Bu akşam BURSA da ki 2.0 Lt. atmosferik sınıfındaki tüm araçlarla denemek istiyorum özellikle ep3 - S2000 - EG K20 swap - E36 46 M3 - 300 350 hp civarında ewo 8- 9 vs. denemek istiyorum denemek istiyenler özel msj ile haberleşiriz tşk... :)
Printable View
Bu akşam BURSA da ki 2.0 Lt. atmosferik sınıfındaki tüm araçlarla denemek istiyorum özellikle ep3 - S2000 - EG K20 swap - E36 46 M3 - 300 350 hp civarında ewo 8- 9 vs. denemek istiyorum denemek istiyenler özel msj ile haberleşiriz tşk... :)
j32 ef var denermisin ?
:) sıkıntı yok abi beraber topladığımız arabamı ;) :)
bi istanbul turnesi yap bence kanka sen :)
Aksama senlik var desene kanka :D
gökhan typerın speçlerini sır gibi saklıyosun valla :))) neler var neler yok alette çok ugraştın sende haberleri geldi insan bi video koyar bilader :)) Efe
sanırım aracı savaş usta yaptı eline koluna sağlık yaptığının daha yürümeyeni yok maşşallah kazasız belasız ağız tadıyla gazla kardeşim bizde az çok duyduk hızlı olduğunu istanbula yolun düşerse bekleriz herzaman illaki burdan bi eğlence çıkar hoş sohbet ve muhabbet sonrasında bi deneme yapılabilir tüm bursa ekibinede kazasız belasız bir gece nasip olsun kolay gelsin
teşekkür ederim abi :) evet aracı savaş usta yaptı savaş ustanın eline koluna sağlık çok şükür araba umduğumuzdan da çok iyi yürüdü oldu güzel sonuçlar aldık arkadaşların arasında denemelerde inş.. kısmetse ufak defek baskı balata işi kaldı onu ayarladıktan sonra gelirim ustayı ziyarete oraya gelince eğlenceden muhabbet ten bursaya dönemeyiz wallahi :) iyi dileklerin için teşekkürler bursaya da bekleriz yolunuz düşerse her zaman :)
savaş abinin orda tanışmıştık RR fenaydı duruşu falan maşallah :icon_tup: gidişini de savaş abiden duyduk denemeleri bekliyoruz Gökhan :icon_tup:
bir daha savaş motorsports ve yazılımı yapan tolga-R savaş usta ve tolga abiye araba yaptırmıcam ;) denemeye ergünden başka araba yok mu bursada :)
1.6 var bende deneyek mi :p oran orantı yaparak yediğim farkı 1,25 e böleriz olmaz mı :D
Gökhan ben denerim senle kardeşim hem s2000 i hemde cuprayı ama istanbuldayım biliyosun...
Geldiğimde çıkar gazımızı atarız nasıl olsa denemeye yine kimse çıkmaz...
Kiralik katil geldi askerden olm bekleyin yapicaktir bi supriz :D
:) yapılcak bişey yok afedersiniz ama kanka kerizler hep aynı :D sen ben o diğerleri otobana arabasını bile getirmiyor aman benim arabama bişey olmasın yok ben denemiyeyim o zaman sat kardeşim dimi izlemeye gelince senden benden önce gidiyor yorumlar o biçim neyse kanka boşver birşeyler duydum süpriz yapacakmışsın yeni değişikliklerle süpersin ;) :)
gökhan beklersen seneye deneriz :D