Nikon D 7000 İle hiç bir yardımcı ekipman olmadan çekilmiş bir video. 1080p
İyi seyirler...
INSIGNIA MODİFİYE 2 - YouTube
Printable View
Nikon D 7000 İle hiç bir yardımcı ekipman olmadan çekilmiş bir video. 1080p
İyi seyirler...
INSIGNIA MODİFİYE 2 - YouTube
cok guzel olmus elınıze saglık zaten makınaya dıyecek yok :)
maasallah yaa arac cok ıyı cekımlerde ıyı ellerınıze saglık kesenıze bereket :)
keşke aracın motor sesini biraz daha fazla duyabilseydik :)
Maşallah kazasız belasız , güzel video olmuş..
Ecufastte görmüştüm, inanılmaz güzel bir sesi vardı.
Maşallah ;)
Cok guzel olmus masallah :)
bu garaj764 Hakan abinin yaptığı opelmi videoyu tam acamadım daha şimdiden maşallah o araçsa canlıda görmüştüm şahane duruyordu
41 kere maşallah, bazen şu araba "keşke Sedan olsaydı" diye düşünmüyor değilim :)
ne işlemler varki 650 hp gibi bir sonuç alındı bu araçdan
canlı canlı daha iyi duruyor maşşallah
Video sonunda bi 0-300 olsa tadından yenmezdi :)
Maşallah :)
Maşallahı var uygulamarıda paylaşırsanız seviniriz :)
Çok başarılı maşallah :)
araç çok iyi maşallah duydugum kadarıylada ses efsane :)
Bi kadran olsa tadından yenmezdi, maşallah
çekimler güzel araç zaten başarılı ,,araba değişik bir araç olduğu için herkes farklı şeylerde beklemiş ama bu şekliylede güzel bi tanıtım videosu tadında olmuş ,, sölenecek diğer şeyleri arkadaşlarda belirtmişler kısacası biraz adrenalin olayı eksik diyebiliriz ...
Güzel olmuş elinize sağlık. Arkadaşlar gerekenleri sylemişki bende aynı fikirdeyim.
Ama benim kafama takılan görüntüde çok titreme var. Bunu engelleyecek bir sistem yada yöntem yokmudur acaba. Yoksa tamamen el alışkanlığımı?
Yanlışlıkla 2kere aynı postu gönderdim silemiyorum nasıl oluyor bu :D
Sagolun dostlar,yorumlar harika, OPC min sadece dis modifiye islemleri kaldi,guzel seyler cikartmaya calisiyoruz,sonrasinda mukemmel muziklerle beraber,gayet profesyonel videolar gelecek,en sonunda kadran videolari... 100-200 --- 200-300 . Rabbim utandirmasin...
Çok beğendim :) maşallah
ALİ ABİ klip ve araba güzel maşallah ama diğer konuya bi akşam çıkalım dedim cevap gelmedi biliyosun bi telefonda aramız 5 dakika aynı yol üzerinde oturuyoruz. sen ardıçlı ben marmara evleri. bi çay kahve yapalım bahçeşehirde her c.tesi biz ordayız bekleriz. senin z4 lü yeğenle bile görüştük.
araca maşallah yapılan emek ortada allah kazasız belasız binmek nasip etsin inş.
artık bi kadran videosu bekliyoruz yada bi deneme videosu görelim artık opc'nin gücünü nasıl gidiyo...