-
35 CUF 98 - Arzum Dizayn kasım 2012
-
Çok güzel olmuş maşalallh içi dışı harika.
bitek bijonlar renkli yada uzun olsa dahada güzel olurmuydu diye geldi aklıma
allah kaza bela vermesin.
-
izmirin konvoy lideri :) masallah.
-
Kazasız belasız canlı gormek nasip oldu maşallah :)
-
Anca bu kadar olabilir,tebrik ederim.
-
bencede bijonlar turkuaz olsa süper olurmuş.maşallah kazasız belasız :)
-
hey maşallah evrimi harika geçirmiş
renkli uzun yakışacak bi bijon bencede şart gibi
-
Vuuu baby :) ilk arabamdı çok güzel olmuş emeği geçenlere biz teşekkürde bizden gelsin ALLAH nazardan saklasın
-
maşallah türkiyedeki en iyi reno gözümde
-
- Herşey tam herşey güzel ama o arka plaka olmammış orda. masallh
-
içi süper olmuş..maşallahı var..
-
R11'in gelebileceği son nokta. Tek gözümü alan marşpiyellerin tamponla renk açısından uyumsuz olması ama yine de çok harika. :)
-
maşallahh ömer kazasız belasız krdşim..
-
-
-
tek kelimeyle süper olmuş.rengi,duruşu,içi,dışı her şeyi muhteşem :)
-
maşallah ne zaman rally videolarında bi reno görsem aklıma bu araç geliyor gerçekden harika olmuş
-
nokta olmuş kazasız belasız kullan
-
Ömer maşallah kardeşim aracın çok güzel, bir de şu tamponlarına sarı şerit çeksen tek eksiği o gibi duruyor :)
-
Maşallah çok hoş olmuş.
Aynalar ve arka plaka kanımca biraz sırıtmış, ama tabiki siz böyle seviyorsanız orası ayrı. Elinize sağlık, kazasız belasız.
-
-
araç kendini bulmuş ;) ellerinize sağlık!
-
marşpiyeli siyah yapın çok daha güzel durur diye düşünüyorum.
harika bi araç maşallah elinize sağlık.
-
Cok ıyı masallah CUF 98'e :)
-
mükemmel omuş yine izmirin göz bebeği maş. tek eksik bencde bijon süper görünüyor. specler ne durumda şuan ?
-
maşallah içi çok iyi olmuş
-
-
Alıntı:
Şaban Nickli Üyeden Alıntı
Vuuu baby :) ilk arabamdı çok güzel olmuş emeği geçenlere biz teşekkürde bizden gelsin ALLAH nazardan saklasın
ilk arabam derken daha önceki sahibi olarak söyledin..?
-
Alıntı:
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı
- Herşey tam herşey güzel ama o arka plaka olmammış orda. masallh
başka takacak yer bulamadım, varsa önerin değerlendireyim...
zaten bu hafta plakayı yeni karakter bastırıp plakalıkla birlikte takıcam bakalım nasıl olacak...
-
Alıntı:
iadam Nickli Üyeden Alıntı
R11'in gelebileceği son nokta. Tek gözümü alan marşpiyellerin tamponla renk açısından uyumsuz olması ama yine de çok harika. :)
renk ayrımı açıdan kaynaklanıyor marşpiyellerin modeli oval açılı, ayrıca marşpiyellerim 2 kez kırıldı yinede boyatmadım sağ ön tarafta tamir yeri belli oluyor, nasipse yeni yıla komple boyanacak zaten o yüzden hiç ellemedim...
-
Alıntı:
DetailEF Nickli Üyeden Alıntı
Ömer maşallah kardeşim aracın çok güzel, bir de şu tamponlarına sarı şerit çeksen tek eksiği o gibi duruyor :)
inat değilmi yapmıcam olum... =D
-
Alıntı:
rebel Nickli Üyeden Alıntı
mükemmel omuş yine izmirin göz bebeği maş. tek eksik bencde bijon süper görünüyor. specler ne durumda şuan ?
ben rakamlara çok takılmam =)
tek hobimiz drag yarışları imkanımız el verdikçe katılıyoruz, derecelerimiz var;
dört kupa 2.lik, iki kupa 3.lük...
genelde 2500cc - 3200cc kategorisinde kalkıyorum ki benim alt kategoride olmam gerekli yani 2000cc - 2500cc kategorisi. (izmir'deki drag yarışları henüz kategori usulu yapılıyor.)
-
diğer arkadaşlarada yorumları için teşekkür ederim...
uzun bijon olayını hiç düşünmemiştim, onuda denicem...
-
izmirin efsanesi cuf maşallah
-
maşallah tr deki en iyi reno 11turbo
-
Maşallah.
Jantlar değiştiğinde zaten görüntü epey güzel olmuştu. Şimdi nokta olmuş resmen.
Sadece arka plakanın duruşu garip bence. Bir de arka plaka Beşiktaş app olsa daha güzel olur diye düşündüm.:)
-
maşallah çok ciğerli duruyor
-
masallah.. tam kıvamında olmuş :)
-
maşallah çok farklı çok guzel gozukuyor kazasız belasız ;)
-