Aracın proje konusuna burdan erişebilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/proj...drift-car.html
Printable View
Aracın proje konusuna burdan erişebilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/proj...drift-car.html
Daha ekleniyor herhalde fotolar?
Allah utandirmasin yavrum massallah aksam cikaralimda sag koltuk bnm:)
Allah kazsız belasız kullanmayı nasip etsin. Geçen hafta çarşamba jdmworksten yağ almaya gelmiştik sanırım evc bağlanıyodu:)
Arif abi honda civic turbodan sora bu ayrı zevkli gelmiştir sana :)
Maşallah 41 kere :)
maşallah :)
Maşallah maşallah. :)
Maşallah baya emek harcamışsınız:)
Zevkli baştan yukarıya inceledim fotoğrafları
Turbodan sonra araç şahlanmış :)
Özellikle sanayi içi video çok iyi
Maşallah.Kazasız,belasız keyifli sürüşler diliyorum
Bende çok istiyorum bundan bi tane..Kısmet diyelim
Kazasiz belasiz arif artik antremanda yanina alirsin beni:)
Hayırlı olsun Allah tekrar sıkıntı yaşatmadan sağ sağlim istenildiği güçte binmeyi nasip etsin :)
adamın fiestasını geçtim, hırs yaptı m3 turboladı :p
maşallah arif,hayırlı olsun.Adam gibi adamların has'ı.
hayırlı ugurlu olsun ...inş hayırlısıysa bınersin...koltuga sıgsam bende bınecemde olmuyor olmuyor malısef :)
maşallah sorunsuz sıkıntısız bol bol drift yapmalar :) Allah kaza bela vermesin..
Tabiii yaaa masallah yavrum
maşallah araca ama herşey bir yana sanayi içi videosu inanılmaz, yol kenarındaki yaşlı amca öyle bir şey beklemiyordu.. dıştan daha fazla gazlama videosu isteriz. :)
1ay öncesi kuşadasındaydınız yukarı yolda asılırken sesi dinlemiştim ışıklardan sonra :)sesi harikaydı
maşallah kazasız belasız kullanın
maşallah, ALLAH kaza bela vermesin...
araca maşallah ama evcnin yeri biraz kötü olmamış mı sürüş anında fazla göz almıyor mu videodan öyle gördüm de ??
abi maşallah kazasız belasız
Vıctor Reinz contayı Oylum BMW'den aldın sanırım abi
birde kırma videosunda sonda "motor kırdık yani" diyen kişi M20King Eray abimiz mi ?
maşallah ALLAH kaza bela vermesin keyifli günlerde kullanın.
aracı turboladıktan sonraki o sanayi içindeki videona bayıldım maşallah driftede yakışıyor kazasız belasız sürüşler...
valla diyecek bişey yok. maşallah gerçekden elinize emeğinize sağlık çok başarılı olmuş
Aynen kusadası sokaklarının pası silinmişti :) Kazasız belasız.
Maşaallah harcanan emeğe ve m3 e :) ağız tadıyla binmeniz dileğiyle :)
maşallah emeklerine sağlık allah utandırmasın
maşallah. driftist antrenman günleri yine pazar ve 6 ya kadarmı ? izlemeye gelmek istiyorum :)
Maşallah Kazasız belasız..
MAŞALLAH arif abbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. :)
canlı canlıda gördüm şahane olmuş gerçekten :) daha bunun methanollü halini görmek lazım :)
sonunda muradına erdin arif hayırlı olsun sen bol bol yanla bizde izlemeye gelelim :)
Hayırlı olsun. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Kazasız belasız.
maşallah arif allah kaza bela vermesin KOZ m3 daha güzel olmuş şimdi JDM WORKS te bu işte son nokta olduklarını gösterdiler ellerine sağlık mert ve mustafa abinin :) tr de turbosuz m3 kalmıcak :D
maşallahh zevkle bütün yazdıklarınızı okudum ve resımlerınıze baktım. allah kaza bela vermesın masallah.
kazasız belasız arifcim aynı tükkandan çıktık :D
Maşallah kardesim :)
allah emekleri boşa çıkarmasın maşallah çok güzel olmuş...
güle güle kullanın, ne denebilir ki , maşallah...