Printable View
Ses çok iimiş.
Kamyonnnn :D
Yuhhh lann bu ne adamın kulagının pasını sıler valla
ne kadar yakıyor çok merak ettim :D
Valla ben sahıbını gordum kullanıken gec bı cocuk bana dedıgı rakam dudak ucuklayıcı 1.20 krs yakıyo dedı
Arac benım kardesım cok bıse yakmıyo tofas serısı kadar yakıyo
olum diyorum sana bak götürelim iskender ustaya gök gürültüsü yapsın :D
şimdi yakıyor mu? yakmıyor mu? :)
Dümdüz boru yeterli sonra rolantide bile duramazsınız içinde :D
Bedford kamyon sesinden pek farkı yok
Mumkunse teldekiler icin link alsak :/
maşallah :D hic dizel gibi deil rolantisi klasık amerıkan yaa allahım kaza bela vermesın maşallah 41 kere
Maşallah ya otur dinle öyle dakikalarca :) Ama asıl 6 silindir olanlarına bayılıyorum, sırf motoru yanımda olsun, çalıştırıp çalıştırıp dinleyim yeter :D
Zaten sesı dınlemek ıcın mıllet arabanın yanından ayrılmıyor gaza basmamı beklıyor
Maaşallah sesi güzel geliyo :)
Masallah gUzel sesi var....
dizel mizel ses süper ;)
wahooşşş :) nası bi makina olm bu...litrelere canavarı yeminle
Rahatsız ya benide bozdu 3000 cc üstü araba alıcam sıralıyı bağladım mı tamamdır :D
gürül gürül maşallah
Devır dıesel devrı yapıcak bıse yok valla bızım tarzımızı bozmıcak tek arac da bu
daha neler görücez muratım 21 December is cominggg
Ilk defa techde gordum arabamı sasırdım:) arkadasım koymus valla kullanada genc bırısı gızem verdım olaya bakdım soran cok anlatalım dedık gerceklerı yakın zamanda basın toplantısı yapıcam :)
SSagnak ve wahan da bir sıkıntı mevcut ama hadi hayırlısı :D
Sıkıntı bızde yok valla rahatız herzamankı gıbı olayı buyutmenın anlamı yok ben sadece acıklama yaptım neden yazıldı dıye bu arada herkesın arabası kendıne gore onemlı bazıları ıse essız oldugu ıcın daha onemlı olay bu yanı.