-
VTI Buluşma Fotoğrafları 15.12.2012 gecesi
-
-
Çok güzel buluşma yapmışsınız :) jf vti ile ilgili pm atabilicek kim var ?
-
Masallah butun araclara hepsi birbirinden guzel o karede olmak isterdim izmir draglari icin yoldayiz bir dahaki byle olurmu bilmem ama insallah birdahakine :)
-
Alıntı:
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler.. JFVTI araç sahibinin kullanıcı kodu...
http://www.techturkey.com/forum/memb...484-jfvti.html
Alıntı:
APvti Nickli Üyeden Alıntı
Masallah butun araclara hepsi birbirinden guzel o karede olmak isterdim izmir draglari icin yoldayiz bir dahaki byle olurmu bilmem ama insallah birdahakine :)
Teşekkür ederiz.. Bir daha böyle kalabalık olmak zor ama olursa bekleriz.. Size iyi yolculuklar :)
-
vekilim orhan guneyın resımlerı neden yok yaw ?
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
işte burada
http://imageshack.us/a/img854/8992/img0903hz.jpg
-
Alıntı:
meli abey senin rex nerde :D
-
ne geceydi ya herkesn ayağına sağlık bu kadar vteci bi arada görmek çok keyifliydi...
-
Alıntı:
TMVTI Nickli Üyeden Alıntı
vekılımın 1 tane resmı cıkmıss bu duurmda graw ılan ederım :D
Alıntı:
aykt22 Nickli Üyeden Alıntı
meli abey senin rex nerde :D
rex otobanda tayarla makara yaptı :D
-
İnanmam sen s2000 gecıyormussun öyle diyolar bursada filan jahhaha :D
-
Alıntı:
aykt22 Nickli Üyeden Alıntı
İnanmam sen s2000 gecıyormussun öyle diyolar bursada filan jahhaha :D
yok yaww o medyanın uydurmasıı beaa :D
-
o kadar aracı bir arada görmek etkileyiciydi iyi bugun hasta uyanmadık :D
-
TC ile gelicektk bizde fakat ilker abinin misafirleri vardi.
Gerci beni gece aradi bi ara bakalim ne yapiolarmis diye gecte olsa gelcektikte ben unuttum aramayi baska isim cikinca :( bidahaki sefere artik.
-
bukadar vti bi arada görmek eminim harikadır.baştada dendiği gibi ışığın azizliği olmuş daha iyi kareler çıkabilirdi yoksa.maşallah tüm araçlara
-
Gelen gelmeyen arkadaşlara abilere çok teşekkürler harika bir gece oldu nerde ise istanbuldaki tüm vtiler burdaydı hava soğuk olması iyidi inş. güzel bir mekan ayarladığımızda bol ışıklı vol2 yaparız gelen herkesin ayağına sağlık techgarage ailesi bir teşekkür daha çaylar olmasa ıdı donardık heralde :))
-
-
güzel görüntüler, bu tarz görüntüleri her modelde herzaman görmek dileğile paylaşım icin sağol
-
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
bukadar vti bi arada görmek eminim harikadır.baştada dendiği gibi ışığın azizliği olmuş daha iyi kareler çıkabilirdi yoksa.maşallah tüm araçlara
Mekana sığmadık :D
-
Alıntı:
ilkerist Nickli Üyeden Alıntı
Mekana sığmadık :D
Aynen.Ben bi ara mal gibi ortada kaldım.yer bulamadım:D
-
Araclara masallha fazla bulunamadım bazı sebeplerden oturu oda olulup aracları gormek guzeldı Hepsıne ocamn masallah
-
-
orhan s..... seni niye gelmedin laan.
Alıntı:
-
gelen herkezin ayağına sağlık daha iyi bir hava da daha iyi bir mekan da tekrar buluşmak dileğiyle.....
