-
Mercedes 190 E | Emrah TURAN
-
Maşallah. Avcılar yanyolda gördük babayla beraber bayıldık. Allah kaza bela göstermesin, çekimler içinde eline sağlık.
-
çok yakışıklı araç. önceki çekimler uzun süre masaüstümü süslemişti :) maşallah kazasız belasız.
-
Batu kardeşimin aracı çok güzel çok profesyonel,çekimlerde öyle ;)
-
hala inanamıyorum 34 plaka olmasa yurt dışı aracı diyorum hep hele o jantlar beni benden alıyo ya maşallah allah nazarlardan korusun çekimlere de kadrajına sağlık hocam :)
-
-
-
-
Çok İyi Maşallah Kazasız Belasız.
-
-
-
çekimler ve merso güzelmiş:icon_tup:kazasız belasız
-
yıldız resmi bence mercedes sitesinin multimedia wallpaper lar kısmında olmalı. maşşallah.
-
Tüm yorumlar için teşekkürler :))
-
Çok iyi maşallah kazasız belasız :)
-
Çekimler harika olmuş. Araca da maşallah. Allah kazsız belasız sürüşler nasip etsin. :)
-
Tek kelime : Yanıyor ... Maşallah
-
Masallah cok güzel, allah kaza bela vermesin :) tam portrelik fotoğraflar...
-
İlk foto menekşedeki eski mermer fabrikası mı ?
Maşallah. Kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
-
Maşallah kazasız belasız. Bebek gibi dedikleri bu olsa gerek:)
-
Çekimler çok güzel araç zaten yanıyor Maşallah.
-
maşallah araca çekimlerde super olmuş lise yıllarımın efsane aracıdır 2,3 amg vardı bir arkadaşımın amcasında avusturyadan gelirdi her yaz sesi 2 sokak oteden gelirdi o dönem çok istedik arac TR de kalsın diye
-
Aracın farlarındaki sarı folyolar çıkınca daha güzel olmuş.
Ayrıca çekimler için emeğinize sağlık.
-
Alıntı:
Caneration Nickli Üyeden Alıntı
Batu kardeşimin aracı çok güzel çok profesyonel,çekimlerde öyle ;)
Eyvallah kardeşim :)
ayrıca tüm yorum yapan arkadaşlara da canı gönülden teşekkür ederim
-
elinize sağlık çekimler güzel olmuş aracında maşallahı valla allah kaza bela vermesin...
-
maşallah mukemmel gözüküyor
-
Ah birde bu seneyi bir atlatsam.. seneye inşallah bir V8 projem olacak o zaman daha güzel olacak sanki
-
Alıntı:
dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı
Ah birde bu seneyi bir atlatsam.. seneye inşallah bir V8 projem olacak o zaman daha güzel olacak sanki
Dur hemen projeyi deşifre etmeeeee :)))))
-
bırak deşifreyi yabancı yok herkes bizden... ama gel birde bana sor yerimde bile duramıyorum kafayı yiyeceğim ama elimden birşey gelmiyor şimdilik, yoksa indiricem bloğu valla :)
-
Maşallah Allah sahıbıne bagıslasın:)
-
Kardeşim yorumlarımı burdan da yazıyım..
1 ve 2 yi fazla beğenmedim açıkcası ama 3 gayet başarılı olmuş.
4. fotoğrafta arka taraftaki gölge ve aracın arkasındaki flaş patlaması dikkat dağıtıyor.
5 te yine sol tarafa düşen bir gölgemiz mevcut belki bir flaşta aracın içinde patlayabilirdi.
6 da ise, gölge yine problem olmuş, arka cama yansıyan sarı görüntü dikkat dağıtan ikinci unsur ve aracın sağ ön tarafı biraz karanlıkta kalmış..
7. fotoğrafı beğendim gayet güzel bir detay çalışması..
Birde yorumlar dahilinde yapılan photoshop çalışması..
http://f1211.hizliresim.com/13/7/fqn2j.jpg
http://d1211.hizliresim.com/13/7/fqnhq.jpg
-
-
Maşallah çok güzel..
Lakin bu arabada benim gözümü rahatsız eden birşeyler var. Birincisi kamber olayı bunlarda 124 kasalardaki gibi kendinden kamber yok sanırım kamber bence gerekli varsa da zaten müdahele edilemiyor bildiğim kadarıyla. İkincisi lastik tabanları çok geniş kavun şekline getirilse çok daha güzel durur diye düşünüyorum. Üçüncüsüyse farlar ve stopların renkli olması, araba koyu renk olunca renkli sinyaller stoplar filan uymuyor karartma yapsanız daha güzel olur diye düşünüyorum..
-
Kanka eline sağlık fotoğraflar çok güzel mercedeste aynı şekilde ;)
Ben geldiğimde ne çekiyoruz :D
-
Masallah allah kazalardan belalardan korusun ve hellal olsun on numara
-
Farlar bu haliyle çok güzel olmuş. Lip için daha önce de dediğim gibi başka bir lip düşünülmeli bence. Bu hem güzel durmuyor hem de çok deforme olmuş. Lastik ebatları, basıklık ve kamber yerli yerinde. Herşeyin bir orantısı olmalı ve bu arabada o orantı çok iyi yakalanmış. Memlekette bazı şeyleri abartınca çok güzel olduğunu sananlar çok fazla maalesef. Herkesin zevkine saygım var, sözüm meclisten dışarı... Sinyal stop mevzusuna katılıyorum. Ön böyle kalsa da olur ama arkaya siyah stoplardan bulunup takılsa süper olur.
-
-
Maşallah yurt dışındaki araçlar gibi olmuş.
-
tüm yorumlarınız için teşekkürler
genelde şirketten girip yorumları yada önerileri yanıtlıyorum ama hata veriyor daha sonra sanırım hiç biri görünmüyor.. :(