kk rs filtre egsoz chip
16 jant 2 kişi 180 kg
tc f7r filtre egsoz chip var diye biliorum
orj jant 2 kişi 140 kg
KK RS & TC F7R - YouTube
2. video http://www.youtube.com/watch?v=s-TSG...ature=youtu.be
Printable View
kk rs filtre egsoz chip
16 jant 2 kişi 180 kg
tc f7r filtre egsoz chip var diye biliorum
orj jant 2 kişi 140 kg
KK RS & TC F7R - YouTube
2. video http://www.youtube.com/watch?v=s-TSG...ature=youtu.be
tc rs degil f7r:)
açılmıyor....:(
3 dk içinde açılacak yükleme tamamlanmadan linki kopyaladım
maşallah araçlara. özellikle bu rs i çok tuttum. İyi gidiyor. Bu arada f7r daki 2 kişi nasıl 110 kg oluyo yav? jokey gibiler ciddi avantaj f7r için ::)
Masallah araclara.
Sok sok sok f7r aslinda gitmiyormuuu yoksa bu rs fn2 ye 5boy mu atio:d bu konu kopar gider aga..
araçların maşallahı var
edit: vazgeçtim başkası yaksın fitili ben uğraşamam :D
1 2 3 4 5 :d :d
Kilolarda düzeltme yapılmıştır kusura bakmayın
adamlar sayı sayar gibi boy saymış maşallah:icon_tup:
Filtre egzoz yazilimli saglikli bi RS stok veya sadece filtreli bi FN2 Typer' ı zaten geciyor. Bunu biz de tecrube etmistik. Cok sasirmamak lazim. Nezaman tayyara headers takiliyor arabanin kaderi degisiveriyor. Kproyu konusmuyorum bile.
Bu video da olmasi gerektigi gibi olmus bence. Bizim Burgazli Okanin sesi degilmi o :)
Çok güzel deneme olmuş gene.Okanın sesini rolinglerde özlemişim.Bu arada rs i kullanan arkadaş vites atışlarını hızlandırmalı.
cliosportive nickli arkadaş f7r rs videosuna nasıl olurda yorum yapmaz?
Gs 206 ile denemek istiyorum imkan olursa
ben böylee roll ilk defa gördum bas bas bi devir ayarlayın kornalar nizami çalınsın
15 jant + 45 yanak lastik + İnsan KG si eşitlenirse Clio Rs dahada açar
Gördüğüm 6-7 boy olmuş gibi sonra zaten bırakmış Barış
Vites geçişlerinden bariz kayıp var ClioRS'te
F4R>F7R geleneği bozulmamış
Zaten sayılsal matematiksel olarakta mümkün olan olmuş
Hee modifiye bakımından F7R motoru daha çabuk tepki veriyor olabilir ama şu anki sonucu değiştirmez
Driver Okan Tüfekin sesinide özlemiştik bu arada :D
Çok mu özledin beni yoksa burdayım işte:D
arac sahıplerı teke tek bınseydı araclarına keske arkadan bı sekılde vıdeo cekılseydı söfor kılosu esıtlenmez rolde neyse onuda kabul edıceksın bıyerde deneme guzel ama pek dostane gıbıme gelmedı
Masallah emre iyi gitmişsin :)
buda f7r dan çekilen video, bunuda ilk mesaja ekleyebilirsiniz
tc f7r - kk rs - YouTube
araçlara kocaman maşAllah, daha dosthane olabilirdi denemeler fazla hırs sezdim neyin kavgasıdır bu anlamıyorum hala, insanlar duracağı yeri öğrenemiyor hala neyse konuya gelelim, rs e dün yapılan filtre sistemi işe yaramış gerçekten, ben sonucu daha farklı tahmin ediyordum ama yinede f7r gerçekten çok iyi tutunmuş, f7r ile rs arasında 5 boy çok iyi bence, Allah tekerinizi düz bastırsın.
arkadan gelenin kaderidir bu yaklaşıyoruz aga
emre hırs yapmışın :)
ben kesici sesi duymadım iki araçdan da?
helal olsun f7r ye 200 lüklere kafa tutuyor..maşallah f7r...
bırakmasa farkı kapatıyor f7r .. f7r de çekilen videoda bakarsanız.. helal olsun..
hırs bence şart
yol bilmediğim ilk defa denediğim bi yol aynı şekilde barış içinde öyleymiş
ben 220 de 5 e attım 220 den sonra yaklaşabilme gibi bişey olabilirmi ben ayağımı gazdan çekmediğim sürece..
rs 16 jant bide 4o kilo ağırken bukadar fark olması normalmi f7r a biraz bakım lazım sanırım
fark 7-8 boy var
Geçen fn2 ile deneyen ve önünde yürüyen f7r bu rs in de önünde yürümeliydi o denemeye göre.
Rs bastığı gibi aça aça gitmiş.
Zaten olması gereken olmuş yani.Vites atışları daha iyi olsa dahada boy farkı olurdu.
maşallah araçlara :icon_tup: iyiki rs i driver okan kullanmamış :)
tekrar gelirsek burgaza f7r ile deneyebilirim :)
f7r hiç tutunamamış gerçekten ama işin içinde ss okan varsa bu farka şaşırmamak gerek :D :D
biri 150 hp biri 182 hp stock.. arada 32 hp var. her ikiside yazılım filtre eksoz vs.. yine aradaki fark yaklaşık olarak 32 hp dir.. yinede iyi tutunmuş f7r bence.
O ne biçim boy saymaktır yaw. Araba 1 santim geri kalıyor hemen 1 boy atıyor.
Şimdi Type R da sorun var dediğimizde yok diyen arkadaşlara bişey söyliicem normal sağlıklı bir type R Cliodan bu farkı yer mi. Aklınız mantığınız alıyor mu?