Bugun turkcell de gordum. Yarin kontratli olarak satisa cikiyormus. Ellerinde hazirda var ama kampanya sisteme yarin tanimlanacakmis. Biraz kurcaladim menu ve islemler cok akici.
Printable View
Bugun turkcell de gordum. Yarin kontratli olarak satisa cikiyormus. Ellerinde hazirda var ama kampanya sisteme yarin tanimlanacakmis. Biraz kurcaladim menu ve islemler cok akici.
fiyat bilgisi ne alemde kontratlı olarak?
1799 tl nakit fiyati fakat kampanya daha girilmedigi icin kontratli fiyat vermediler. Telefon no istediler belli olunca arayip haber verecekler. Bende bekliyorum fiyati.
Bekleyin HTC one XXL yıkım olmuş
Güzel fiyat. 2-3 ay sonra o da düşer 1300-1400 civarına..
Teknosa da 1800 dedi. Kontratta ucmazlarsa cok iyi olacak. Note I e gore boyutlari nasil bilmiyorum ama elde cok daha rahat geldi bana.
Notedan 0.2 inc daha buyuk ekran olarak.
Ekran pdi mi ne aynimis. Ama ekran biraz daha buyuk oldugu icin cozunurluk otomatikmen dusmus.
Bide hatlari cok yuvarlak cok hos degil.
Zaten teknik ozellikleri s3ile hemen hemen ayni sanirsam.
Güzel cihaza benziyor s3te sabırsız davranmasaydım note 2 alabilirdim. İşlemcisi quad 1.6 mhz 2 gb rami var ve 3100mah bataryası var gayet güzel duruyor burdan bakınca :D
nedense note 1 daha şık geliyor bana hala:D
Hangi tim de sordunuz note II yi ? Ben bir iki tim e sordum bugun fakat cihaz yok dediler .
hepsiburada,ereyon vs tarzı sitelere girmiş
1900-2000TL gibi fiyatlar, Note 1'e göre daha ucuz girdi piyasaya
Hafta sonu teknosada inceledim 1900 tl fiyat var. ama çoookk büyük.
harbi yıkım olmuş,vazgeçtim note 2'den...
http://pockethacks.com/wp-content/up...TC-One-XXL.jpg
nezaman gelecekmiş bu htc xxl?
bir de bunu gördüm 1.7 işlemci diyor. tasarımı beyendim şahsen.
HTC One X + Overview - HTC Smartphones
Samsung s3 ile birlikte tanıtıma baya yatırım yapmaya başladı,şu an cevahir önünde Note2 için büyük bir stand kuruluyor
Note 2 cok iyi olmus yeni aldigim htc den vaz gecip.almayi dusunuyorum :D biraz daha bekleyip fiyat dussun oyle alin bosuna bayilmayin :) yada o sirada htc nin yeni hir telefonu cikarsa ona sulanicam :P
şu telefon artık kampanya ya girse de gidip alsam. dayanamıyorum gidip s3 alabilirim her an.
always note 1 :icon_tup:
iyide hangi telefon çamaşıra, bulaşığa yardım ediyor :)
detaylı incelemesi hakkında bende çok fazla bilgi sahibi değilim fakat aynı anda ekranda çift işlem yapabilme vs. gibi bi sürü yenilik var.. önümüzdeki günlerde kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgiler vericektir...
eski note 1 ve yeni note 2 kullanısı olarak herhalde en iyi farkı ben anlarım.:)ilk başta şu ekranı kötüymüş olayı sadece karalama note 1 ve note 2 yi yanyana tuttuğunuzda note 2 ekran kalitesi renk dolgunluğu olarak üstün..gelelim hız konusuna 2 gb ram telefonu uçurmuş sitelerde bildiğin masaüstü bilgisayar zevkini yaşatıyor insana..bana göre note 2 şu anda alınacak telefonlar arasında 1 numara..
Galaxy Note2 Multi windows - YouTube :Bravoo:
Bu arada Note 2'nin 3300 mah pili göz ardı edilemez. :icon_tup:
hadi gözünüz aydın note iki kampanyalı olarak satışı başladı. az önce profilo avm den sordum tam alacaktım ki son 6 aylık faturam 250 olması gerekirken benimki 242 tl miş :( ayın 20 sinde faturam kesiliyor biraz kontur transferi falan yap dedi kız dalga geçti benimle :) isteyenler gitsin alsın ellerinde hazırda mevcut. fiyat olayını soramadım ma çok çok uygun dedi tezgahtar eleman.
evet web sayfalarına da eklemişler sonunda. bu arada nasıl oluyor anlayamadım ama note I den çok daha ucuz. bir terslik yoktur inşallah.
Samsung Galaxy Note 2