Bildiğin yeni Logan...
2013 Renault Symbol revealed - YouTube
Printable View
Bildiğin yeni Logan...
2013 Renault Symbol revealed - YouTube
iğrenç ön farlar kia cakması arkalar polo cakması:D
Neden şu klasik tasarımlardan uzaklaşamıyoruz?
Aynen. Logan - Symbol karışımı birşey olmuş. İç kısımda kalitesizlik sezdim :D
abi gözünü seveyim utanmadan 34. saniyedeki ön 2 otomatik camı nasıl gösterirsin bunu yapma bari :(
Sene olmuş 2013 arka camlar hala manuel. :D
Bu Türkiye'ye gelirse muhtemelen de gelecek ya da burada üretilecek; o zaman Logan'ın şansı pek kalmaz gibi geliyor bana..
TR'ye Renault olarak gelmeyecek yüksek ihtimalle. Dacia logosuyla gelecek diye biliyorum. En azından Mais o şekilde bilgi verdi bize.
Beğensenizde beğenmesenizde en çok göreceğimiz araçlardan olacağı kesin.
15 senedir aynı cam açma tuşları hangi tedarikçiye yaptırdılarsa iyi geçirmiş adam :)
Geçenlerde yeni logan diye bu aracın fotoğrafları gösteriliyordu.
Bana biraz garip geldi dış dikiz aynalar falan dacia aynası renault'nun hiçbi modelinde böyle ayna yok bu araç logan diyede karşımıza çıkabilir hiç belli olmaz:)
bilgimiz 2013 logan olmus bu :D
vites topuzunu uretende güzel kaymak yedı :D
önü tek kelimeyle iğrenç
herhalde bu video yu görüp ''ooo ön camlar otomatikmiş'' dedirtmek istiyolar
yahu clio symbol işte, ne bekliyorsunuz ki:)
c sütunu ve kıç tasarımı sonunda bir şeye benzemiş.
Bunu çizen mühendisi tanımak isterdim
Bari park sensörlerini boyayın mübarek adamlar.
iç aksamı bence su ankı clıoları dusunursek gayet başarılı buldum dısıda farklı olmuş diyeyim :)
güncel kasadan iyi bence . zaten kimse tipi için symbol almıyor
arabanın tamamını dıştan görene kadar çok beğenmiştim, ama dışını görünce videonun kalan kısmına bakmadım bile :)
adamlarin begendirme gibi bi cabasi oldugunu pek sanmiyorum ben sirket arabalari eskiyince yine symbolle yenilerim direk ozelligine bakmadan :)
f/p olarak en iyi araçlardan biri olup yine satışlarda liderliğe oynayacaktır. yerini alacağı modelden de gerek iç gerek dış tasarım olarak büyük bir adım önde.
Tr için Symbol ismi artık olmayacak diye duymuştum ben de.
fuarda vardi renault standinda bu araba symbol olarak tanitiyolar demek ki symbol olarak devam edicek
ben arabayı geçdimde tanıtım ilginç olmuş 2 dakkalık tanıtımda 1.5 dakka sadece ön far ve arka farı çekmişler gerikalanda otomatik cam açma tuşu ve arka koltukların inmesi.. aynı şekilde çok rahat bir doğan şahinde tanıtılır...
Çağımıza ayak uydurmaya çalışmışlar ama olmamış.Gözler buna da alışır.
lastik arabaya değilde motorsiklete aitmiş gibi duruyor.
renault motorsiklet üretip fiyatı düşürmek için aynı lastikleri mi kullanıyor acaba ?
yeni tasarımlar çok saçma sapan olmaya mı başladı bana mı öyle geliyor ? :D
Yine şirketler alıcak ve içinden güzel meslek gruplarına ait mensuplar inecekler müşterilerine gidecekler.Yani yine aile için değil , şirketlere ucuz maliyetli , mekanik ve kaporta aksamı düzeltilmiş,ama güncel üretim olan bir araba sunacak Renault.
Clio RS gelir mi , Tech ailesi ondan haber verin :D