-
bu da NEDRET in arabası büyünce LAGUNA olacak
-
maşallaaah nedret tertemiz orjinal araç..
-
nedret masaallah...kaç model bu?
-
kazasız belasız kardeşim:)
-
hemen cms 40 215 lastık 3 er bakla yaylardan kes 4 85kolon 2 303 bas 2 tane anfi 904 8500 pıonner typt bi headers komple egzoz devam.. kazasız belasız..
-
Belkide gördüğüm en güzel şahin... ;)
-
-
-
arkadaşlar araba sıfır denebilecek kadar orjinaldir 99 model şahin S
ayrıca araç üzerindeki cd çalar satılıktır
-
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ayrıca MİNİKSLERİN yorumunuda bekliyorum
-
ŞAHİN photoshoot :) walla araba kiminse baya temizmiş.Ön koltuk kilimlerinden nerde bulabilirim bende almak istiyorum 2 tane. koltuğu güneşten falan koruyor cok güzel.
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
ŞAHİN photoshoot :) walla araba kiminse baya temizmiş.Ön koltuk kilimlerinden nerde bulabilirim bende almak istiyorum 2 tane. koltuğu güneşten falan koruyor cok güzel.
valla baba bilmiyorum nerden bulursun bana hediye gelmişti yorumun için sağol
-
Allah kaza bela vermesin gerçekten gördüğüm en temiz Şahin bu olsa gerek :)
-
55 bindemi? maşallah süper temizmiş sakın satma bunu ilerde çok para eder bu :)
güle güle bin..
-
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
Bagaj içi resmi yog mu ?
valla usta bagajı çekmek aklıma gelmedi
-
Alıntı:
PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı
55 bindemi? maşallah süper temizmiş sakın satma bunu ilerde çok para eder bu :)
güle güle bin..
evet abicim araba 55 bine yeni vurdu arabanın müşterisi çok. Bu araba ya sizce ne verdiler tahmin edin
-
Alıntı:
sulhi Nickli Üyeden Alıntı
hemen cms 40 215 lastık 3 er bakla yaylardan kes 4 85kolon 2 303 bas 2 tane anfi 904 8500 pıonner typt bi headers komple egzoz devam.. kazasız belasız..
:D:D:D işte buuu
-
nedretttin fena makıne sakın satma satılırmı bu bebekkk
-
Alıntı:
MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı
nedretttin fena makıne sakın satma satılırmı bu bebekkk
ya usta şu an öyle bi durm yok ama arabanın müşterisi çok satacam desem hemen satılır yani verdikleri fiyatı duysan kaçırırmısın
yalnız şu an paraya ihtiyacım var onun için CD çaları satacam ilgilenenlere duyurulur
-
Alıntı:
LAGUNA2002 Nickli Üyeden Alıntı
ya usta şu an öyle bi durm yok ama arabanın müşterisi çok satacam desem hemen satılır yani verdikleri fiyatı duysan kaçırırmısın
yalnız şu an paraya ihtiyacım var onun için CD çaları satacam ilgilenenlere duyurulur
Ne verdiler arabaya ?
Maşallah temiz araba ama arka koltukta leke var galiba...
-
Alıntı:
Ne verdiler arabaya ?
Maşallah temiz araba ama arka koltukta leke var galiba...
usta arabaya 10 bin ytl verdiler çok ciddiyim
-
Alıntı:
usta arabaya 10 bin ytl verdiler çok ciddiyim
Valla güzel rakam üstad ;)
-
Alıntı:
Valla güzel rakam üstad ;)
hatta baba tam 4 tane müşterisi var arabayı gören hayran kalıyor
-
maaşallah.oldukca temiz görünüyor
-
temiz araba iyi bakmışsınız nedret bravo
kazasız belasız kullan....
-
Alıntı:
meta-R Nickli Üyeden Alıntı
temiz araba iyi bakmışsınız nedret bravo
kazasız belasız kullan....
sağolasın baba
-
arkadaşlar araç üzerindeki PIONEER 4700 MODEL CD ÇALAR SATILIKTIR acil paraya ihtiyacım var bi yardımcı olunda ilgilenen soran olursa kutusuyla beraber kumandasıda var
-
Alıntı:
arkadaşlar araç üzerindeki PIONEER 4700 MODEL CD ÇALAR SATILIKTIR acil paraya ihtiyacım var bi yardımcı olunda ilgilenen soran olursa kutusuyla beraber kumandasıda var
dostum satılık cd çalar ilanını satılıklar bölümünde yazsan daha iyi olur senin için.
-
Alıntı:
meta-R Nickli Üyeden Alıntı
dostum satılık cd çalar ilanını satılıklar bölümünde yazsan daha iyi olur senin için.
tamam baba sağolsın
-
arabanın aynı noktada 40 tane fotosunu çekmişsin bravo valla :D
temiz araç miss kazasız belasız.
-
Alıntı:
B!Rtan Nickli Üyeden Alıntı
arabanın aynı noktada 40 tane fotosunu çekmişsin bravo valla :D
temiz araç miss kazasız belasız.
sağolasın baba
-
-
Nedret maaşallah kardeşim,bu kadar temiz bakılır yani bir araca.Eline sağlık.Değerini bil arabanın.Ona buna özenmene gerek yok.
-
Alıntı:
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı
Nedret maaşallah kardeşim,bu kadar temiz bakılır yani bir araca.Eline sağlık.Değerini bil arabanın.Ona buna özenmene gerek yok.
YA BABA ÖZENTİ DEĞİL YA SADCE RİCA ETTİK ARABANIN AYRINTLI FOTOLARINI GÖNDER DİYE İŞ BÜYÜDÜKÇE BÜYÜDÜ BEN ASKERDEN SONRA LAGUNA ALIP AYNISINI YAPMAYI DŞÜNÜYORUM
-
bence yayları kes, vanalı egsos koy, turbola, cms 40ları tak, camber ayarı ve kilitli difransiyel ile adana'nın keichi'si ol..
-
-
aracın gayet güzel Allh kaza bela vermesin :) sıkışıklığın bitince bişiler yapmayı düşünüyor musun ? :)
-
Alıntı:
BarBo Nickli Üyeden Alıntı
aracın gayet güzel Allh kaza bela vermesin :) sıkışıklığın bitince bişiler yapmayı düşünüyor musun ? :)
baba benim bu arabaya hiç birşey yapma niyetim yok askere gidip gelelim de LAGUNA alacam yani hayran olduğum araba MİNİKS lerin lagunasının eski hali şu müzik sistemi
olan varya o tip var kafamda öyle bişe yapacam
-
Alıntı:
baba benim bu arabaya hiç birşey yapma niyetim yok askere gidip gelelim de LAGUNA alacam yani hayran olduğum araba MİNİKS lerin lagunasının eski hali şu müzik sistemi
olan varya o tip var kafamda öyle bişe yapacam
tamam anladım.hayırlısı olur inşallah :)