S2000 fazla yan g*te batar :))))))) - YouTube Heheh kim bu arkadaş içimizden birimi :D
Printable View
S2000 fazla yan g*te batar :))))))) - YouTube Heheh kim bu arkadaş içimizden birimi :D
normal birşey normal kullanmayan insanlar için :)
gaziosmanpaşadan sanırım ;) aem plaka vtiyi görünce öyle bir kanıya vardım :D
olur öyle şeyler anormal bişe değil :D
1yan 2 isyannn
Gerizekali... Ne diyelim baska .
@ yeşilköy :D
sonunda vurdumu ?
Mekan geldi sokak asfaltinda cokmu kaydi :D
yazık:D :D
dar alanda gereksiz bi 1-2 yan örneği daha gecmıs olsun
yapılcak yer var yapılmıcak yer var
Üzülüyorum şu araçları böyle gördükçe..
Belliydi artik birinin vurmasini bekliyorduk fazla abarttilar :D
son zamanlar dar sokaklarda park edilen araçların yanında çok oluyo bu durum heralde:) sonu kötü olmuş geçmiş olsun
vb plakamı o ? :)
plaka 34 VA 7692
http://imageshack.us/a/img109/1815/s...21004at123.png
gop filan diyince goptaki vb plaka beyaz sandım :)
geçmiş olsun arkadaşa
valedir kesin :D
:) sadece gülüyorum yazık yaaa
s2000 bitti çoktan
Yazık, kıymet bilmemek bu olsa gerek.
yazık olmus. :( umarım bişey yoktur aracta.
Yurek aglar gozden once :(
Of aslanım benim sen neymişsin yahu :bravo:.. Gördünüz mü? Olay budur böyle sokakta yapılacak işler bunlar hadi hepiniz önünde eğilin bu hareketin.. Haplımıdır nedir..
Hatasız satılık s2000 :)
tamam s2000 biniyosun ... 1-2 yan vs eyvallahta ... 1 karışlık sokakta gereksiz sanki
Son derece gereksiz bi yerde yapilan cok gereksiz bir hareket ...
Arac sahibi arkadaslara gecmis olsun.
Heycanli bir arkadasmis sanirim kaninin deliligine gelmis olsa gerek ki; kimseye zarar vermedigi surece sorun yok yani. O yuzden, bence adama bosuna kizmayin sonucta para onun araba onun istedigini yapar isterse gider duz duvara vurur kimseyi ilgilendirmez..
sen bunu yazarken neyin kafasında yazdın hocam ya? orası trafiğe kapalı alan değil istediğini yapsın kaldırımda yürüyen ya biri olsaydı? trafik polisi ceza yazsa yüksek hızdan daha kaza yapmadım yazma diye itiraz mı edeceksin?
inşallah arabada ağır hasar vardır akıllanır da bi daha yapmaz :ofk:
Kardes uslubuna dikkat et neyin kafasindasin falan derken hayirdir sen neyin kafasindasin nerden geliyor bu samimiyet ???
Mesajimi tekrar okumani tavsiye ederim dikkat edersen yaptigi hareketi ve yeri kesinlikle bende elestiriyorum cok yanlis..!!!
Burda herkes yazik soyle boyle yazmis kesinlikle bende katiliyorum yazik ama bu olay bizi ilgilendirmez para adamin araba adamin keyif adamin.
Kanuna aykiri bi durum varsa bunu devletin gerekli kurumlari halleder, sana bana laf dusmez ;)
bir s2000'i daha kaybettik :D aem vti'ında ondan aşağı kalır bi yanı yok bikaç videosunu izlemiştim s2000 gibi vti sürüyor :D
Insallah..
Cidden merak ettigim birsey var. Bu tarz RWD araclara binen herkes biryerlerde yanlamak yada yanlamaya calismak zorundami ? Foruma eklenen videolara bakiyorum hem bulusmalarda hemde gundelik yasamda donut yapan, yanlamaya calisan e30 lar, sahinler, s2k lar rx8 ler vsss..... ve bunlara aa ne guzel, helal olsun diye tepki veren embesiller... Son bir ayda iki tane cok buyuk organizasyona katildim ki biri dunyanin en buyuk festivallerinden biri olan 1500+ arac katilimi ile Bimmerfest( katilimin %90i M, 335 ). Bir kisi gormedim yanlamaya, lastik yakmaya calissin . Hersey olmasi gerektigi gibiydi ve katilan binlerce kisi buyuk zevk aldi . Acaba TR de herkes drifter, king vs de buradakiler aptalmi boyle sacma sapan seyler yapmiyorlar.
İyi bari diğer araçlara çarpmadı olan kaldırıma oldu :D