-
Mutasyon Geçirmiş Corolla
-
kanımca arac basın sitesinden?
-
eet sende mi basınsitesinde oturuosun:)
-
maşallah.boyanınca daha iyi durur
kazasız belasız sürüşler....
-
basık araba güzel oluyo masaallah...
-
daha once sol kapı ve tamponlar boyanmıstı.. komple boyasımı ilk defa olucak ?
-
Alıntı:
justin Nickli Üyeden Alıntı
daha once sol kapı ve tamponlar boyanmıstı.. komple boyasımı ilk defa olucak ?
daha önce tampon haricinde bir tek sol camurluk boyandı başka bir yerinde boya yok canım:)
-
bahcelievlerdemi oturuyorsun?kazasız belasız.
-
evet kardeş bahçelievler eyvallah
-
Tampon orjinal üstünde oynama. Sadece ve hoş olmuş. Sinyaller ile tek parça olan farlardan alıp içini siyaha boyayabilirsin. Yada bunların angel ve stopları çıkmış. Komple boyada ise güzel bir beyaz seçin. Kazasız belasız. Bahçelievlerde görüyorum :)
-
Aha toprağım çıktı adam :D bende doğma büyüme bahçeli evler 15 yaşına kadar yeşil cami
arkası ismail paşa sok no 5 :D cok gezdik basın sitesinde falan
-
Alıntı:
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı
Aha toprağım çıktı adam :D bende doğma büyüme bahçeli evler 15 yaşına kadar yeşil cami
arkası ismail paşa sok no 5 :D cok gezdik basın sitesinde falan
ahahahaha kardeş ben yıllardır burdayım görüşelim o zaman dilersen msn e eklim seni yaz bana:)
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Tampon orjinal üstünde oynama. Sadece ve hoş olmuş. Sinyaller ile tek parça olan farlardan alıp içini siyaha boyayabilirsin. Yada bunların angel ve stopları çıkmış. Komple boyada ise güzel bir beyaz seçin. Kazasız belasız. Bahçelievlerde görüyorum :)
angellı farlarını begenmiyorum fakat far ve sinyalleri tek olan lar var biliyorum fakat nasıl getirtecem problem orda bu konuda bana yardımcı olan olursa alabilirim
sizce bunlar nasıl
http://img204.imageshack.us/img204/4451/7485yy2.gif
-
kardeşim ben hatayda yaşıyorum artık depremden sonra buraya yerleştim ama hala evim duruyor orada kirada :D ekle sen msn gene takılalım
-
bence angellı far koyma. Sarı camlı sinyal camı tak.
Far karartmada var jdm yakısır bu araca.
Aynalarında cok güzel kazasız belasız kullan..
-
eyvallah sagolasın birtan ama sinyal olayını anlayamadım ?
-
boyandıktan sonra kendine gelir güzelce
kazasız belasız günlerde...
-
maşllah araba güzel duruyor aynı durumda güzel bir beyaz boya ile dahada güzel olcaktır
-
maşallah kazasız belasız ...
-
kazasız belasız kullan bende de modlu corolla var. aracı güzel basmışsın kardeş... o resimde koyduğun angellardan tr de yok ama amerikada falan tanıdığın varsa getirtebilirsin.. bana pm at msn ini elimden geldiğince yardımcı olurum ;)
-
arab bence boya dısında bırsey gerektırmez cunku toyata orjınal gorntısuyle guzel olan bı arac fazla modofıye guzel olmuyor benımde vardı aynı kasa cok saglam cok guzel araclkar bendekı 1.3 du klima vardı 88 hp araba ma 2. vıtese 110 yapıyordu 1.6 arabalara cok raat kafa tutuyordu 1.2.3 vıteslerde :D senın arac eger 1.6 ıse dısını elleme motora yuklen cai headers komple egzoz falan guzel olur gıubı gelıyor
-
tekrar baktım sımdı aslında sana 15 inn yada ustundekı 16 ınc lerı sıyaha boyatsan guzel olabılır beyaz aracta bıde serıt cekrsın bence guzel olur ama zevk meselesı tabı cok resım var bende koyarım buraya fıkır ıcın
-
bence jantların renkleri güzel siyaha boyarsa o jantları kötü olur. bööle çok sade olmuş araç. yada 17 füme tonlarında da jant seçimi yapabilirsin...
