BMW 3 Serisi 3.20Ci 1997 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100692027
sizce fiyatı nasıl bu fiyata alınırmı ?
Printable View
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1997 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100692027
sizce fiyatı nasıl bu fiyata alınırmı ?
duruşu falan güzelde sanki fazla fiyat bide 310binde araç
Fıyat fazla gıbı geldı bana bıraz... Cabrıo dustu bu fıyatlara
cabrio sevmiyor musunuz ? cabrio alınır bu fiyatlara bunun edeceği 21 max
cabrio kaçtır acep temizi?
vay ne yazmışım herkez bişey demiş :D
hayırlı olsun :)
öle bişey demedim ebeden nineden olsun isterse. doğru demiş güzel demiş 300bini yazmıs adam ben fiyata cok dedim kmye dedigim yok dikkat ettiysen araçı begendigmi belirttim ama benim hatta aileden gelen takıntı 3 haneli rakama ulaşan arabaya yanaşılmaz çok buyüzdende zamanında aşık olduğum 2 tane e36mızı değiştik
Bu paralari etmez bir 3.20 coupe cok nadide temizlik, donanim ve km de olmadigi surece. 19 falan bence ederi. Bu paralara cok daha iyileri vardir
Yaw bide soyle dusunun. Eger gercekten motor yeni yapildiysa deger. Sanziman icin sunu diyecegim e46 ile e36 nin sanzimani farkli mi ki?
Motor yeniyse duzgunse uzun sure kullanicaksan al masrafsiz binersin. Simdi gidip 200k kmdeki arabaya 21 vereceksin 50-60 bin km sonra motor istedigi zaman daha fazla masraf yapacaksin.
Motor yaptığını ilanda belirtmemiş nedense. Kim yaptıysa konuşup, doğrulamakta fayda var. Duruşu güzel ama bence 21-22 max ederi.....
BMW / 3 Serisi / 3.20Ci / 3.20 Cİ MMM POWERRR ACİLL sahibinden.com'da - 101154426 bu araçla pazarlık edilebilir.
tanımıyorum. favorilerimde duruyordu sadece
Piyasasını bilmediğim için rakam konusunda yorum yapamam da...
Kilometresini harbi harbi yazmış adam. Helal olsun
Araç iyi duruyor...Km'yi kesinlikle sıkıntı etmeyin o 200 k km'dekilerin falan hemen hemen hepsi düşürülmüş km'ler...Araç bakımlı gözüküyor...Kondüsyonuda iyiyse , sıkı bir pazarlıkla güzel bir tercih olabilir...
çok düşük km lerde bu kasa bmw bulmak artık çok zor...80km yazan 90km yazanların çoğu inandırıcı gelmiyor.Borusanda yada kofislerde tanıdık olucak.Yaşlı bir amca almış zamanında hala kullanıyor yeni kasa bmw geçicekte onlara haber ucuracak.zaten öle temiz arabaları onlar kapıyor.ilandaki araç biraz daha indirim yaparsa alınabilir bence...
piyasasını çok bilmem ancak, donanım olarak ciddi üst seviyede bi araç, özellikle koltuklarda birçok fonksiyon mevcut ve deri, çevremde gördüğüm birçok e36 da deri koltuk bile yok...
km olayına gelince, ben piyasada hiçbir e36 nın şu dönemde 250 300bin km nin altında olacağına inanmıyorum, adam babalar gibi yazmış 310bin diye...
ilk sahibi olduğumuz arabam 98 trafiğe çıkışlı ve şuan 400bin km de....
açıkcası şöle bir örnek araç var...Bmw 318 IS 1996 Model 96bin km de benim arkadaşımın babasından 24 bin lira arada keyfi ilan koyuyor satmıyor.Araç şilede yazlığının otoparkında arada yıkamak için çıkartıyor markete gidip yerine geri koyuyor kışında istanbula dönmek için kullanıyor...bir ara ilanı vardı bulursam koyarım yani bu tarzda kullanan adamlar hanımlar var :)
Edit:şuan ilan yayında değil tekrar koyarsa link atarım.Araç Mtech değil düz vites siyah içi hardal renk...