-
aracların hepsı bırbırınden guzeldı,guzel aksamdı.
mekandakı bal kopugu 106 donuste bıze(4-5 arabaydık) baya salça oldu,biraz dengesızdıler :)
bidahakı bulusmayı avrupa yakasında yapalım yanlız :D ist.dısına cıktık gıbı oldu resmen :D
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
aracların hepsı bırbırınden guzeldı,guzel aksamdı.
mekandakı bal kopugu 106 donuste bıze(4-5 arabaydık) baya salça oldu,biraz dengesızdıler :)
bidahakı bulusmayı avrupa yakasında yapalım yanlız :D ist.dısına cıktık gıbı oldu resmen :D
bi dahaki bulusma İzmitte olsun da bizde gelelım :)
cok guzel bulusma olmus gelen tum araçlara maşallah :)
-
Anadolu kavağı iyidir inşallah yaz başı aynı yerde sabah gene toplanıp aynı yerde kahvaltı yaparız orası gündüz delibir yer .
-
dün gece muhteşem güzeldi unutmadan çay ikramında bulunan techgarege dan ALLAH razı olsun çok iyi geldi her nekadar dondurma olacak derecede üşüsemde bukadar vtec i bi arada görmeye deydi bırakın bu kadar vti yı bir arada görmeyi bukadar HONDA yı bir arada görmemiştim :D gelmiş olan bütün vtec sahiplerine çok teşekkür ederim bu arada EH vtec BG vtec TJ vtec PR vtec sizide köprü trafiğinden ötürü beklettiğim için HAKKINIZI HELAL EDİN..
-
Organizasyonda emeği geçen ve gelen bütün arkadaşlara teşekkürler. Açıkcası bu kadar vtec beklemiyordum. Ancak daha güzel aydınlık bi mekanda çok daha başarılı çekimler yapabilrdik bidahaki sefere inş :D
-
Alıntı:
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı
jf'ye maşşalah çok iyi ama satmaktan vazgeçildi :D
-
ayagınıza saglık güzel buluşma olmuşt keşke çekimler daha iyi ve biraz da gündüz olsaymış şöyle bütün araçların toplu bir karesi fln cekilse daha iyi olurmuştu
-
Alıntı:
vtiaras Nickli Üyeden Alıntı
dün gece muhteşem güzeldi unutmadan çay ikramında bulunan techgarege dan ALLAH razı olsun çok iyi geldi her nekadar dondurma olacak derecede üşüsemde bukadar vtec i bi arada görmeye deydi bırakın bu kadar vti yı bir arada görmeyi bukadar HONDA yı bir arada görmemiştim :D gelmiş olan bütün vtec sahiplerine çok teşekkür ederim bu arada EH vtec BG vtec TJ vtec PR vtec sizide köprü trafiğinden ötürü beklettiğim için HAKKINIZI HELAL EDİN..
Est. Bro lafımı olur ;)
Bu arada dönüş Yolu'da baya çabuk bitti sanki :D
-
Guzel bulusma olmus masallah vteclere ancak sahsi gorusum bulusma gunduz bi otoparkta yapilip senlik tarzinda olsa daha hos olurmus :)
-
tarihe geçecek bir buluşma oldu gelen herkezin ayağına sağlık bizim dönüş bayağı bir eğlenceli oldu KD TM JF CARBON ve VB VTİ lerle resimler için ayrıca baco TM ye tşk.....
-
-
Oncelikle gec saatte ve sogukta geceye katilan tum dostlara
Mekaninda techgarage de bizi agirlayan bize bulusma noktasi ayarlayan ve sicak cay servisi yaban sabriye tesekkur ederiz
Guzel bir geceydi
-
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
orhan s..... seni niye gelmedin laan.
senı yolladım yaa nan vekılım olarak :D
-
adam akıllı bi resmimiz olmamış arkadaş :D
-
bu VN191 hala taş gibi yaa maşallah ,diğer vteclerde çok sağlam :)
-
maşallah bütün hepsine.güzel bi geceydi emeği geçen herkese teşekkürler.bidahakine daha büyük bir yer ve gündüz olması daha güzel olur bence