Forumdan excoupe arkadaşımızın aracı.
Forumumuzda da gitmez diyenler oluyordu. Sanırım fikir edindirir arkadaşlara.
Focus 125 ps 1.0 ecoboost top speed 231 km/h - YouTube
not: açıklamada superchips var yazmışlar.
Printable View
Forumdan excoupe arkadaşımızın aracı.
Forumumuzda da gitmez diyenler oluyordu. Sanırım fikir edindirir arkadaşlara.
Focus 125 ps 1.0 ecoboost top speed 231 km/h - YouTube
not: açıklamada superchips var yazmışlar.
bide focus :D fiesta olsa yine iyimser bakıcaktım güzel gitmis :)
yahu , daha nereye gitsin :)
maşallah , chip olmasa bile 180 yapsın daha ne ... :)
chipsiz 210 yapıyor.
Ön arka sis de açık olmasaymış.
bide o 231 e nası cıktıgını cekselermiş iyiymiş
benim taunusta 220 ye çıkıyo ama 3 gün boyunca yokus inersem
E o kadranı dolsun diye koymuşlar zaten, hızlanma kötü olduktan sonra, araç hantal olduktan sonra son sürat bence pek bir anlam ifade etmiyor.
Bu arada bilmediğimden soruyorum, aracı o devirde tutarak gitmek ne kadar sağlıklı ?
bu kadran hiçmi şaşmıyor :) tahminim araç ztn en fazla 200 kmlerde :)
Bi ara vites degistir ikazi cikti 6.vites diye ekranda
5.vitestemi bu hiza ulastiniz
araç benim değil yaw. ben gördüm koydum :)
ama çıkması normal diye düşünüyorum. sonuçta 125 hp + chip
110luk 1.6 dizelle çok rahat 230 görüyorum ben zaten.
1.0 motor gitmez diyenler için cevap olmuş. Kadranın 30 km şaşacağını zannetmiyorum açıkçası da her şey mümkün.
Ford Focus 1.0 ecoboost
Tarih: 24/11/2012
ÖNCESİ: 125HP / 200NM
Superchips
SONRASI: 142HP / 236NM
yol görünmüyor, eğim aşağı ise normal
son süratten ziyade hızlanma videosu olsa daha bilgi verici olabilir
İstediği kadar 142hp olsun. Onun o hızlara çıkmasını sağlayan torktur. Hiç inceleme/kullanma fırsatım olmadı bu motordan. Ancak tork eğrisi üstlerde de canlı tutulabiliyorsa gayette çıkar bu hızlara. Ama benim kendi KİŞİSEL görüşüm bu video tamamen yokuş aşağı çekilmiş ve tork bandının üstlerde zayıf olduğu bir araca ait. Yoksa 230 a hızlıca gelipte bir anda duvara çarpmış gibi sabitlenmezdi. Yokuş bitince videoda bitmiş :) (BENCE)
1 lt motordan Type R gibi 100-200 koşmasını bekleyen arkadaşlara çok gülüyorum. Arabanın gücü var ki o hızları görebilmiş. Yoksa yokuş aşağıda o hızları göremezdi. 1.4 arabalarınızın dumpvalve hortumlarını sökün bakalım yokuş aşağı kaç görebilecek. Ya da 1.6 atmosferik sadece ekonomi amaçlı motorlarınızla gazlayın bakalım kaç göreceksiniz yokuş aşağı. Hepi topu 1 litre ve 3 silindir motor. Ne bekliosunuz arkadaş.
Bence motorun standart hızlanmasıda güzel hacmine göre. Ancak bu kadar ufak motora yüklenmek (142hp) ne kadar mantıklı ve uzun vade de ne sonuçlar doğurur tabi o da önemli.
Gökhan teşekkür ederim :)
tem de sis vardı o yüzden açtım.. yoksa bende durduk yere açanlara aynı düşünceleri beslerim
210 dan itibaren zaten hızlanması var.
kadrandaki son sürat 998 cc bir araç için anlam ifade etmiyor mu? :heyoo:
6. vites de ulaştım. 5. viteste 220 de tork kesciye giriyor
30 km yanlış gösteren bir araç üreten fabrikayı herhalde kapatmaları gerekir. illaki yanlışı vardırda. 30km biraz abartı olmadımı?
yakında onuda çekerim... tabiki bir anda o hızlara çıkılmıyor.
tesiptiniz doğru amaç zaten 998cc bir motorun son süratini göstermekti. Kadranın ne kadar yavaş ilerlediğini göstermek değil
teşekkür ederim.
tr de şuan için tek olduğumdan benim aracı kırmamı bekliceksiniz ;)
1.6 atmosferik civic, corolla vs den iyi mi hızlanması ? Kullanan var mı ?
benim aracım 220den sonra zor gidiyo.nasıl yapmışlar bunu :)
Ecoboost gayet iyi de yeni clio acaba 90 hp+yazılımla neler yapabilir onu merak ediyorum.0.9 lt olanı 1006 kg çok hafifletildi focus kaç kg acaba egemen abi?
1000cc 145hp. yazıktır o motora be yaw.
bir te bunlara tüp takılabiliyor mu? :)
Maşallah :)
@kelalper abi aklımdan geçeni söylemiş resmen.
Bir Allah'ın kulu da demedi ki helal olsun ford mühendislerine o hacme rağmen güzel iş çıkarmışlar diye. :)
Yok ne kadar zamanda o hıza ulaştı, yok yokuş aşağı salmıştır vs... 998cc, 3 silindir, fındık turbolu bir motor... Bu motorun üretim amacı zaten otobanda limitleri zorlamak değil ki. Ha kendinden beklenmeyecek seviyede üstlerde de yürümüş. Ama 1L hacimli, 3 silindir bir motoru tercih eden adam zaten top speed verisi için almıyor. Şehiriçinde gayet esnek bir sürüş sunan, düşük yakıt tüketimine sahip, çabuk ısınan, bakımı, vergisi, kullanımı kolay bir motor bu... Ha o hıza daha çabuk da ulaştırılır. Atla deve değil. Fındık turbo yerine daha büyük bir turbo seçilir, altlar öldürülüp üstler canlandırılır, sonra al sana 0-100'ü 10 saniyenin altında, 250km/h son hız yapan bir 1.0L 3 silindir motor... Amaç önemli...
kaç günde gördü acaba o hızı sıfırdan kalkışını merak ettim
Yokuş aşağı konusuna katılıyorum, ama güç bandını nasıl kullandıgını merak etmek- üst hızlarda hızlanmasını merak etmek saçma bir şey degil, ben şahsen hacminden beklenenin üzerinde bir performans sunacagını düşünüyorum kendimce ve merak ediyorum 1.6 atmosferiklerle falan kıyaslıyorum.
Bu motoru, başarısını, 1.6 ile kıyasını zaten paylaşıyorum senle ve forumla da daha önceden paylaşmıştım ayrıntılı olarak;
http://www.techturkey.com/forum/gunc...e-geliyor.html
Bence de son derece başarılı bir motor. Ama son sürati ile övmek veya yermek motorun tasarımına aykırı diye düşünüyorum.