Bu Arac hakkında bilgisi olan var mı sıfır olarak almayı düşünüyorum...
Printable View
Bu Arac hakkında bilgisi olan var mı sıfır olarak almayı düşünüyorum...
Yeni çıkanları hakkında bir bilgim yok fakat 2011 modelini bayagi kullandım.kar performansı gayet iyidi.suspansiyonu bayagi yumuşak geldi bana.yakit 9.5 ile 10 lt arasında geziniyordu şehir icinde.
Makyajlı kasayı bilmiyorum ama kayınvalidemin var çok yakması dışında güzel bir araba
tv geri görüş kamerası 4 koltuk ısıtma 7 koltuk vs birçok opsiyonu mevcut
Patikul filtresi ile ilgili bir konu vardi 1-2 yil once , 10-15 bin tl gibi bir rakam istemisti servis.
Chevrolet'i pek beğenmem şahsi olarak şu yeni nesillerde (2004- .. ) daewoo devşirmesi ne olduğu belli olmayan bi marka .Tabi captiva çok farklı özellikle yeni kasaların ön far yapısı felan çok hoşuma gitti.,çok yaktıklarını biliyorum.Fiyatı nedir ne değildir bilmiyorum ama ben diğer SUV lara bakmanızı tavsiye ederim.
abi bence daha değer kaybetmeyecek bir araç almak mantıklı geliyor..
dayımda vardı sonunda sattırdım. Verilen parayı haketmeyen kalitesiz bir araçtı bence. Son kasalarında nasıl durum bilmiyorum ama.
2010 freelander satıp yerine almayı düşünüyorum.Uygunda bir fiyat aldım.yeni kasasını kullanan yok mu Hic ?
SsangYoung Rexton önewririm. Daha büyük daha kaliteli ama sürüşü nasıl bilemem.
abi birakin ugrasmayin ben burada 3.2 benzinlisin kullaniyorum 2008 olmasi lazim. hic derdi bitmedi kendimi bildim bileli... sifir aldik, yok konsoldaki isiklar yanar yok esp calismaz yok fari bozulur yok zart yok zurt simdide sanzimanla ugrasiyoruz....
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Yeni kasasını kullanan yok galiba ?
Yeni kasa yakıt sarfiyatını azaltmak düşüncesiyle 2 çeker geliyor abi. Çok kısa bi süre, daha doğrusu sağlıklı yorum yapamayacak bi süre kullandım ancak Opel/Chevrolette çalışan abim yeni gelenlerde eskiye oranla ciddi bi sarfiyat azalması olduğundan bahsetmişti.
yakın bir arkadaşımda var ara sıra bende alıyorum ondan aracı.
Süspansiyonu çok sert jip konforu yaylana yaylana gitmek falan hayal
Dizel ama benzinli gibi yakıyor bir depoyla 500km yi zor çıkartıyor araç.
Aerodinami diye bir şey yok taklaya çok müsait bir araç ki baya bi takla mevzusu da var araştırırsanız görürsünüz.
Ha şöyle bişey var ki 70 bin TL ye falan bırakıyolardı eski kasasını geçen sene o paraya bence her türlü iyi araba.
bu bahsettiğim 4 çeker eski kasa olanı.
niye paranı 4 çeker olmayan ama 4 çeker taklidi yapan parça kalitesi orta seviye ve yakıtı fazla bir araçda heba etmek istiyorsun. captiva sürmedim ama ikiz kardeşi antara sürdüm.. samimi soruyorum neticede ikinci elde alsan yeni kasa cebinden 60-70 arası çıkıcak o fiyatada değermi değmezmi bilmiyorum çok göreceli ama o fiyata alternatif suv klassmanında daha kaliteli araçlar var.
yeni kasasini kullandim. takla atma riski cok yuksek. arac seke seke gidiyor. direksiyon sanki hic birseye bagli degilmis gibi. tam bir amerikan araci. babamin eski navigator ina benziyodu. Mazda cx-5 oneririm
Abi eski kasasıyla çok içli dışlı oldum, tavsiye etmiyorum. Partikül filtresi mevzusu benim başımdan geçmişti bu arada.
