Şehir içinde oldugumuzdan pek basamadık ufak tefek gazladık iyi seyirler...
Printable View
Şehir içinde oldugumuzdan pek basamadık ufak tefek gazladık iyi seyirler...
maşallah :)
maşallah safa döktürmüşsün gene
maşallah ses süper :)
maşallah :)
aracın sesi süper.maşallah.
Kendi çapında gazlamaktan sıkılmadın mı? Gel beraber gazlayalım.
4:25 de gelen ses ne yaw.
maşaallah kardeşim,hastayım miltek ve dsg ikilisinin senfonisine.türkiyenin en güzel ibiza sı bence,renkdaşım benim.
maşallah ..
Maşallah safa ses çok güzel yakında 1 tane video da ben koyarım :icon_tup:
maşallah ses çok güzel...
Saol kankacm:)
Tesekkurler pampa:D
Tesekkurler:)
Tskler kardsim eyw
Tesekkur ederm
Bikac ufak bisi daha yapcam sonra glcm yanina proje hazir :D
Abicim bnde yeni duydum o sesi demir sesi gbi bisi geliyo cozemedim :/
Allah razi olsun abicim iyi dileklern icin gonul isterki buyuk cupra simdilk yavru ile idare ediorz:)
Tesekkurler kardesm:)
Maşallah sesi çok hoş :)
Gerçekten çok güzel işçiliği olsun, sesi olsun, verdiği his olsun, gaza basınca dışarı doğru oynaması olsun...Kesinlikle verilen ücreti hak ediyo, çok başarılı , bende çok memnunum, iyi günlerde sürün aracınızı...
Maşallah Safa patırdaması çok iyi allah kaza bela vermesn ;)
çok güzel ses izlemesi bile zewkli kazasız belasız :) patır patır
Cok tsk ederim
Kesinlikle sonuna kadar hakediyo birebirin tadi zevki baska cok daha dusuk ucretlere duzboru cekilebiliyor fakat sorunlari sesi olsun sikinti Miltekin en sevdgm yanida alt devirlerde ses olmayisi basinca kukremesi gunluk kullanmda cok rahat.
Saolasin kardesm Allah razi olsun..
Cok tesekkur ederm...
Bu arada Revo roccoyu alip gelcektmde yag degisimi gecmis bayagi bi ve bujilerin sentil ayari bozukmus suanda onumuzdeki hafta ici denenebilir roccolar...
milteekk dsg de guzel aslında dsg bı guzel egsozda baska aracta sevmıorum bu arada sızın kavgalarınız hıc bıtmedı 1 senedır goruyorum ya ne arabalarmıs bırakın yarın obursu bıgun bısı olsa bırbırınıze yıne sız kosucaksınız bırbıırınızle degıl baskalarınla rekabet edın benım fıkrum bu
Konuyu dünden beri sürekli görüyorum bı link koyda izleyelim telden giriyorum