-
E30 320Ci - AVUS BLUE LOVE STORY
-
Son resim cok iyi masallah
-
maşallah renk 10 numara...kazasız belasız cezasız...
-
Aracına Maşallah.Eskiyi hep sevmişimdir.Her zaman daha karizmatik ve kişilik sahibi araçlar oluyor.Kenar çitaları ve marşpiyer siyah kalsaydı daha iyi olurdu.
-
-
Alıntı:
berdoz76 Nickli Üyeden Alıntı
Aracına Maşallah.Eskiyi hep sevmişimdir.Her zaman daha karizmatik ve kişilik sahibi araçlar oluyor.Kenar çitaları ve marşpiyer siyah kalsaydı daha iyi olurdu.
kenar çıtaları derken çıta yok iptal edildi yan pakolardan bahsediyosan siyah yaplnca çok sırtarıyor.. teşekkürler..
-
-
-
Çok çok güzel olmuş Maşallah.
-
maşallah çok güzel, özellikle içi, bayadır favorilerimdeydi satıştayken :)
-
Kondisyon gayelet duzgun duruyo masallah :)
-
maşallah e30 a bi daha hayran kaldım.herşey kaliteli duruyor.
-
maşallah çok orjinal bir araç olmuş tebrikler
-
içi flan rengi çok iyimiş fakat arkalar daha basık onler yuksek kalmıs o gozume battı :)bızde e36 dusurdugumuzde aynısı olmuştu:D
-
Alıntı:
alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı
içi flan rengi çok iyimiş fakat arkalar daha basık onler yuksek kalmıs o gozume battı :)bızde e36 dusurdugumuzde aynısı olmuştu:D
KARTER gbi koca bir engelimiz var maalesef.. sınırda 1-2cm daha basarsak yürümüyo özelliklede bu yollarda :/
teşekkürler..
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
-
-
Maşallah Kazasız belasız sürüşler renk çok iyi :)
-
Güzel maşaallah, özellikle içi. Bence arkayı biraz kaldırın. Arkası önden yüksek olmalı e30un. Hem arka jantlar da gömülüp kalmaz çamurluğa o zaman...
-
MaşAllah bu kasalara bitiyorum zaten Allah kaza bela vermesin.
-
maşallah nazar deymesin temizliğine hayran kaldım kazasız belasız bol yanlı günler :)
-
aracın içi özelikle çok güzel Maşallah.
-
Çok güzel araç özellikle döşemelere bayıldım :)
Maşallah
-
arac on numara canlı olarakta gordum allah nazardan saklasın kazasız belasız bınmek nasıp etsın
-
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Daha iyileri sizlerin olur inşallah...
-
-
Alıntı:
JaSoN Nickli Üyeden Alıntı
Güzel maşaallah, özellikle içi. Bence arkayı biraz kaldırın. Arkası önden yüksek olmalı e30un. Hem arka jantlar da gömülüp kalmaz çamurluğa o zaman...
arkayı kaldırmak yerine önü basacaz..;) ***** yol şartları çok elverişli değil ama atın ölümü arpadan olsun..;)
-
-
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel
eyvallah teşekkür ederim..
-
maşallah hocam çiçek gibi :) sayılı e30 lardan . kazasız belasız..
-
Maşallah içini çok beğendim :)
-
İçi dışı çok düzgün maşallah :)
-
maşallah Allah kaza bela göstermesin.
-
Maşallah cok güzel toplanmış
-
Maşallah cok begendım kazasız belasız inş
-
bi arkadsm da da 3.16 e30 vardi önden çok basınca karter patlatma derdi yükseliyor :)
-
Kazasız belasız inşalh...
Döşemelerine hayranım cidden çok güzel duruyor.
Aynı sorun bendede var karter korumayı kalın metalden yaptırıp taktırsakta her tümsekte hatta sekince bile sürtme yapıyor.
Motor kulaklarından az biraz daha yukarı kaldırdıgını söyleyen e30cular oldu ama ben yapılmış halini görmedim ama olursa benimde aklımda var en azından karteri bi kaç cm daha yukarı almış olucaz.
-
Alıntı:
berdoz76 Nickli Üyeden Alıntı
Aracına Maşallah.Eskiyi hep sevmişimdir.Her zaman daha karizmatik ve kişilik sahibi araçlar oluyor..
Kesinlikle katılıyorum :icon_tup: ayrıca aracın iç mekanı çok hoş ;) Allah kaza bela vermesin Maşallah :)
-
Maşallah çok güzel. Allah kaza bela vermesin.