darkmoon Samimi cevap için teşekkürler :) 2004 honda crv vardı çok memnunduk yerine 2010 freelander aldım memnun kalmadık.Dün fuarı da gezdik 100 bin civarı suv tarzı bir araç bulamadım.Yeni crv"de biraz hayal kırıklığına uğrattı beni.Captiva bayağı uyguna gelecek bana akrabam calısıyor chevrolet"te ve sıfır olması cezbediyor.Dizel olması ve fiyatı cazip kılıyor.Max 2 sene bizde kalacak araç zaten o zamana kadar dağılmaz sanırım.Eşim kullanacak aracı...
Kızarkadaşımda eski kasa var söylenenleri onaylıyorum abi. Birde yakıt olarak felaket yakıyordu
Dizelini getiriceklerini zannetmiyorum ama Mini Paceman i cok begendim. 4 kapi olsun derseniz Countryman de cok keyifli bir araba. Bende gecen sene ayni sizin gibi Crv ve Captiva arasinda kalip sonra gidip hanima Mini almistim. Iyikide almisim , kullanimi cok keyifli. Sadece biraz fazla yakiyor.
alınıp garantisi bitmeye yakın 10 lüsür bin zararına satılabilir...
Muhtemelen bu fiyat aralığında
Vw Tiguan alırdım 2.0 TDI DSG 4motion
Az yakar arabanın huyu suyu bilinir satarkende sıkıntı çıkmaz..
kuzenim makyajlı kasa çıkmadan önce son kalan eski kasalardan satın aldı, o da çok uygun fiyata almıştı.
bi sefer uzun yol yaptım, 3-4 seferde şehir içide kullanma fırsatım oldu.
bence kesinlikle o parayı hakeden bi araç değil, bende çan çin çon aracı duygusu yaratıyor.
yakıt tüketimi, yol tutuşu, malzeme kalitesi vs vs. gibi bir dolu eksiği var bence. Ayrıca daha 1-1.5 sene oldu o kadar eski yüzlü oldu ki içi anlam veremedim hiç
benim çaliştigim şirkette var ikinci el olarak 250km de 2012 model konsinye gelmiş bir araç. 88bin isteniyor, sıfırı ne kadar hiç bilmiyorum...
2012 Chevrolet Captiva 2.0 D Sport 88.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 103515929
bilmiyorum inceledinizmi ama ix35 tavsiye ediyorum kesinlikle bi test suruşu yapın dizel otomatik gidişi duruşu keyifli geldi bana ayrıca test etme imkanım olmadı ama volvo xc60 ı çok beğeniyorum
Yeni kasasını kullanma fırsatı buldum. Yakınım, günlük olarak kullanıyor ve sakin kullanımda yakıtı 11, 12lt lerde. Genel olarak içi, dışı donanım olarak tatminkar.Süspansiyonları biraz sert ve önden çekişli olması dışında pekte kötü değil :)
2008 i vardı bizde belki 28 kez yolda bıraktı :) şiddetle tavsiye etmeyeceğim bir araç
Arkadaş ne araçmış bir memnun insan yokmu :D
Ağbi kesinlikle alma Ford un çıkardığı aracı öneririm bi ara konusuruz
O kadar mı kötü yav :)
Bulursan alırsın :) ne yazık ki yok listede var ama araç yok :)
Eski kasası ile 2-3 şehirler arası yolculuğum vardı. Yakıt yüksek onun haricinde para çokomel ilişkisi. o paraya o kadar aksesuar olursa bazı şeylerden feragat edersin ;)
Araba abimin eşinin 5 sene kullandı artık başka bişi almaya karar vermişken 1-2 ay önce yeni kasasını aldılar.
cüneyt araba bildğin daewoo uzak dur ALlahını seversen:)