-
VJM V-tec II Vizyonda Sizlerle..
-
-
Alıntı:
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah tam tadında :)
Teşekkür ederim Kardeşim eyw :icon_tup:
-
maşallah jantlara bi de spacer uygulaması olsa nokta atışı olur
-
Alıntı:
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah jantlara bi de spacer uygulaması olsa nokta atışı olur
Teşekkür ederim Kardeşim :icon_tup: Şimdilik Böyle Dursun da ilerde duruma göre aklımda ;)
-
Maşallah kazasız belasız güzel duruyor :)
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
Alıntı:
SiMaO Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız güzel duruyor :)
ALLAH razı olsun amin teşekkürler :icon_tup:
-
Alıntı:
bora1311 Nickli Üyeden Alıntı
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyw :icon_tup:
-
Masallah sade ve guzel gorunuyor kazasiz belasiz
-
Alıntı:
drummer582 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah sade ve guzel gorunuyor kazasiz belasiz
Eyw kardeşim teşekkürler :icon_tup:
-
Hayırlı olsun. Renk, makyajlı kasada en sevdiğim renkten ve iç mekanla uyumu çok güzel. Sunrooflu olması da + unsurlar arasında.
Araçta kaçlık yay var? Bir de lastikler orijinal 60 yanak mı?
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun. Renk, makyajlı kasada en sevdiğim renkten ve iç mekanla uyumu çok güzel. Sunrooflu olması da + unsurlar arasında.
Araçta kaçlık yay var? Bir de lastikler orijinal 60 yanak mı?
ALLAH Razı olsun..Aynen katılıyorum sana kardeşim :) araçta vongland marka 5 lik yay var lastikler orjinal evet..ayrıca bucaklısın sanırım aracı bucaktan aldım cami hocasından :)
-
Alıntı:
Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH Razı olsun..Aynen katılıyorum sana kardeşim :) araçta vongland marka 5 lik yay var lastikler orjinal evet..ayrıca bucaklısın sanırım aracı bucaktan aldım cami hocasından :)
Aynen Bucaklıyım ve gördüm bu arabayı Bucak'ta bayrama gittiğimde. Bundan başka bordo bir tane daha vardı ama onun sahibi hoca değildi. :)
Voglant'ları sıfır mı aldınız yoksa var mıydı elinizde?
Güzel düşmüş çünkü ve bende de Eibach 4 cm olmasına rağmen fazla düşük değil. O yüzden yayları değiştirmek istiyorum. Bu sebeple sordum. :)
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Bucaklıyım ve gördüm bu arabayı Bucak'ta bayrama gittiğimde. Bundan başka bordo bir tane daha vardı ama onun sahibi hoca değildi. :)
Voglant'ları sıfır mı aldınız yoksa var mıydı elinizde?
Güzel düşmüş çünkü ve bende de Eibach 4 cm olmasına rağmen fazla düşük değil. O yüzden yayları değiştirmek istiyorum. Bu sebeple sordum. :)
Doğrudur bitanede 07 plaka vardı bordo orda :) yok arkadaşımdan aldım 2.el önlerden yarım tur kestik ama kes ozaman deiştirme eibach yaylarda güzel
-
Alıntı:
Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı
Doğrudur bitanede 07 plaka vardı bordo orda :) yok arkadaşımdan aldım 2.el önlerden yarım tur kestik ama kes ozaman deiştirme eibach yaylarda güzel
Kesme işi olunca sıcak bakmıyorum. Aslında orj. bir takım FK 6-4 bulabilsem daha iyi olacak da; yok hiçbir yerde..:)
Neyse, dağıtmayayım konuyu.
Tekrardan hayırlı olsun.:)
-
hayırlı olsun kazasız belasız
-
maşallah kazasız belasız olsun size bordo farklı çok tercih edilmeyen renk aslında bu kasada :)
-
Alıntı:
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız
Saolasın kardeşim tşk ederim :icon_tup:
-
Alıntı:
muratr Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız olsun size bordo farklı çok tercih edilmeyen renk aslında bu kasada :)
ALLAH razı olsun kardeşim :icon_tup: Bordo renk bu kasada her zaman farklıdır yeterki yapmasını bil ;)
-
maşallah kazasız belasız tam istediğim kombinasyon..
-
maşallah kazasız belasız, bu renk vtec II ye çok yakışıyor ;) Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
-
Ön taraf çok güzel düşmüş
Maşallah.
-
Hayırlısı olsun çok temiz duruyor Maşallah
-
kazasız belasız güzel duruyor
-
maşallah allah kaza bela göstermesin :)
-
Maşallah birde bordo daha ne olsun :D
-
-
-
Maşallah çok şık duruyo aracınız kazasız belasız sürüşler...(sanki sislere sarı folyo uygulansa güzel bi uyum yakalanır gibi geliyo tabi zevkler ve renkler)
-
maşallah basıklık tam tadında olmuş. güzel araçlar hazırlıyorsunuz genel olarak
-
Maşallah cok sade ve hoş bi araç olmuş allah kaza bela vermesin. ilk 2 fotoda shop var sanırım spor yayla o kadar basmak biraz zor vtec2 yi:)
-
hayırlı olsn güzel gözüküyor maşallah
vaf nereye gitti bu arada?
-
Masallah abim hayrli olsun tekrardan..
-
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
-
hayırlı uğurlu olsun maşallah vaf başkaydı ama
-
Maşallah...Kazasız belasız...
-
hayırlı olsun güzel duruyor araç
-
Hayırlı olsun çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın.
-
Alıntı:
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız tam istediğim kombinasyon..
ALLAH razı olsun kardeşim teşekkürler :icon_tup: