siparisler alinmaya baslandi ancak teslimatlar ve store larda tanitilmaya yarin itibari ile baslanacak. Muhtemelen birkac gun icinde ebaye duser ~$900 yada 1000 li rakamlara. Ailenin buradan iphone5 alma sansi gelecek hafta icin imkansiza yakin . Her defasinda oldugu gibi ilk yogunluk gecistirilecek sonrasinda kontratsiz satisi yapilacak .
Iphone 4s ler apple store larda kontratsiz satilmaya baya bi zaman once baslandi . Rahatlikla bulabilirler apple store larda.
simfree yada unlock hangisiyse satış fiyatı tahmini ne kadar olur birde şu an 4s unlock un satışı ne kadar amerikada bilgisi olan warmı
Yazın 705 dolar idi düşmediyse 705 tır
iphone4s unlock su anda $549 + tax olarak satiliyor .
Demek düşmüş abi :)
5 ciktiktan sonra 4s ler $100 ucuzladi . kontratli $99a satiliyor 4 ise bedava .
4s türkiyedede gayet makul yurtdışı fiyatlarına denk fiyatlara var..
1200 tl civarlarında satılıyor.. zaten 700 dolar artı osu busu 100 tl de öyle ödesen aynı fiyat aralıklarına denk gelir..