Banka kredi kartıma 900 tl bonus yükledi :) bekar evinde kalıyorum güzel bi led tv istiyorum ama çok bi bilgim yok tavsiyeniz nedir hocam full HD olacak :) ps3 alabiliriz ekstra olarak :)
Printable View
Banka kredi kartıma 900 tl bonus yükledi :) bekar evinde kalıyorum güzel bi led tv istiyorum ama çok bi bilgim yok tavsiyeniz nedir hocam full HD olacak :) ps3 alabiliriz ekstra olarak :)
bence biraz daha para eklemeniz lazım.
konuyu takipteyim anama tv alacam
Ben hemen hemen 1 ay önce, Samsung 40es5500 modelini aldım. 1.3xx TL 'ye. Özelliklerine internetten bakabilirsiniz zaten.
led istiyorsanız 1500'ü gözden çıkarmanız lazım 40" olarak... ama daha küçük ebatlar alınabilir 1000 tlye...
Şaka mı bu :)
İstediğin özelliklerde sanırım. Advantage kart kampanyası ile 1052,10 tl ye geliyor. Tek olumsuz yanı garantisi olur.
Lg 42LS5600 Led Tv - 1385030
samsung 40eh5000 nin fiyatı 999 tl'ydi.50 hz olması dışında pek bir eksisi yok.Bu fiyata da daha iyi çok zor.
Lg 42" Full Hd 3D Led Televizyon 42LM3400 modelini hepsiburada.com dan 1299 TL ye aldım geçen ay. 4 gözlük çıkıyor içinden.
eskidjii yeni bosnada 110 ekran samsung du sanırım led tv 2 gözlük hediye 1199 tl idi
İyi araştırırsan , kampanyaları sürekli takip edersen bulursun tabii...Önerim Samsung'tur...
tamam sen bekle senin yerine biz bakarız nete sana haber veririz
bende özelliklerinden anlamam ama burda bütçenize göre tv lar bolca var hangisi en iyisidir bilene sormak lazım.
Alışveriş: LED TV fiyat karşılaştırma - 790 - 1 200 TL
1.300-1.500 arasını gözden çıkartırsan bence çok güzel bi tv alabilirsin , önerim vatan ve elektroword e bakman ;)
SAMSUNG UE-40EH5000 FULL HD LED TV GittiGidiyor'da 68111029
ahanda şurada 999 tl. SAMSUNG UE-40EH5000. 50 hertz. bonuscard'la alırsan %10 bonus yuklenir 900 tlye denk getirirsin. son 8 tane kalmış bilgin olsun.
reklam sayılıyorsa silinebilir.
bu özelliklerdeki tv ye çok bence o para. 50 Hz çok kötü, smart özelliğini geçtim bile.
40eh5000 fiyatına gore fena bi cihaz değil ama çerçeve ince kasa kalın yani yakından gormeden almayın derim ben :D
bütçeyi biraz yükseltip 5500 serisi falan alın en azından kasası one desing oluyor ince kibar
azcık daha biriktir 1350 yap 50" 3d full hd al
EN KRAL 3D PLAZMA TV UĞUR ELEKTRONİKTE AÇIKLAMALARI OKU - Samsung Plazma TV sahibinden.com'da - 90269142
40eh5000 kalın kasa led 1.049 dan verdik geçen haftasonu
40es5500 smartlı fena değil bütçeni az aşar
42ls5600 100hz full hd led güzel alt taraf krom güzel tasarım
yanılıyor olabilirim 40pfl3507, 42pfl3507 serileri philiphse bakabilirsin.. bunlar senin bütçene eş ürünler. haftasonu kampanya zamanı güzel fiyatlara düşüyor.
smart olunca bir takım uygulamalar oluyor ve internete bağlanabiliyorsun. çok önemli bir şey değil ilk zaman bir heves kullanıyorsun sonra pratik ve hızlı olmadığı için bakmıyorsun bile. üstelik wi-fi adaptör ekstradan para ödüyorsun. kısacası evde bir bilgisayar varsa hiç gerek yok böyle bir şeye. bütçeni boşuna kasma.
Bence önemli bir özellik. Ayrıca wi-fi adaptör almadan net e bağlanıyorum ben. Switch ten tv ye kablo çektim direk.
Televizyonda rahatça nette gezebiliyorsun, kaçırdığın dizileri izleyebiliyorsun. Kısacası herşeyi yapabiliyorsun. Zaten alışınca da pek bi zorluk çekilmiyor.
Bu arada bildiğim kadarıyla klavye leri var rahat kullanım için :)
o paraya samsung en iyi seçenek
çoğu yeni smart tv de wifi entegre adaptore gerek yok
ayrıca smart tv de samsung 1gomlek ustun herzaman mesela hala dha lg smartta atıyorum digimag.com da oynattığın videoyu tam ekran yapamıyorsun flash desteği sorunlu
samsungta boyle bir sorun yok
alabilecegin en ideal tv bu kardeşim
SAMSUNG UE-40EH5000 LED TV Fiyat En Ucuz Uygun Televizyon Modelleri ndirimli Taksitli Kampanyalar Fiyatlar Servis
teknosa kampanya yapmış 1.000 tl ye bir sürü 40 inch çok iyi tv ler var gidip bak.
Bu arada philips önermem aldım 1 ay geçmeden sattım görüntüsü hoşuma gitmedi.