-
35 AU 7880 | White Turbo Type-R
-
-
-
-
Çok iyi bee nazar değmesin
-
Alıntı:
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı
bu kadarmı ? :D
Dergide var üşendim hepsini atmadım :D
-
Alıntı:
Mustafa Toprak Nickli Üyeden Alıntı
Dergide var üşendim hepsini atmadım :D
teşekkürler bilgilendirme için :bravo::bravo:
Allah'ın apaçisi :D
-
-
aracı bazen evka 3 taraflarında görüyorum gürmarın üstündeki otoparkta,o taraflardamı oturuyorsunuz.maşallah bu arada
-
Maşallah kusursuz güzellik allah kaza bela vermesin..
-
maşallah..kazasız belasız
-
-
maşallah kazasız belasız.
-
-
-
MAşallah
Allah kaza bela vermesin.
Beğendiğimiz typır lardan
masallah
-
masallah araca motor içi bana biraz karısık geldi :)
-
arabanın maşallahı varda nası bi usta toplamışsa aaraba çok derli toplu duruyo tertemiz maşşallh
-
-
arkadaşlar araç benim allah sizlere daha iyilerini nasip etsin araç izmir honda performance da yapıldı kendimde uğraşmayı sevdiğimden ıvır zıvır düzenlemelerini kendim yapıyorum motor içi bagaj v.s. sağolsun mustafa kardeşim ilgilendi birkaç poz çekti
bu arada aracın bu hale gelmesinde büyük emeği olan nezaman sıkışsak bizi dinleneyen akıl veren sami ramazanoğlu'na ve yüreğir tekeli'ye çok teşekkür ediyorum
-
maşallah kazasız belasız :) ölmeden önce şöyle bir aracımın olmasını isterim...
-
Maşallah Kazasiz belasız sürüşler ;)
-
Maşallah zımba gibi duruyo birazda ayrıntı alsak motor içi vs.
-
Motor,iç kısım fotoğrafları mevcut zaten
-
Maşallah çok güzel. Type-r görünce moralim bozuluyor artık :)
-
....
Alıntı:
type-RRR Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar araç benim allah sizlere daha iyilerini nasip etsin araç izmir honda performance da yapıldı kendimde uğraşmayı sevdiğimden ıvır zıvır düzenlemelerini kendim yapıyorum motor içi bagaj v.s. sağolsun mustafa kardeşim ilgilendi birkaç poz çekti
bu arada aracın bu hale gelmesinde büyük emeği olan nezaman sıkışsak bizi dinleneyen akıl veren sami ramazanoğlu'na ve yüreğir tekeli'ye çok teşekkür ediyorum
Ne demek abim :)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel. Type-r görünce moralim bozuluyor artık :)
Artık al sende bir Type-R :D
-
Alıntı:
Mustafa Toprak Nickli Üyeden Alıntı
Artık al sende bir Type-R :D
Araçta Şu An Turbo Söküldü Sanırım Sahibindendeki Araç?
-
Evet turbosuz şekilde araç satıldı halen izmirde sanırım sahibi siteye üyeydi :)
Maşallah araca
-
Benim sahibi varsa sorusu olan iletisime gecebilir.. 1 Aydır biniyorum, 2500 tl para harcadım, Hiçbi masrafı ya da Sorunu kalmadı. Kafamdakı cogu seyi yaptım fakat Bi alacagımı alamadıgım icin fena sıkıstım. Zaten aylık 3 bin TL totalde Kredi odemem var. Daha tam keyfini alamadan vermek zorundayım aracı..Bu hayatımdaki 3.arabam. Genelde aldıgım zaman uzun binerim fakat bu oyle olmayacak gıbı. Izmir Soyak s.i.e.s.t.a. Kapalı garajda tutuyorum, Gormek isteyen gelebilir..
-
-
Tesekkurler, arkadaslar, yorum yapacaksanız, yeni konu
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-r-izmir.html
Burası, bu konu cok eski, nerden cortladıysa :)