Saat kac oldu neden uykum gelmiyor ?
Saat kac oldu neden uykum gelmiyor ?
Geç kalkmış olabilirsin :D
aradın mı ?
uyku düzenini nasıl eski hale getirebiliriz arkadaşlar her gün 5-6 da yatıyorum
valla kuzenlerim bile uyumuş :D aha ben uyuyorum :D
Kerem uyumuyorsun benide uyutmuyorsun.. tüplü Lambo konusundaydım nereye geldim...
benim her gece böyle aq
3 bardak kahve içtin ondan olabilir mi kerem??
şimdi aradı abi bişe lazım mı diye 2 ekmek al gel dedim köşedeyim geldim dedi...
Uykum geldi konu silinebilir
Bendede aynı sıkıntı :)
Son fiyat alabilirmiyim.. ?
Sabah 9da dersim var gece olmuş 3 sabah 7.30da kalkıp 8de yola çıkıp kepekli kavşağından eskişehir yoluna girip ordan da istanbul yoluna girip ostime gitmem lazım...
Hayırlısı sonra vay efendim neden üniversite öğrencisi uyukusuz yorgun
Her sabah 8'de kalkıyorum iş için, ona rağmen 3-4'ten önce yatamıyorum la. Kıyma gibi oldu yine beyin..
Hani tam uyumak üzeresinizdir de birden yüksek biryerden veya önündeki basamaği farketmeyip düşer gibi olupta şiçrayarak uyanirsiniz ya ayni oyle oldum yine uyuyamadim konu güncel olsun
Oyuncak mı burası ? Şimdi hepimizin uykusu kaçtı, hatta makara konusu var diye uyananlar oldu :D
Uyuyalım hadi. Önce sen uyu sonra hepimiz uyucaz.
dorcel'i açtım
paso motorsporları
bu saatten sonra x-rated artık napalım
Elma rakisi aldim gel icelim
işsizler grubuna üyemisin lan kerem
Ankarada Olanlar gelsinde Monopoly Oynayalım.... Gel la bizdede sirkesi var kokteyl yaparız :D
sen uyursan herkes ölür
Espiri yapıyorum zannediyorum ama bende de aynı sorun var..
bu saatler en tehlikeli saatler aslında bu saatte açılan bir geyik konusu herkesin uykusunu kaçırarak konuya bağlıyor ve kopamıyorsunuz gitmek istiyosunuz ama oturma organınız kalkmıyor :D
yataga gectim telefona sarildim postlari okucam diye yorgani ortunmeye useniyorum halinize sukredin :D
birbirimizin sayesinde sürekli şükrediyoruz bu konu çok faydalı olmaya başladı :D
Dua edin konu 7-8 gibi açılmadı :D