-
Eg Honda Civic Si HB Stock
-
-
Çok orjinal duruyor maşallah araca alllah kaza bela vermesin..
-
Maşallah çok temiz duruyor
-
maşallah allah kaza bela vermesın okadar dedik zamanında bu aracı alın diye kimse almadı en son bahanın kafasına girdik aldı sonra sen almışsın hayırlı ugurlu olsun...
-
Hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler
-
kazasız belasız kullanman dileği ile hayırlı olsun
-
Alıntı:
kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı
maşallah allah kaza bela vermesın okadar dedik zamanında bu aracı alın diye kimse almadı en son bahanın kafasına girdik aldı sonra sen almışsın hayırlı ugurlu olsun...
teşekkür ederim allah hiç kimseye kaza bela vermesin. bahattin abiden de biraz zorla aldım aracı zaten :icon_tup:
-
-
Alıntı:
berkred Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
Alıntı:
Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı
Çok orjinal duruyor maşallah araca alllah kaza bela vermesin..
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok temiz duruyor
Alıntı:
esinti Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız kullanman dileği ile hayırlı olsun
Alıntı:
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı
maşallh çok düzgün... :)
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. vti ler typerler sizin olur inş. :icon_tup:
-
Alıntı:
muratburunce Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız ankaradanmı aldın aracı sanki ankaradan satıldı diye hatırlıyorum :)
evet doğrudur ankadara dan bir arkadaş satın aldı. bende ondan aldım.;)
-
Alıntı:
Resul911 Nickli Üyeden Alıntı
evet doğrudur ankadara dan bir arkadaş satın aldı. bende ondan aldım.;)
görmüştüm yakından almak nasip olmadı ben almaya niyetlenmiştim :) çok güzel gerçekten içi özellikle beni bitirmişti temizilik konusunda
-
Alıntı:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim daha iyileri olmayanlar olur inş. :icon_tup:
cümle düşmüş farklı bir anlam almış düzelt istersen.. ;)
-
Alıntı:
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı
cümle düşmüş farklı bir anlam almış düzelt istersen.. ;)
düzelttim kardeş :icon_tup:
-
-
Alıntı:
düzelttim kardeş :icon_tup:
:icon_tup: :)
-
maşallah çok diri duruyor kazasız belasız.
-
Alıntı:
otomania Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok diri duruyor kazasız belasız.
eyvallah :icon_tup:
-
hayırlı olsun ankaradayken arkdasımdaydı gercekten motoru cok sağlam bi Sİ biz az binebildik daha güzel oldugu hallerini görürüz inşallah
-
-
Alıntı:
ASC Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun ankaradayken arkdasımdaydı gercekten motoru cok sağlam bi Sİ biz az binebildik daha güzel oldugu hallerini görürüz inşallah
Sağol kardesim aracın motoru gerçekten çok sağlam boyası ve kaportssinda birkaç yer var bayramdan sonra komple boyaancak ufak tefek eksikleri giderilecek boyadan sonraki fotoğraf larida paylaşirim.
-
Alıntı:
Murat Özcan Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
eyvallah kardeşim :icon_tup:
-
Alıntı:
Sağol kardesim aracın motoru gerçekten çok sağlam boyası ve kaportssinda birkaç yer var bayramdan sonra komple boyaancak ufak tefek eksikleri giderilecek boyadan sonraki fotoğraf larida paylaşirim.
Söylemek istediğim şeyleri siz dile getirmişsiniz hocam, bi kac yerin boyaya ihtiyacı, sağ arkada da hafif bi çürük var sanırım. Hayalimdeki araca sahip olmuşsunuz valla baya imrendim size banada nasip olur almak insallah :) Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binin
-
bahattin 3 senedir si diye kafamı şişiriyordu sonunda düzgün bir araç aldı 3 ay kullanmadı. hayırlı olsun sizede güzel bir araç.
-
-
1 hafta önce kayseripark otoparkta görmüş olabilirim gözüm ısırıyor bi yerden :)
maşallah
-
Alıntı:
Raindrops Nickli Üyeden Alıntı
Söylemek istediğim şeyleri siz dile getirmişsiniz hocam, bi kac yerin boyaya ihtiyacı, sağ arkada da hafif bi çürük var sanırım. Hayalimdeki araca sahip olmuşsunuz valla baya imrendim size banada nasip olur almak insallah :) Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binin
Sağol kardeşim en kısa zamanda istediğin arabaya sahip olursun.ınş
-
Alıntı:
m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı
1 hafta önce kayseripark otoparkta görmüş olabilirim gözüm ısırıyor bi yerden :)
maşallah
Bu arabayı aldım alalali kayseriparka gitmedim. belki kayseri forum otoparkında görmüş olabilirsin.
-
Alıntı:
RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı
bahattin 3 senedir si diye kafamı şişiriyordu sonunda düzgün bir araç aldı 3 ay kullanmadı. hayırlı olsun sizede güzel bir araç.
Aynen öyle abicim zorla aldım zaten. :-) şimdi sattım arabasiz bıraktın beni diyor.
-
maşallah bek datlı duruyor :)
-
Aracın güzel duruyor kazasız belasız kullanman dileğiyle.
-
Alıntı:
koray ozan Nickli Üyeden Alıntı
maşallah bek datlı duruyor :)
datli datli ;-)Teşekkür ederim
-
Alıntı:
Harun JDM Nickli Üyeden Alıntı
Aracın güzel duruyor kazasız belasız kullanman dileğiyle.
eyvallah kardeşim :icon_tup:
-
maşallah çok diri duruyor kazasız belasız
-
Alıntı:
brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok diri duruyor kazasız belasız
teşekkürler :icon_tup:
-
Maşallah Resul güle güle binersin inşallah ben binmek için almıştım beklediğimdende iyi çıktı ama kısmet napalım ben satmam binerim diyodum ama olmadı:D Ama gerçekten stock olduğu halde şuan Kayseride yürüyen en iddalı Sİ çok ciğerli maşallah kıymetini bileceğinden eminim zaten.bende bi sürpriz yapabilirim heran bellimi olur bi kardeş gelir belki yanına:d
-
Alıntı:
baha38 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Resul güle güle binersin inşallah ben binmek için almıştım beklediğimdende iyi çıktı ama kısmet napalım ben satmam binerim diyodum ama olmadı:D Ama gerçekten stock olduğu halde şuan Kayseride yürüyen en iddalı Sİ çok ciğerli maşallah kıymetini bileceğinden eminim zaten.bende bi sürpriz yapabilirim heran bellimi olur bi kardeş gelir belki yanına:d
sağolasın bahattin abi bende böyle temizini çok aradım ama senin sayende buldum. ;) gerçekten stock haliyle bile yürürü çok iyi, deneyecek araba bulamıyoruz :) aracı dün boyaya bıraktım. boyadan sonra bakarsın nasıl olduğuna :icon_tup: sen süpriz yapda benimki yalnız kalmasın :)
-
-
41 kere maşallah bi spoonn jant siyah başka bişeye gerek yok allah kaza bela vermesin..
-
Alıntı:
KALENDAR Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallah bi spoonn jant siyah başka bişeye gerek yok allah kaza bela vermesin..
eyvallah abi jant değiştirmeye şuan için pek sıcak bakmıyorum. oem hoşuma gidiyor.