arkadaşlarrr 19 nisanda izmirdeki bıroları görmeyee gelioom istanbuldan daraldımm, 24' üne kdr fln ordayımmm, ona göre işinizi gucunuzuuu ayarlayınnnn sızlerı gormeye gelıooom yanlız bırakmayın :D:D
Printable View
arkadaşlarrr 19 nisanda izmirdeki bıroları görmeyee gelioom istanbuldan daraldımm, 24' üne kdr fln ordayımmm, ona göre işinizi gucunuzuuu ayarlayınnnn sızlerı gormeye gelıooom yanlız bırakmayın :D:D
hehehe bnde haziran mayıs sonu gibi gidecem WÜRTH TÜRKİYE seminere götürüyor yeri bile bilmiyom adam akıllı yazın gezdirirsiniz artık beni
bekleriz abi sana her türlü yardımcı oluruz
eege turbo msn e ekeldim
bi cumartesi buluşması yaparız o zaman:)
izmire gelen herkesi bekleris ;)
c.tesi gece bi atraksiyon bi toplantı yapalım gayrı..
19 u benm doum günüm uleeen :D
evetttt, cumartesi akşamm kumruyuu kim ısmarlıyor? :D
çeşmeye mi gidiyoruz
Çeşmeyse bende gelim yaw :D
walla çeşmeye gidecekseniz araba almayım ben
yok izmir içinde takılırız derseniz gürsel , bir karşıyakalı olaraktan ben ısmarlarım sana kumru :D :D karşıyakada kumrucu daha fazla :D:D:D
bı çeşme yapılır havalar ısındı
can abi bizim snayid esüpe rbi kumrucu var oraya gidelim zuhaha gelin gerekirse çeşmeyi ayaklarınıza getiririz
abartma arda abartma
Bende bu gece ist.a geliyorum. 2-3 gün ordayım döndüğümde burada olursan bi yemekte ben ısmarlayabilirim...
şimdi kimler ısmarlıooo çarşambaya kdr ordayım aheauh :D
ısmarlarız yaw bi gelin siz önce bi bluşma yapalım geceyarısıda kumrucu:D
Ya görgüsüz adam seni havaalanında karşılama komitesi falanmı karşılasın kırmızı halı falanda isticeksn yakında :):)
gerek yok arabayla gıdıom ahuehuae :D
gel gel cemLerle makara kopcak yine desene :D emreyide çaıralım sen bizim koşu yarışına hakemlik edersin uhasduhasuhddasuhhusdasd
var tabi olay yeri izmir yarış pisti...
benm yerlerim belli nerde yarış orda ben asıl sen nerlerdesn
alla alla ne zmn gördüm de selam vermedim ben sana pistte yaw ?
son draglarda görmedim bile seni :icon_wack:beuj::soru:
CUMa GELSENIZ TAM iyi olurdu ama:)
Cuma geceleri olay geceler:D
bayadır cumaları bi hareket görmedim ben yaw
oluyo da ben mi kaçırıom :D
bi haber verin sevabına :D
günay san diegodan nası yetişçen :D
izmirin genelinde bi hareket yok.. polisler sağolsunlar kalabalık gördülermi direk dağıtıyolar :D
Merak etme Canim sen ben demedim zaten biz dedim ;) Dernege bekleriz dernege :)
ee noldu yarın 19 u ses seda yok?:beuj::beuj:
geliom geliom yarışta var :D