-
41tc320 2005 ep3 typer im
-
dün ben buna yorum yapmıştım ya la..
maşallah Allah kaza bela vermesin..
-
resim boyutları çok büyük olduğundan ben konuyu sildirip yeniden açtım
-
yaklaşık 1 ay önce akşam 7-8 gibi yolda denk geldim araca migrostan limana doğru giderken sesi güzel geliyordu hatta arkadaş tatile gelmiştir diye düşünmüştüm demek bizim buraların arabasıymış :D hatta radar olabilir diye uyardım ceza yemesin arkadaşımız dedim : D Allah kaza bela vermesin
-
Yaklasik BIR ay once olacak pardon
-
hayırlı ugurlu olsun bir ara tanışalım tayyara binip sessiz sedasız dolaşmak olmaz rolinglerde görmek isteriz seni
-
Alıntı:
skyserhat Nickli Üyeden Alıntı
yaklaşık 1 ay önce akşam 7-8 gibi yolda denk geldim araca migrostan limana doğru giderken sesi güzel geliyordu hatta arkadaş tatile gelmiştir diye düşünmüştüm demek bizim buraların arabasıymış :D hatta radar olabilir diye uyardım ceza yemesin arkadaşımız dedim : D Allah kaza bela vermesin
evet hatırladım seni saol uyarın için hergeçtiğimde ordan sen geliyosun aklıma :)
-
Alıntı:
SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı ugurlu olsun bir ara tanışalım tayyara binip sessiz sedasız dolaşmak olmaz rolinglerde görmek isteriz seni
gelirim efe söledi zaten bu cumartesi buluşma varmış gelicem nasipse yanınızatanısırız orda
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
gelirim efe söledi zaten bu cumartesi buluşma varmış gelicem nasipse yanınızatanısırız orda
tabi yaaa cumartesi film cekimi var bütün oyuncular bir arada başrolu kime versek diye düşünüyorlar o gece belli olur ben tayyar ları pek severim:Defe bilir
-
-
sen ye lokumu ye lokumu ondan sonra seni çılgın tayyar sever seni. sen filmde hangi rolde olmak istersin biz sana o rolü verelim? sonuçta adamın dibisin.
-
41 kere maşallah çok güzel görünüyor eminim yürürü de öyledir.kazasız belasız inşallah...
-
Alıntı:
skyserhat Nickli Üyeden Alıntı
sen ye lokumu ye lokumu ondan sonra seni çılgın tayyar sever seni. sen filmde hangi rolde olmak istersin biz sana o rolü verelim? sonuçta adamın dibisin.
Kutsal Damacana Dracoola sikilaçi,çingen cevat,kayzer - YouTube
bana bu rolü verin yeter
-
Alıntı:
exvitermini Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallah çok güzel görünüyor eminim yürürü de öyledir.kazasız belasız inşallah...
yürürü maşallah güzel kendi çapında bi iddam yok onla bunla deneyip nam yapmaya denemek isteyenlede denerim yok demem
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
ben o sözleri serdar kankime söyledim o anlar beniiiii : Icon_tup:
-
-
Maşallah
Allah kaza bela vermesin..
-
amin allah daha iyilerini sizlere nasipetsin
-
[QUOTE=skyserhat;6279205]sen ye lokumu ye lokumu ondan sonra seni çılgın tayyar sever seni. sen filmde hangi rolde olmak istersin biz sana o rolü verelim? sonuçta adamın dibisin.[/QUOTE
abi lokum bitti yurtdışından cikolata geldi (ALIMAN) çikolatası şimdilik ona devam cumartesi bizim cocuklar hondacılar toplanacaklarmış.bende gideyim atarımı yapayım demi yaa onlarda olmasa ugraşacak kimse yok :D
-
tabi tabi yap ATARINI sana bu gidişle pek yaklaşılmazda :D allahtan bu aralar akşam davetlerinize gelemiyorum yoksa okeyde pek hayır değil sonumuz :D
-
-
tabi tabi gel sen ATARINI YAP ama lokum bitip alaman çikolatasına başladıysan Allah muhafaza bu aralar senin yanına pek yanaşılmaz desene o zaman iyi ki akşamları okeye gelemiyoruz
-
bizim elimiz bitik okey dönüyoz zaten ama nedense atamıyoruz okeyi
-
Kanka massallah kazasiz belasiz
-
-
ibrahim abi masallah sade güzel ilk günki gibi. zaten Type-R dediğin ya siyah olacak yada kırmızı :icon_tup::icon_tup:
-
eyvallah saolasın kardeşim
-
Maşallah kanka kazasız belasız.
-
maşallah sis farını sökseniz daha iyi olur bence
-
MAŞALLAH ALLAH Kaza Bela Vermesin de Kumluca da Işıklarda Denk Geldin Bi Hayırlı Olsun Yenimi Aldın Dedim Yeni Almadım Sıfırdan Beri Bende Demiştin Burdada 9 Ay Oldu Alalı Yazmışsın ;) ALLAH Tekerine Taş Değdirmesin Kardeş.
-
serdar önceden onursoytamla çok ugraşmıstık şimdide senl:D içindeki bu typer sevgisine hayranız
-
varex'i taktıktan sonra gebze'yi uyutmaz olmuştu :)
ibrahim abi kardeşine de verdin tayyar sevdasını az daha seni geçmek için dbs'yi alacaktı :)
maşallah allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı
MAŞALLAH ALLAH Kaza Bela Vermesin de Kumluca da Işıklarda Denk Geldin Bi Hayırlı Olsun Yenimi Aldın Dedim Yeni Almadım Sıfırdan Beri Bende Demiştin Burdada 9 Ay Oldu Alalı Yazmışsın ;) ALLAH Tekerine Taş Değdirmesin Kardeş.
benimle konuştuğuna eminmisin arkadaşım olmasın :)
-
Maşallah allah kaza bela vermesin :)
-
Maşallah Çok güzel Bi type-R Kazasız belasız sürüşler..
-
maşallah tayyara kazasız belasız sürüşler
-
maşallah kazasız belasz cok tatlı druyor
-
-
maşallah ibrahim.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
-
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
serdar önceden onursoytamla çok ugraşmıstık şimdide senl:D içindeki bu typer sevgisine hayranız
Ne. Yapalım eskiden gürlüyordunuz heryerde atarlar bütün giderli tayyarlar bizde diye. Artık kimde kimin farketmiyor. Tayyar yarış dedilermi ordayım çoğunu geçerim zaten bazıları hariç mesela gökselin tayyar. Ondan korkarım adam akşam gecti beni Cumartesi toplanacakmışsınız görsel modifiye işi bırak kans. O işlere cmd tuning bakıyor Sizin içinizde yarışçı ruhu var gelsin tayyarlar yarışalım