Corvette Crash and Fail Compilation - YouTube
Corvette Crash and Fail Compilation 2 - YouTube
HD - Mustang Week crash compilation - YouTube
Topu insaata kacmis kesin bunlarin..
Printable View
Corvette Crash and Fail Compilation - YouTube
Corvette Crash and Fail Compilation 2 - YouTube
HD - Mustang Week crash compilation - YouTube
Topu insaata kacmis kesin bunlarin..
Şahin kadar denge yok heralde binen patlamış :D
ilk videoda beyazın kaza yapmasında korktum kaldırımı farketmemiştim :D
İkinci videodaki sari c5 sel hasarli :D
ne kadar çok patlamışlar ya bu araba zor bir araba demekki??
Ilk videodaki beyaz c6 yetenekliymis ama.
Esp tarzi birsey yok mu ? Ilk videonun sonundakiler korktu mu sinirlendi mi anlamadim :D.
Gazı daha nazik kullanmak lazım çoğu kaza ayaklarını ani gazdan çekmelerden kaynaklanmış zaten hacimli alet komprösörüde kuvvetli birde elektronik desteğide az dolayısıyla gazdan ani ayak çektiğin zaman arkaları kilitliyor.
corvette kronik bişey mi ki bu herkesin patladıgı nokta aynı
çok komik kazalar var :D
Yuksek guclerdeki arkadan itis araclarda yasanabilecek kazalar hepsi . Vette yada mustang olarak ayirmak yada soforlukle ilgili yorumlar yapmak yanlis .
birinci videoda 7.25 de bildiğin yarıldım :)
nasi bi kilitli var bu arabada yaw hemen atiyor boyle:eek:
arkadan itişin reaksyonları :) ani gazdan ayak çekme yada ani gaza asılmanın sonuçları :D
son videodaki adamların yeteneksizliği bir kenara mustanglerin SC sesleri harika bence
Arkadan iterlerin genel sorunu demeyelim kullanıcı hatası. Bu tip olaylar amerikanlarda çok fazla nedeni de düşük devirden itibaren çok torklu makinalar olması. Düşük torklu makinalarda (S2000 vs gibi)gazdan ayağını çektiğin zamanda kaybedersin ama frene dokunduğun anda durursun. Amerikanlarda tork ve buna bağlı anlık momentum çok yüksek olduğu için frene bastığın zaman duramıyorsun kayıp vuruyorsun. köşe dönerken yüksek vites düşük devir dediğin zaman o kıç yanına gelecek zaten kurtuluşun yok. İlk bindiğimde arkadaş yeni almıştı tecrübesizdi. İndiğimde bildiğin yeri öpüyodum.
esp yokmu bunlarda ?
Güç+arkadan itiş= kaza kaçınılmaz :D
arka iter ile şöförlerin uyumsuzluğu. başka bişi değil. böle bir videoda s2000ler için var. ama o tabi full resimlerden oluşuyor ama resimlerden hep yanlarken kaza yaptıkları anlaşılıyor. bu özellikle amerikada arabalar ucuzmudur nedir. hangi marka alsalar ediyorlar içine.
ben daha t.controlu kapayamadım onunla bile sacma sapan tepkılerı var neden bilmıorum ama yemedi bende daha m3 gibi filan değil ki çok uzun zamandır arkadan iter kullanıyorum ama corvette farklı