-
fourtunin adana 1.7 dti corci dyno ölçümü
-
1 haftadır yağmur hiç durmadı hava düzelsin başka araçlarla da denicem allah kısmet ederse leonun sahibi çok sevdigim bir kardeşim beni kırmadı
-
Maşallah güzel sonuçlar :) Allah kaza bela vermesin..
-
-
abi maşallah :) bu şekilde kaç km sorunsuz yürüyecek yada garanti verdiler mi acaba değer bana baya yüksek geldi :)
-
Alıntı:
ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı
abi maşallah :) bu şekilde kaç km sorunsuz yürüyecek yada garanti verdiler mi acaba değer bana baya yüksek geldi :)
Guzel kardesim sorunku olacak diye bi kayde yok sıkıntısız bi şekilde yürüyor
Tek degişen 17 krş yakıyordu 23 kuruşa çıktı oda normal bu güçe
-
maşallah güzel sonuç olmuş sıkıntısız binersiniz inşallah t jet ile denemek isterseniz hazır bekler ...yalnız leondan iyidir gideri...
-
-
Alıntı:
YAVUZ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel sonuç olmuş sıkıntısız binersiniz inşallah t jet ile denemek isterseniz hazır bekler ...yalnız leondan iyidir gideri...
Sıkıntı yok deneriz aracında ne var bilmek isterim
-
Alıntı:
hdedeoglu Nickli Üyeden Alıntı
Sıkıntı yok deneriz aracında ne var bilmek isterim
c/f var sadece yağmurlardan sonra çıkabiliriz...no m 555 571 23seksen
-
Araba giderlidir hatirlatirim
Dede Allah kaza bela vermesin kardo
-
Alıntı:
AL Tdi Nickli Üyeden Alıntı
Araba giderlidir hatirlatirim
Dede Allah kaza bela vermesin kardo
Sagol kardo
-
Alıntı:
c/f var sadece yağmurlardan sonra çıkabiliriz...no m 555 571 23seksen
C/f nedir dostum yenimi çıktı
-
:D:Dchip filtre 10 15 yıldır var
-
Masallah huseyin abicimm :)
-
dede maşallahı var corsanın.
-
Alıntı:
:D:Dchip filtre 10 15 yıldır var
Hııım ben yeniyim dostum fazla bilgim yok ögrenmis oldum
-
Alıntı:
Hııım ben yeniyim dostum fazla bilgim yok ögrenmis oldum
ben de bu forumda öyle diyorlar diye öyle yazdım kusura bakma...
-
Kusura bakacak birsey yok dostum
-
alırıımm anahtarını mmaayykkkk :D
havalar düzelsin t jet sen ben combo yaparız biraz kılçık ayıklamanın vakti geldi :D
-
maşallah corsaya,kazasız belasız bol gazlamalı sürüşler..
-
-
maşallah, güzel yürümüş iki araçta.
-
Standart hep 100hp cikardi bu speclerle turbo buyutmeden bu guc nasil alindi cok ilginc turbo buyuse 150+ olur herhalde:)
-
-
maşallah diyecek bişe kalmamış
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
Atarlı corsa:) masallah
Alıntı:
mechanic Nickli Üyeden Alıntı
maşallah diyecek bişe kalmamış
Teşekkürler
-
Alıntı:
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı
Standart hep 100hp cikardi bu speclerle turbo buyutmeden bu guc nasil alindi cok ilginc turbo buyuse 150+ olur herhalde:)
Dostum bir kaç arkadasta ayni şeyi söyledi turbo orjinalse bu güç çıkmaz diye orjinal turbo oldugunu kanıtlamak için elimden bise gelmiyor yani nasıl kanıtlayabilirimi dünüyorum
-
Alıntı:
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı
Dumansız yazılımla neredeyse 100 hp alınıyor..
-
-
-
Maşallah dede kazasız belasız
-
Alıntı:
Dostum bir kaç arkadasta ayni şeyi söyledi turbo orjinalse bu güç çıkmaz diye orjinal turbo oldugunu kanıtlamak için elimden bise gelmiyor yani nasıl kanıtlayabilirimi dünüyorum
Bizde 2 gün önce yaptık 1.7 dti ımıza.Onuda Mehmet abi yaptı gayet oluyor 130 hp :)
Orjinal turbo hemde..
-
dede maşallah:) bende yeniyim bu işlerde bendede c/b/n var:) denermisin :D cbn=chip box nos forum dilinde :d
-
-
Maşallah kazasız belasız :)
-
Alıntı:
slowmotion Nickli Üyeden Alıntı
dede maşallah:) bende yeniyim bu işlerde bendede c/b/n var:) denermisin :D cbn=chip box nos forum dilinde :d
kardeşim seninle sabaha kadar denerimmm 1 numarasınn
-
dedoşum :D maşallah corciye belliydi zaten o civarlarda bişey olduğu gidişinden. Büyüt artık o turboyu büyüt :D Turbosu büyük diyenler bide büyük turbolu halini görsünler :D
-
Alıntı:
Tjet ile denemeye gerek var mı üstelik yazılımlı.. Hiç sansı olmaz diye düşünüyorum. Gerçi punto tjet yazılımsızda geçer.
-
Alıntı:
eexelanss Nickli Üyeden Alıntı
Tjet ile denemeye gerek var mı üstelik yazılımlı.. Hiç sansı olmaz diye düşünüyorum. Gerçi punto tjet yazılımsızda geçer.
Önemli olan geçmek geçilmek değil sadece denemek yani sorun değil kardeşim. :icon_tup: