arabamı gecerim diyen bütün TAYTAYCILARA BAŞKA YÜREK YEMİŞLERE'de sesleniyorum birinizi degil hepinizi bekliyorum..gece nerde dersen orda benim için fark yaratmaz video cekilecektir.
http://i47.tinypic.com/2i9jlvt.jpg
Printable View
arabamı gecerim diyen bütün TAYTAYCILARA BAŞKA YÜREK YEMİŞLERE'de sesleniyorum birinizi degil hepinizi bekliyorum..gece nerde dersen orda benim için fark yaratmaz video cekilecektir.
http://i47.tinypic.com/2i9jlvt.jpg
ben böle atar görmedim benide gectin hacı :D:D kazaszı belasız denersiniz inşallah...
merakla bekliyoruz :)
Adamın plakada bile adamlık yatıyor ADAMIN D(i)B(i)S(i)..... helal ben kardeşim hadi bakalım nerede o benim tayyarım böle benim tayyarım şöyle diyenler.
atara gell :) inş. denk arabalar denersiniz zevkli roll izleriz.
bide 2 araba demek ki aranıza arabalar sanırım bi direk önden başlamışşşşş vuvvv çok hızlılar dostum monikkkaaaaa
:) susuyorum kanka ben. sen anladın beni
hondaya hasret kaldık valaha yaaa :D.D
Adam her türlü koşturuyor helal serdar :D
hayırdır rüyada roll mu gördün sıkı atarlanmışın maşallah ...eeeee hadi nerde tayyarlar:):)
Yakışır kardesim sonun da yapman gerekeni yaptın 1.4 tsı polo GTİ desene yine şaka Yapıcak güzel videolar çekicez rakip olursaaaa :D
***** yerin saatinide pm ile alabilir miyiz ..
Polo geçen tayyarlar tik tak tik tak zaman geçiyor
Samet" e sorsak bundan iyiydi :hahaha: Google bile şimdiye çoktan o bile cevap yazardı sanal olmasına rağmen :D
Kanki sen tayyarlara ben vteclere nolcek bu bizim halimiz yaaa :)
serdar sendede 5kg toshack varmış be bilader :))
yuhhh kankım ne atar yapmışsın sen yaaa nerdeyse 10 tane tayyar var ses yok oda enterasan kankı sen en ıyısı orjinale çevir arabayı o zaman geçersin tayyarları :)
Serdar kardeşim sen akşama DOĞUM KONTROL HAPI GETİR HAYRINA DAĞIT Kİ sıkıntı olmasın :D
Carsi karisicak desenize :)
Gel gel sende gel belki dbs ile yanyana gelinceye kadar kaldıranlar DBS yi görünce bu olmaz 2 numara büyük gelir diyip bide şu Sİ ya kaldırayım der sana kaldırır :D
taypır :D
Heyecanlandım, Antalyadan yarın gece ayrılıyorum izleyici kabul ediyormusunuz ??
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum eski sanayiden saygılar
yaa serdar şimdi senı geçtğini iddaa eden adama burdan direk yazsan bence daha mantıklı olacak şimdi kimse üstüne alınmıyo ben farkındayım...
..... plakalı type-r sahıbı benı geçmişsin çık lan kım kime saplıyomuş görelım desen daha iyi be haci :) :) :) ))
Kutuda büyük hissediyorum açıyım mı :hahaha:
erdinç abi akşama elinde tavlan acık uzadı ama :D:D
burdan tayyar sahiplerimne sesleniyorum o devir dönen araçlarınız nerde!!!!!!!!!! adam bas bas bağırıyo çıkın diye hiç birinizi ayırt etmiyor diye birde bazı tayyarcılar diyorduki çıkar arabanı görelim falan lan siz önce 1,4 polo yu geçin sonra 2,0 RS ye gelin apalanmadan yürünmez gençler kalın sağlıcakla ;)
ulan benim yİğenimin ismi TAYYAR onu çağırayım da bari aramızda bir TAYYAR olsun en azından akşam aramızda TAYYAR görmedik demeyiz :D:D:D:D
serdar beni baş listeye yaz kardeşim allahtan bi sorun olmazsa akşam geliyorum :)
Serdar kardesim 32 LU 499 akşama hazır geliyor :D 2. Vites yok ama 3. Vites de basarız yani sonuc olarak arabımız sıkıntılı olsada biz ordayiz
antalya karışır orkunnn :))