Aracım 175 -180 HP civarıdır. Arka koltuklarım sökük.
beylikdüzü-b.çekmece-bahçeşehir-kumburgaz civarından arkadaşlarla hem tanışmak hemde araçlarımızı denemek isterim.
Printable View
Aracım 175 -180 HP civarıdır. Arka koltuklarım sökük.
beylikdüzü-b.çekmece-bahçeşehir-kumburgaz civarından arkadaşlarla hem tanışmak hemde araçlarımızı denemek isterim.
deneriz abi :) 106 var 306 var filan.
ok gel deneyelim :)
yakında olsanız bende gelirdim bu akşam ama şehrim öbür ucu :D
serdar gidersen benide al :D sıkılıyorum
bu akşam olmaz zaten.
haftasonuna doğru deneriz sc si'yla gelirseniz renk katmış olursunuz geceye :)
um 106 ve ben geliriz abi haftasonuna doğru aksilik olmazsa;)
birde abi böyle konu acınca kimse gelmiyo haberin olsun. senin muayene filan sıkıntında yoktur direk karsıya git haftasonu bence:)
umut abı aracın ne zamandır sende bırde hıc ılk aldıgında bahcelıevlerde bır servıste bakım yaptırdın mı acaba :) hem ısım hem gs plaka cok tanıdık geldıde
güncel yokmu denemek isteyen ? Selçuk Clio rs ayarlayacaktın 15 gün oldu araba yaptık deneyemiyoruz nedir durum ?
günceldir.
günceldir.
Ahahaha adamın arabası giderli olunca duramıyor değilmi reis :) ?
um 106 ile dener misin abi?
ben topladım aracımı malesef :)
Ben denemek ısterım size uygunsa ?
Herkese gider yapan 106 :D İşin esprisindeyim denemek isterseniz bana uyar hafta sonu
Hızını alamayan varsa ng ile bende denerim
um bütün hızlılara gider yaptı abi, typer s2k 106 vtec rs ne varsa, bi 306ya yapamadı :P
Ben rızaya yazdım yazıyı kendi arabası için,benlik bir durum yok :icon_tup:
Beni durdurmak değil mevzu,beni biri elbet durdurur,beni durduranıda biri durdurur,vs vs vs böyle uzar gider ;)
ALLAH herkeze hırs yapmadan keyfine göre gazlamayı nasip etsin ...
Bu arada ben atlamı geleyim ?
Kasasında takılması gerekilen bir durummu var reis ?
Aracı siz aldınız netice itibarı ile.
haa yok benim aracım kusursuz ama aynı zamanda hızlı demek istiyorsan direk bunu yazabilirsin,konuyu oraya nasıl getirecegim diye düşünüp taşınmana gerek yok :D
Esnafız nihayetinde anlaşabiliriz :icon_tup:
Neyin peşindesin neyi anlatıyosun
Benim arabamın ne kasasını ne gidişini kimseye ne anlatmaya nede ispatlamaya ihtiyacım yok hiçde olmadı
Ama senin farklı bi düşünce varsa açıkca yaz bende halden anlayan bi insanım :)
Eğer reklama ihtiyaç duysaydım NG nin 100 tane videosu olurdu :) ama gerenk yok:)