Depremi hisseden var mı ? İstanbul Bağcılar. .
Printable View
Depremi hisseden var mı ? İstanbul Bağcılar. .
İstanbul / Bakırköy Hissedildi
hemde baya bi sağa sola dogru attı
Halkali fena, yataktan zipladim
Baya salladı valla, Allah korusun.. Bende yataktan hissettim şiddetini
Merterde 14. kat tık demedi hissetmedim
hissedildi fatih sanayi sitesi.
alla alla ben hissetmedim bakırkoydeyim gerçi iş yerinde hissetmesi zor burası surekli sallanıyor :D
İstanbul/Üsküdar ciddi hissettirdi.
sirkecideyım hıcbırsey hıssetmedım
Valla İstanbul un çoğu yerinden hissedilmiş :D Demek ki şiddetli birşey oldu..
5 varmıdır acep şiddeti . .
Hayırdır İnşallah mübarek cuma günü
en az 6 diyorum ben! tek katlı sanayideki dükkan hayvan gibi sallandı.
Daskın poliçeside bugün yenilencekti inşallah zam gelmez mınako
kurtköy de hissedilmedi ...
ben kırma makinesini çalıştırdılar sandım :D tech e girince anladım deprem olduğunu ama fena titretti, vur kaç yaptı Allahsız :)
abartmışım 3.8 merkez üssü büyükçekmece.
bahcelıevlerde de baya hissedildi. patron diyo inş. bidaha olmaz,korktu biraz :D
valla Gökhan pek 3.8 lik gibi değildi ama belkide biz yakınız diye bu kadar sallandık.
merkezustu yakın diye fazla hissedilmiş 3.8 :)
kozyatgındayım 11.kat hıcbısey hssetmedık yahu
galiba öyle oldu. hayvan gibi salladı ama 3.8 büyükçekmece diye açıkladılar. evimde orda 10 katlı bina. evde olsam dahada hissederdim sanki.
Beylikdüzündeyim ofis iyi sallandı.
çadır imalatı yapıyoruz. 3 gün önce biri aradı ofisi , Yunanistanda deprem olacak 2-3 gün sonra dedi kapattı. Çok garip.. geçmiş olsun
Yeşilköy, Dünya Ticaret Merkezi'nde 12.kattayım. Hissettim ben de.
Ya ucustan indim sabahin koru, ruyamda turbulans oldu zannettim :) anons yapacaktim utanmasam :) iki gram uykum vardi o da hic oldu anasini satim
ataköyde 8. kattayım alttan bi tık vurdu aşağıdakiler ses yaptık diye tavana vuruyo sandım.meğersem depremmiş hiç sallamadı burayı
Altunizade hissettık ofis olarak
Floryada hissetmedim bende..forumdan ilk gördüm deprem oldu konusundan:)
Geçmiş olsun İstanbul.
Marmara ve Ege'ye kt haber! | GAZETE VATAN
BU ADAM NE ZAMAN KONUŞSA Bİ ŞEY OLUYO
bu kadar hızlı besmele çekebildiğimi bilmiyordum..
çengelköy'de hissettim...ofistekilere deprem mi oluo dedim hade len çektiler....şimdi haberleri okuyorlar....
ermiş miyim neyim? :D
doomsday preparer belgeseli izlemenizi tavsiye ederim aslında hepimizin hazırlıklı olup önlemler alması şart..
bende hissettim , ofis binası sallandı ama tırlar yükleme yapıyor , heralde biri giydirdi binaya dedim :D, camdan baktım bişey göremedim.Demek depremmiş.