ky plakalı olan araç kubilay diye almancı birinindi binmiyordu araca 2007de 47bindeydi...biz ozaman arkadasıma 99modeli almıstık 32bindeydi .ky nin kmsinin orjinal olduguna eminim son kararım :) tek sıkıntı farlar stoplar orjinale dönmeli acilen
Ekstrem örnekler var bizim burda birsitede beyaz ya 3.18 yada 3.20 teyzede var yaşlı bir teyze ilk sahibi çünkü ben rahat 10 senesini biliyorum o araç onda tertemiz op orjinal araç sadece üst sokakdaki migrosa gitmek için kullanıyor aracı aradasırada bizim yıkamacılar geliyor arabayı alıp yıkayıp otoparka geri koyuyor.. km sini bilmiyorum ama eminim o arabada 100 bine gelmemişdir bile var öyle örnekler yok değil o sadece e36 içinde değil doğan şahin eski renault lar içinde var.. ben genel olarak söyledim bilhassa normal hayatta normal kullanımda olan araçlar için söyledim bir aracın yılda 6500 km yapması çok zor..
eğer cıkabilirsen buna bak derim ıkısınden de bence cok daha ıyı duruyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03208579/detay
kaldıkı beyaz olanın jantlar emanet gıbı..
burda beğendiğin bir aracın fiyatı iyimi diye sorgulatmak , insanları strese sokmaktan başka bi işe yaramıyo.. biri çıkıyo km çok , etmez diyo. biri çıkıyo 23-25 lik araca 19 liradan fazla etmez diyo..tartışmalar v.s uzayıp gidiyo..
biraz daha verip e46 3.20ci almak çok daha mantıklı
fiyat olarak 6-7 milyar fark var ancak aralarında dağlar kadar fark var
örn:
BMW 3 Serisi 3.20Ci 2000 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 87526099
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02005964/detay
ne 32bin tl ye e46 coupe alınır ne de 25 bin tl ye e36 coupe...
çok nadir temiz kalmışları saymıyorum daha dün arkadaşım e36 3.20 cabrio aldı 38bin TL ye, araç TR ye giren en son e36 cabrio km düşük araç sıfır gibi... o tarz kolleksiyonluk araçları saymazsak senede 15-20 bin km yapmış araçlar ne kolleksiyonluktur ne de özel... alınmış kullanılmış işte en iyi ihtimalle 'temiz kullanılmış'tır o kadar...
Çağrı'nın dediği gibi 19 belki 20 en fazla ederidir, durumuna göre 13-14 e kadar ineri var... e46 şanzumanı dediği zaten e36 ile aynı, her hangi bir fark da yaratmaz sıkıntı da olmaz...
32 bin hatta pazarlıkla 30 a alınan e46 coupe ise insanın ocağına incir ağacı diker...
bu Cİ mevzusu e46 ile başlamadı mı ? yoksa yanlış mı biliyorum
ci terimi e46 ile başladı doğrudur, ama sahibinden sitesi yıllardır bu hatayı düzeltmedi, neticesinde bilen bilmeyen herkes e30 bile olsa 'ci' demeye başladı...
koleksiyonluk dedinmi zaten ben bmw nin z serisi dışında hiç bir aracını koleksiyonluk sayamıyorum koleksiyon dedinmi seninki gibi ekstrem araçlar olucak elinde tuttuğuna değicek maserati corvette bazı markalarınara sınırlı üretimleri mx5 de olur mgf de olur jaguar olur cadillac olur v.b..
e36 cabrio da dizayn itibariyle yüksek sınıf olmasa bile kolleksiyonluk olabiliyor, hele ki e36 M3 cabrio düşük km li, gerçekten garajda olması gerekenler listesinde ;)
ankaradan bmw alınmaz diye kaç kere engel oldular bana .. ama ben bilmez ve herkes aynı kanaatta b,raz pahalı gibi..
m5 neysede m3 bilmiyorum :)
E34 M5 de klasiktir, E39 her ne kadar başarılı olsa da heniz kolleksiyonluk için tercih edilmiyor... bir arkadaşım E28 M535 topladı mesela, belki TR de en güzel 3 E28 den biri oldu, harcadıklarına değdi...
işde z serisini ayrı koy.. tek tük bu tip m5 dışında bmw den pek bir şey çıkmıyor bu tüketim ve kullanım zihniyeti ilede kolay kolay çıkmaz bence. eskiden elit bir markaydı bence onuda kaybetti ancak premium damgası kaldı oda eriyor son araçlarında ağır ağır sadece teknoloji var.
tercih meselesi, e28 toplayan arkadaşım da 50 bin tl ye yakın para harcadı o nedenle bu iş tamamen duygusal ve parasal :)
300 bin km nin doğru olduğunu kim söylüyor ki ?? ;) hemen helal olsun falan yazmışsınız.
280bin km de passat sattı arkadas, kilometresiyle oynanmıstı :)
evet bende onu dicektim belki o km bile düşürülmüş olabilir yani yoksa benmı cok kotu dusunuyorum:)