-
DE_vil Ferio Çorum Draglarina Hazirlik
-
-
-
yürürü nasıl bilmiyorum ama kasayabittim maaşallah bagaj kapağını dısardan getirittiniz heralde ? Allah utandırmasın ..
-
Masallah evet bagaj ve arka farlar cok iyi
-
-
herkese tesekkurler . allah utandirmaz ins :) yururune gelince stock bi gti in onunde yuruyorum . bi beyinle egzantrik eksigim kaldi :)
-
Maşallah başarılar eksıklıklerı tamamlayıp mı gırıceksınız yoksa bu halde mı gırıceksınız yarışlara ?
-
yok suan icin mevcut setuplar yeterli maddi manevi bayagi yorulduk zaten :) geriside zamanla ins
-
Alıntı:
Revil-19 Nickli Üyeden Alıntı
yok suan icin mevcut setuplar yeterli maddi manevi bayagi yorulduk zaten :) geriside zamanla ins
inşallah inşallah . hersey yavas yavas :) umarım ıstedıgınız basarıları elde edersınız başarılar tekrar ;)
-
Maaşallah. Özellikle arka taraf, stoplar ve bagaj kaputu çok güzel.
Specler nedir? Motorda yürüyende ne var?
-
yarışlara lpg ile mi katılacaksınız
-
Maasallah kardesim basarilar dilerim. Nobetimin oldugu gune denkgeldi gelicektik izlemeye. Bir dhaki sefere insallah..
-
-
Alıntı:
o.b.k Nickli Üyeden Alıntı
Maaşallah. Özellikle arka taraf, stoplar ve bagaj kaputu çok güzel.
Specler nedir? Motorda yürüyende ne var?
pm7 Piston
Kapak Port Polish
Skunk2 Emme
B16 Gaz kelebegı
Safc
Bronz Baskı balata
fıltre
headers
eksoz
Ayarlarını ve bir çok seyını ben yaptım
Yrn guzel Dereceler beklıyorum Erdem :)
-
Başarılar :) Spec.leri öğrenseydik iyidi :)
Edit; gelmiş :)
-
sn. Mertcan Ozmen sonsuz tesekkurler :)
-
şimdiden başarılar araç kaç kilo ? lpg +yük olacak ama başarılar
-
Alıntı:
Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı
Maasallah kardesim basarilar dilerim. Nobetimin oldugu gune denkgeldi gelicektik izlemeye. Bir dhaki sefere insallah..
canin sagolsun abi sadece yaris icin degil her zaman beklerim :)
-
Alıntı:
JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı
şimdiden başarılar araç kaç kilo ? lpg +yük olacak ama başarılar
Tesekkur ederim. Aracta lpg tankini zaten bir hafta oncesinden sokmustuk. az once ilaveten koltuklari da aldik. net kantar olcumu yok ama baya bisiler caldigim kesin :)
-
inşallah istediğin gibi bi sonuç elde edersin. 1.6 katagorisinde karşına giderli atmosferikler çıkacağı kesin
-
Maşallah insallah güzel derece cıkarabilirsın. Başarılar.
-
Destekleriniz icin tesekkurler . DE ferio 2. Kategori 1600cc de 1. olmustur. Guncel fotolari en kisa zamanda yuklicem :)
-
-
-
söktük parçaladık.. parçalaya parçalaya aldık kupayı.. ferio rs DE 884 ve erdem kendine yakışanı yapıp aldı birinciliği.. kendisini tebrik ediorum.. drag sezonu kapandığına göre memur styla gezmeye bir yandan loading demeye devam :)
-
Alıntı:
smtkrgz Nickli Üyeden Alıntı
söktük parçaladık.. parçalaya parçalaya aldık kupayı.. ferio rs DE 884 ve erdem kendine yakışanı yapıp aldı birinciliği.. kendisini tebrik ediorum.. drag sezonu kapandığına göre memur styla gezmeye bir yandan loading demeye devam :)
cok ugrastik ama degdi kardesim herkesin emegine saglik diger sezona kadar maddi manevi dinlenip cok daha fazla firtina gibi geliorum ustamin guzel projeleri var :) artik DE_vil 884 icinde bnm icinde uzun bi sure dinlenip toparlanma vakti.
-
Alıntı:
cok ugrastik ama degdi kardesim herkesin emegine saglik diger sezona kadar maddi manevi dinlenip cok daha fazla firtina gibi geliorum ustamin guzel projeleri var :) artik DE_vil 884 icinde bnm icinde uzun bi sure dinlenip toparlanma vakti.
benim pek bişi emeğim olmadı diyebilirim içini sökmekten başka ama her zaman yanındayım destekçinim ;)
-
-
Bu kadar emeğe değmiş 1. helal olsun :) Maşallah :)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar emeğe değmiş 1. helal olsun :) Maşallah :)
eyw usta cok saol :)
-
Alıntı:
mutevazi dostum bnm :D
hakedene verilen emekler feda olsun :)
-
Maşallah ARabana ve emeğinne. keşke ihtimalim olsada gelebilsem oralara. böyle giderli bir ies ile denemek isterdim valla :)
-
tebrikler. fotoğrafları bekliyoruz. bu arada araç yapılan işlemlerden sonra kaç bg oldu
-
Alıntı:
EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ARabana ve emeğinne. keşke ihtimalim olsada gelebilsem oralara. böyle giderli bir ies ile denemek isterdim valla :)
cok saol kardesim ilgin ve iyi dileklerin icin. evet bende senle bi denemk isterdim ama gel gor ki aramizda 800 900 km mesafe var :( sadece yaris icin degil misafir etmek icinde beklerim yolun duserse aklinda olsun :)
-
Alıntı:
JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler. fotoğrafları bekliyoruz. bu arada araç yapılan işlemlerden sonra kaç bg oldu
hocam fotolari medya sorumlusu arkadaslardan beklioruz ama en gec yarina cikcaktir :) kac hp oldugu hakkinda net bi bilgi veremiorum malesef yanilmak ve yaniltmak istemem
-
106 gtı gececegıne ınanmıyrm yanlıs anlama
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
çorumda denedik ve gördük 106 gti ları geçtiğini.. en kısa zamanda da tech turkey için video çekimi yapılıp upload edilecektir ;)
-
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
yok canim nie yanlis anlayim inanc ve bakis meselesidir saygi duyarim.. 106 ci da inanmiodu gececegime simdi de o bana saygi duyuyor bu isler boyle :D