-
ZRD Clio - Değişim - Jant + Çeşitli Boya Badana İşleri Final
-
maşallah
iç kısımdaki kırmızıları sevemedim ben
tampon ve kapı çıtaları da parlak siyah olabilirmiş
kazasız belasız kullanın
edit : park sensorünün gözlerini boyasaymışsınız iyiymiş
-
Gule gule kullan abi obur megane surekli goruyrdm seni silivride bunu daha gormek kismet olmadi :)
-
Pulat işini bilir
Bir ssp kaldı yapılcak :)
-
Alıntı:
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah
iç kısımdaki kırmızıları sevemedim ben
tampon ve kapı çıtaları da parlak siyah olabilirmiş
kazasız belasız kullanın
edit : park sensorünün gözlerini boyasaymışsınız iyiymiş
Çıtalar zaten mat siyahtı görüntüden sıkılmıştım :)
Park sensörleri de boyanacak ama sökmek için tamponu indirmek gerekiyordu kendim yapamadım uğraşmadımda.
İç mekan ise sökmek kolay ilerde piano black düşünüyorum onları.
Alıntı:
yaniss Nickli Üyeden Alıntı
Gule gule kullan abi obur megane surekli goruyrdm seni silivride bunu daha gormek kismet olmadi :)
Okan'ın oralara gelip gidiyorum sürekli sanayide de çakır ustanın oralardayım boş olduğumda :)
-
maşallah kazasız belasız iç aksam carbon olsa daha güzel olurmuş ama elinize sağlık :)
-
Maşallah gayet güzel oldu abi. Allah kaza bela göstermesin.
-
Jantlar değişmeseymişte olurmus bir fark yok cunku :)
-
pulat hocam helal. gözün gibi bakıyorsun arabana.
-
Jant daha farklı bir modele yönelmenizi tavsiye ederim. Yanaklar kalın geldi. Ama iç mekan çok hoş olmuş kırmızılıklar çok hoş olmuş ellerinize sağlık kazasız belasız.
-
içerideki kırmızı dışında gözüme batan bir şey yok, maşallah güzel araba.
-
Elinize sağlık, iç renkleri de dış rengi de çok güzel Maşallah. Yalnızca kullanım tarzınız nasıl bilmiyorum ama biraz daha alçalırsa daha hoş görünecektir.
-
İci guzel olmus ben begendim.Elinize saglik :)
-
Inşallah plastik astar attınız boyamadan önce
-
değişiklik iyidir :) zamanla jantlarda değişirse daha güzel olur maşallah kazasız belasız
-
İleride sıkıldıkça söker değiştiririm :)
Lastikleri mahsus kalın yanak tercih ediyorum. 1 aya kadar Allah nasip ederse baba oluyorum. Yaylardan sonra biraz sertleşti araba biraz daha basarsam veya lastik yanakları incelirse iyice sertleşir. Kafa dumanlı zaten bi bakmışsınız arabayı değiştirmişim :) Sıfır yeni stepway düşünüyorum.
-
iç plastikleri boya sonrası çok güzel olmuş dışıda aynı şekilde maşAllah
-
maşallah güzel olmus ama yalnış anlamazsan orjınal jantların ayrı bi havası varmış :):)
-
Maşallah Herşey Yerli Yerinde Olmuş Allah Kaza Bela Vermesin ( Jant Hariç Jant Hiç Olmamış Orjinal Janttan Hiç Bir Farkı Yok Daha İdaalı Bir Jant Beklerdim )
-
adaş çok güzel olmuş. ellerine sağlık.
-
-
iç mekandaki kırmızılar gayet orjinal duruyor siyahlarda öyle sadece jant kötü maşallah
-
Jantlar konusunda momo gtr düşünüyorum tek sorun ağır olmaları. Bakalım takasa sıcak bakacakmı satan arkadaş.