-
eyvallah arkadaşlar teşekkürler bende daha önce 17 vardı 5 kol fakat 17 lerde çamurluk sorunu vardı bende actırmadım kestim:) fakat şimdi 16 lar la sadece önleri açtıracam bakalım boyayı beklioz bu arada önce kasko sonra cizik sonra karakoldan rapor ve en son toyota tarabya servisi boya ve kaporta:) sinyal ile farları tek olan farlardan almam lazım yardım pls....
-
bu arada yorumlarınız icin teşekkürler
-
bende de 17" jant var 3,5 cmlik koni helezon kiti taktım araba lakalarda zıpladığında lastikler çamurluğa sürtüyor ve araba hala leylek gibi :) sinyal ile farları birleşik olan angellardan trde yok dediğim gibi ama onlardan bende istiyorum bi araştırayım getirtme imkanı bulabilirsem getirtelim ;)
-
farların gayet güzel bende deıstırme ama senın secımın yanı
-
aracım 1.6 16v gli a\c special versiyonudur yani 114hp:) 105liklerle karışmasın:)
-
Alıntı:
DavidCan Nickli Üyeden Alıntı
bende de 17" jant var 3,5 cmlik koni helezon kiti taktım araba lakalarda zıpladığında lastikler çamurluğa sürtüyor ve araba hala leylek gibi :) sinyal ile farları birleşik olan angellardan trde yok dediğim gibi ama onlardan bende istiyorum bi araştırayım getirtme imkanı bulabilirsem getirtelim ;)
valla bende hiç sürtme sıkıntısı yok:) konu ile ilgili amorsitör yardımında bulunurum sana dilersen bu arada senin isim neydi:)
-
Alıntı:
focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı
farların gayet güzel bende deıstırme ama senın secımın yanı
eyvallah sagolasın farları benimde hoşuma gidio ama artık farla sinyali birleştirmek istiom:)
-
valla bende toyata varken bende baskmıstım junyanın vardı senın ıstedın gıbı fotolarda cok guzel duruyor zenon yakıncada kıyak olur ama angel halkaları kucuk olduundan fazla ıyı olmuyor araban beyaz bu falar guzel cok ıstıyorsan stop al araca yada guzel bı kırmızı stop boyasıda guzel olabılır cunku araban beyaz farlarda sıyahlık stoplarda kırmızılık guzel olur
-
stoplarım zaten şuanda 3D :)
-
benim adım can bora memnun oldum kardeş.. amortisör konusunda yardımını alabilirim .. olmadı komple kit alırım ama sürtmemesi için çamurlukları açtırırım artık başka çare yok..
-
Alıntı:
DavidCan Nickli Üyeden Alıntı
benim adım can bora memnun oldum kardeş.. amortisör konusunda yardımını alabilirim .. olmadı komple kit alırım ama sürtmemesi için çamurlukları açtırırım artık başka çare yok..
MSN E ekledin zannedersem bu akşam 12 de işten cıkacam amorsitörle ilgili sana yardımcı olacagım msn den görüşürüz bu konuyu nerde oturuodun bu arada
-
bora o farları soker yerıne baska bısey takarsan kan cıkar hbr ın olsun boyuyacam die canım cıktı onları
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
bora o farları soker yerıne baska bısey takarsan kan cıkar hbr ın olsun boyuyacam die canım cıktı onları
hah kardeşim eyvallah ama farlar ile sinyalleri beraber olandan getirtecegim kafaya koydum onlarıda sana hediye ederim fakat sana uymaz:) teşekkür ederim ama senin boyatıgın farın boyası attı bilgin olsun demekki dandik boyamışsın:)
-
Alıntı:
death34404 Nickli Üyeden Alıntı
aracım 1.6 16v gli a\c special versiyonudur yani 114hp:) 105liklerle karışmasın:)
kaç model aracın?
-
96 sezai japan olanlardan:)yani turkey toplaması degil
-
96 japonya üretim olanlarda sadece 114 hp lik motor seceneği var.
ae101 lerin bazılarında 120 hplik versiyonuda bulunuyor.
japonsa koy sepere ;)
-
Alıntı:
STeaM Nickli Üyeden Alıntı
96 japonya üretim olanlarda sadece 114 hp lik motor seceneği var.
ae101 lerin bazılarında 120 hplik versiyonuda bulunuyor.
japonsa koy sepere ;)
japan reis fakat 120 liklerin ben türkiyeye geldigini bilmiyorum onlar dogu ülkelerinde kaldı tr ye gelmedi bildigim kadarı ile 95 e kadar 105 lik die biliorum 96 97 98 special ler 114 die biliorum dierleri 105 olması lazım