Sizce hangisi :)
Sti (4. dakikada camdan gözüken adama dikkat ahahhahaha :D)
S3
Printable View
Sizce hangisi :)
Sti (4. dakikada camdan gözüken adama dikkat ahahhahaha :D)
S3
sondaki video daha oncede verılmıstı yıne defalerca izledim. 1:30 dan 15-20 kere yenıden başlattım sanırım :)
kesnlikle s3 :)
S3 bambaşka :)
s3 resmen efsane zaten 1-100 2-200 :D
fakat sti da hoşuma gittide 1 i çok mu kısa yada s3 ü izledikten sonra yetersiz mi geldi bana
iyice telefon manyağı olduk, s3 ü galaxy olduğunu düşünüyorum, sti hangi modelkine diyorum kendi kendime ilk baktığımda :)
s3 ün şanzımanı drag için upgrade edilmiş. subaru da bu yok zannedersem o yuzden kısa kalıyor 1. viteste.
s3 ü izlediğimde kendimden geçmiştim her ne kadar bu iki videoda s3 ön plana çıksada gönlüm subaru diyor :) ikiside birbirinden güzel
4. dakikada ki adamın tepkisi süper :D:D
ikiside müthiş ama s3 şanzımanla fark yaratmış. s3 ayrı bi güzel ya farklı hisler uyandırıyor ınsanda giderken. hatta son videoda bende defalarca 1.30 dan sonra başlatıp başlatıp izledim :)
s3 ün sürücüsüde adaletli :) cvp olarak s3
S3 bambaşka ama 4wd 800 hp drag için yapılmış bir aracın 0-400'ü 10,43sn olması bana biraz yüksek geldi
tabi pist süreleri nedir ona bakmak lazım caddede çıkardıkları süreler bunlar :)
pist süresi 8,6 civarıydı sanırım.. 3,2 litre s3.. biraz adeletsiz bir kıyaslama olmuş.. s3 drag için yapılmış bir araç, ciddi para ve emek var
Alman varken japon niye derdim ama site karışıyor sonra :) Şaka bir yana ama s3 bambaşka videosun izlediğim günden bu yana favorim :) S3 de çok emek var kıyaslama biraz mantıksız olmuş güçler yakın olsada.
Bir subarucu olarak sti desemde s3 un ikinci videodaki kadran cekimini rahat 10 kere izlemisimdir :) yalniz ikiside cok acimasiz iscilik hard :)
Link alabilir miyim ?
tabikide s3 çok daha güzel bence =) ama sti ı bağladıkları dyno acayip bişeymiş :D bu arada iki aracında şöförleri sağlam G yiyolar ağız yüz hafif yamuluyo :D
tabiki sti :)
subaru 800 ps değildir muhtemelen.
Audi isterse 1000hp olsun, yine de Subaru.
s3 fena olm yaaa :D:D:D
son videoda s3 hervites geçişinde hadi .hadii diyor :D
inanmazsan sesini aç
Link için teşekkür ederim...
s3 ün drag videosu
S3 0-400 Tune 2 Race drag tympaki - YouTube
subaru ilk vites geçişini çok erken yapıyor ve sonra laga düşüyor sanki
iki arabada çok güsel olmuş...
Bu sti 775 ps (764hp) ise bizim burdakiler 1000hp den aşağı değildir..
Extreme tuners in viral reklam çalışmaları bunlar...
Ama s3 Güzel olmuş...
sti 1. vites kısa degil de erken atmış bence araba kesicide kalınca. yani araç olarakta pilot olarakta s3 iyidir :D
S2000 hiç değiller....
Bizim ustalar burdan onlara araba ithal etse bu işi bırakırlar bence Sadece reklam
bu benim gözümde...
Adamlar;
Konu böyle Başlamış
GR Hatch: STI 09 from Greece 570ps by extreme tuners.Advan RS....
Böyle Devam Etmiş.
STI MY09 GT3076/544ps/ADVAN RS/AMS//GREDDY/MOCAL OIL COOLER/CARBON+..
Böyle Kalmış.
STI EXTREME TUNNERS/607whp/ ADVAN RS 18x9+29 /CARBON+...
http://img828.imageshack.us/img828/6776/024sj.jpg
Son Olarak Videoya taşınıncada 775ps olmuş...
GR Hatch: STI 09 from Greece 570ps by extreme tuners.Advan RS.... - Subaru Impreza WRX STI Forums: IWSTI.com
Konusu bu..
Bu araba gerçekte kaç beygir....
videodaki s3 efsane , dönüp sti a bakmam
Nedir acaba böyle bir s3ün yaklaşık maliyeti?
sti'cı arkadaş j9 kullanırcasına 2'ye çekiyo, biraz daha uzun tutabilirmiş sanki...
soruya gelince s3 daha ağır basmış burada
S3 kadran kısmını izle dur akşama kadar hıdıdıdıdıdıı çat çat bitti :D:D
burdaki s3 cok ciddi ve guclu bir araba. cok begeniyorum.
Sti mevzuna gelince cok ciddi reklam bu araba sisirme, 775 hp falan alakasi yok, hos biz olcemiyoruz saglikli sekilde ama boranin dedigi gibi eger bu 775 se bizim arabalarin alayi 1000 in ustundedir ki bence alakasi yok bu araba 500 bile veremez. kullanilan malzemeler ve iscilik de zaten bunun ispati, o malzemeler ile o gucler mumkun degil. 775 hp degil, duzgun bir 500 hp sti bile o asfaltta o lastiklerle 2. viteste oyle yigilmaz, 2 ye cektiginiz anda 4 ceker sarmaya devam eder.
benim tahminim 450 500 arasi sti icin bu s3 ile karsilastirilamaz s3 cok iyi.