aracımız sx 0.4 0.5 bar arasında gidişini görmek için deneyebilecek araç arıyorız.
Printable View
aracımız sx 0.4 0.5 bar arasında gidişini görmek için deneyebilecek araç arıyorız.
Yanlıs anlamadım 200sx turbo aracınızla atmosferık vti mı denemek ıstıyorsunuz ?
turbo vti ile denesenize 0.5 bardakı :)
ankarada olsaydınız casablancanın arabası ile deniyebilidiniz cok iddalı kendisi
aynen öyle :)
Yanlış okumadım değilmi ? Atmosferik vti turbo 200sx turbo :D
106 gti falanda olurmus heralde stock olacak ama :D
bu işte bi terslik var sanki :D
1.4 is 90 hp var olurmu.
Deneyelim nerde ne zaman
iyi hoş diyorsunuz da 200sx sr20det 0.6 bar oem gücünü anca verir orj turbosu olan t28 ile.. o güçte de o upuzun şanzımanla pek bişey yapamaz ki? neden yadırgandı bu kadar. type r dese adam elek olucak :) zamanında denenmedi mi type r ile bu arabalar forum ahalisince? ben net hatırlıyorum o yılları nedense :D
leven isi biliyor bende vti vardı ordan biliyorum suan onun kadar gıdıyor gibi hissediyorum onun icin vti yazdım
Benim arac boyada olmasaydi supercharger si vardi denerdik biraz vti ustu ama Guzel deneme olurdu kismet hafta arasi cikarsa. Deneriz
vtec hafif gelir sokuk su bu değilse type r da kalın gelir
1.4 is var dediler geldik :D
Bende sx görünce doğan slx e gitti aklım:D
Yarin gece deneyelim 206 gti var
beyler arac 1.8 turbo 0.4 barda yaklasık 170 hp yanı amacımız vtı gtı ezmek degıl dusunceme gore vtı gtı la yuruyebılcek durumda suan aracımız basınc kısık 200hpye kadar her arac olabılır denemelık vıdyo felan cekmıcez sadece aracımızın gıdısını gormek ıstıyoruz okadar.
s13 müş bir de ca18det yani, o zaman feh vti falan keyifli olur bence :)
typer s2000 de olabılır arkadaslar atar olsun dıye demıyorum maksat eglence aracları gormek.
evet levent kardesım dedıgın gıbı hızlı vtı larla denemek keyıflı olur
Bu gece olmaz o iş herkes Şanzelize ''CLAP''ta olacak :D
Yağmur var gelebilirdim yoksa...
bu gece bızde sanzelıze kafedeyız :) baska zamana kaldı roll yukarda dalga gecen arkadaslar bende bılıyorum turbo aracla vtı gtı roll olmaz ama basıncı 1.5 bar felan acmadık acmıcaz yanlıs anlasılmasın 0.4 barda 1.8sx in vti dan cok bi farkı yok 05545909703 numaramı kaydedersınız bos vakıtlerde denerız
Ahahha şanzelize tayfasıyla basmam ben oradan hasarlı döneceksiniz :D
o degılde okadar aracı sanzelızenın neresıne park etcez bıde cevırme olursa toptan alırlar :D
Aksama yagmurlu olmassa 106 var bizde 1 barda acabilirsin ;)
basınc acmak sorun degıl ben 0.4 barda yuruyusunu gormek ıstıyorum ali yoksa 2 barda acarım sıkıntı degıl ama denerız senle yagmursuz bı gunde
ali plakan ne
tamam kardesım numaram var yukarda kaydedersın denerız
bende denerim 206 gti plaka (GS )