Yaşayan,yaşamış olan tecrübesi olanlar var mı aramızda ? Nasıldır hayat ? Ciddi bir iş teklifi geldi ama yaşam hakkında hiç fikrim yok.
Printable View
Yaşayan,yaşamış olan tecrübesi olanlar var mı aramızda ? Nasıldır hayat ? Ciddi bir iş teklifi geldi ama yaşam hakkında hiç fikrim yok.
hafta sonları Karadenizden baya bi misafirleri oluyomuş öyle duydum :D
Tam bekar adam işi :)
güzel paralar kazanan, iyi yerlere gelen kişilere pek rahat verilmiyormuş diye duymuştum...
daha bilgili arkadaşlar vardır elbet :)
tüfeği yağla git bro:D
Annemin amcası, Azerbeycandan biriyle evlendi.. Geçen muhabbet ederken gidip oraya yerleşelim amca hep beraber dedim.. Keşke düzgün bi yer olsada hep beraber gitsek dedi.. Neden diye sorduğumda bu sıkıntılardan bahsetti.. Güzel paralar kazanırız ama geri dönebilirmiyiz yada parayı harcayabilirmiyiz belli olmaz dedi :)
benim bildiğim bu kadar :)
kankam keser kulaklarını walla o aradığın kedi gibi olursun :D
Yok öyle bir şey yahu. Her iyi para kazananı soyacaklar diye birşey yok yani. Sanki ülkemizde hiç hırsızlık olmuyor da :) İnsanları bizim insanımızın aynısı. Seni rahat bırakmayacaklar varsa anca trafik polisi falan olur. O da ¨hürmet¨ içindir. Yani rüşvet. O gibi anlarda İngilizce konuş olsun bitsin.
Zaten Bakü zenginlerin şehri. Pahalı restorantları olan ve şehir mimarisi son derece gelişmiş kozmopolit bir yer. Hazar denizine olan kıyısı ise insanı büyüleyecek cinsten. Her yer sanat kokuyor orada. Konser salonları sürekli dolu. Müziğinden etkilenmemen imkansız zaten. Kızları da güzel ve tehlikelidir ama yenge olduğu için sıkıntı yok o konuda. Bakmamaya zorlarsın kendini :)
Alışırsın tabii ki. İnsan her yere, her şeye alışır. Bakü cidden çok ama çok güzel bir yer. Başka yerler için süper diyemem ama Bakü cidden mükemmeldir. Bazı fırsatlar pek sık gelmez bir de. Değerlendir derim. Orada iken başka şirketlere geçersin. Çok daha iyi paralar kazanırsın.
Sanırım Dubai benzeri bir şehir yapılanmasından bahsediyoruz. Gitmeye karar verirsem orada şirket değiştirme gibi bir şansım olamaz buradaki işverenden ziyade annem gibi bi insan.
Gidip 10 sene kalıp 40-45 yaşında dönüp burada tekrardan bir hayat kurma düşüncesi sadece zorluyor beni.
baku fena gelısıyr enıstem bakulu 2 aya kadar oraya tasınacak trden gıdıcekler :) baku guzel bıyer ve gelısen bır ulke araba ucuz benzın ucuz
kuzenim baküde yaşıyor 2 senedir ve gayet memnun...ama pahalı bir şehir olduğunu söylüyor..
bir çok işin rüşvetle döndüğünü biliyorum , azeri bi abim anlatmıştı rüşvetsiz hiç bi iş yapılmıyo diye , bakü içinse güzel diyordu ama bi istanbul değilmiş tabi
gıyım cok pahalı:)parfum ıckı ucuz mobılya pahalı
Bakü'den bir arkadaşla konuştum, '' Xor ateşler içinde yanıyorum, yemin olsun '' dedi :D
Çok sevdiğimiz karikatüristlerin karikatürlerini çizerlerin adıyla beraber yayınlayan, her karikatürü tek tek ve tüm diyaloglarıyla etiketleyip veritabanına kaydederek sizlere en isabetli arama hizmetini veren sitemiz, Uykusuz ve Penguen dergilerinden gelen uyarılar sonucu hizmetini durdurmuştur.
Hep fakirlikten
10 senedir kumas satiyoruz belki daha fazla ben bekarken dukkan acalim diye gittik abimle 2 gune geri donduk 1 haftalikti bilettler ama suan farkli biraz daha iyiyonde gelismeler var diyolar.
reis dün istanbullu bi arkadasım azerbaycandan antalyaya geldi .
nasıl lan oralar dedim? süper bilader imkan olsa dönmem dedi çocuk istanbulda yemeyi içmeyi bilen birisi yani gözü gönlü toktur öyle dediyse vardır bi kerameti diyorum :D spreyimi sıkıyorum sahaya çıkıyorum dedi :DD
Olm ciddi bir teklifse guzel kazanacaksan vs kesinlikle git. Dusunme oyle alisabilirmiyim bu yastan sonra, nasil duzen kurarim fln diye . Ben 25 yasindan sonra hic ingilizce bilmeden Amerikaya tasindim alistimda sen burnunun dibindeki yeremi alisamayacaksin .
10 gündür ordaydım, defalarca gittim bana böyle teklif gelse dakka düşünmem. Şehir çok güzel, etraf bentleyden geçilmiyo, cafeler barlar tamgaz Ama kızlar fena insan kendine hakim olmakta zorlaniyor
Sanırım senin arkadaş bu şekilde takılıyor oralarda
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...rEX24arlHme5V2
aynen böyle :D 40manat diyo bütün gece atlamış bi dahaki sefere beraber gidicez bi turda bn atlıcam ahaha
reis tüfegin agzına mermiyi ver bnce :D benzin beleş
yiyecek içicek beleş herşey beleş sen yaparsın bu işi gidince bizi aldırırsın burdan hayatını kurtar
Amerika dışında neredeyse tüm kıtalara gittim ülke ülke gezdim kaldım ama hep geri döndüm :) Dil problemide olmaması hanım açısından kolaylık olacak aslında. Du bakalım akşam 1 şişe kırmızıyla bu karar veririm :D
Eyvallah Ahmet abi :)
Lan olummmmmmmm ne işin var gavur memeleketinde kal işte burda iyi burası para ayrı meselede alışmamış g..tte don durmazmış boşver :D
kazandıgın atıyrm 5000 manat ıse trde o o 10 mılyar ıkı katı bozduruyrsun
ahhhh ahhh 3 sene önceki koray olaydı şimdi :D gelene geçene saplardı ama şimdi off durumunda takılıyor :D
IT veya bilgi işlem elemanı arıyormu sizin firma :D Toshiba'yı bırakıp anında damlarım yapamayacaklarını yapar yaşlılık psikolojisine neden olabilirim :D
Yada kankacim buraya gelin mutlu mesut takilalim hem Ece'de cok istiyordu :D
Kuzen bi dakika düşünme bile fırsat varken git oralar daha iyi.Paranı kazan yatırımı buraya yaparsın.