Mike Tyson sevenlerin hoşuna gidebilir :) Uzun geldiyse 8.40'tan sonrasını mutlaka izleyin :)
Mike Tyson Best Knockouts Collection 1080p HD 2012 - YouTube
Printable View
Mike Tyson sevenlerin hoşuna gidebilir :) Uzun geldiyse 8.40'tan sonrasını mutlaka izleyin :)
Mike Tyson Best Knockouts Collection 1080p HD 2012 - YouTube
Adamda balyoz gibi yumruk var :)
Vurdumu kör eder adamı :D
sabah sabah iyi geldi be:D
herif balyoz gibi indiriyor vallahi
1.30 itibariyle hareketlerine hasta oldum boşa salladı rakibi
Yumruk değil sanki yıldırım çıkarıyor adam. Aslında emekli olduktan sonra belediyenin yıkım ekibinde iyi iş yaparmış.:D
adam gerçek king beyler dağılalım:)
Bi gün bunun maçını bekliyorum ozaman 17 yaşında falanım maç saat sabah 5 de :) neyse bekledim ama geçmiyo vakit yani maç başladı 30 sn sürdü bitti hay senin çıkacağın maça dedim okdarda bekledik :D
izledim bitirdim şimdi, boks'a karşı ilgim yoktur hiç ama inanılmazmış bu adam ya
acaip hızlı çevik çok zeki dövüşüyor, kaç kg basıyordur bir yumruğu merak ettim
izlerken benim canım yandı aliminyum
bunada bayılıyorum:D
edit : 1.00 dan sonrası
her zaman örnek almışımdır :D
bence tüm zamanların en iyisiydi,şöhret ve para yüzünden ne hallere düştü. En son lennox Lewis den dayak yedeği maçı izlemiştim. Formda ve genç bir tyson Lennox gibi iki tane indirirdi.
Hayatını anlatan bir filmde var izleme isteyenler için
Tyson (TV 1995) - IMDb
Birde belgesel vardı bu sene içerisinde ntv de yayınlanmıştı o da çok efsanedir.
Tyson (2008) - IMDb
Gardını indirine yada arada boşluk verene veriyor şukusunu :)
adam king :D gergedan gibi dalıyo :D
adamın yumruk gerçekten çok sağlam balyoz gibi fakat çoğu nakavt ında yumruklar çeneye; alttan yada yandan darbeyle oluyor bu her insan için geçerli eğer çeneye alttan darbe alınırsa bi anlık şuur kaybı oluyor devrilmesi çok normal, ama adam king aga :)
insan değil ki :D yumruğunun ucunun değmesi bile yetiyor..
sabah sabah gaza geldim:)
Yumrugu yiyen yerle sevismeye basliyor ...insan degil bu adam :D
yaradana sıgınıp vuranlardan.
arifin manchester e attığı gol misali 3-4 video sonrası kendimi bir anda viski yapım videosunda buldum. Nasıl bir şey bu youtube yahu..
bi an çıplak elle tokat attıgını düşündüm banada dengem bozuldu tabureden düşüyodum ...
Hangover filiminde söylediği şarkı ile bir kez daha gönülleri fethetti :)
Mike Tyson, eski karısıyla Brad Pitt’i yatakta bastığını itiraf etti: “Çılgına döndüm ama onu dövmek için çok yorgundum.”
Allah korumuş :D
Mike Tyson: ?Karımı Brad?le bastım!? - HTHayat
dağılın yuri boyka beyler. adamın stiline iyi bakın. ;)
[QUOTE=mcy;6495201]dağılın yuri boyka beyler. adamın stiline iyi bakın. ;)
taysın ın olduğu yerde kimsenin adı geçmez ya bence boyka falan hayal ürünü gibime geliyo ban :D
Adam fenaaa
Tyson kimseyle kiyaslanicak biri degil Ali ve Tyson dan sonrasi hikaye diye dusunuyorum Iyi zamanlarinda yumrugunun 1 ton bastigi soyleniyodu.Hangi insan evladi basabilir?.Onun disinda izledigim tek biri var oda Vitali Klitschko. Guard almadan dovusuyo makina gibi bir adam izleyin tavsiye ederim.
bunlar ölmüyomu 500 kilo basıyo diyosunuz ? kafamızı duvara vs. vurdugumuzda nevrimiz dönüyo bizim
yeryüzüne MUHAMMED ALİ CLAY ve MALİKABDÜL AZİZ TYSON gibi boxörler birdaha gelmz...
muhammed ali clay masonların korkutamadıgı yıkamadıgın tek isimdir...
malikabdül aziz tyson u danny wlliams ı frazeri ve bir cok boxörleri , NBA oyuncuları gibi dünya devlerini musluman yapan isimdir. MUHAMMED clay
kalbimde aklımda herzaman bambaska yerleri vardır CLAY ve TYSON'un.
ALLAH'ın da bu isimlere yardımcı oldugunu unutmamak lazım. normal degiller cünkü.
ALLAH böyle insanları eksik etmesın.
son zamanlara dogru M.JACKSON u musluman oldu diye önce cocuk tecavuzcusu yaptılar bu masonlar illimunati ye tapan itler sonra hızlarını alamayıp öldürdüler. mason doktoru tarafından. eminem kurtulmak istedi masonlardan ama lady gaga azrail şeklinde verdi emineme ödülünü demek istedigim tek yıkamadıkları ve korkutamadıkları öldüremedikleri muhammed ali clay.
neyse uzatmayalım adam KİNG abi :D
çıplak elle sag direyi anlına vursun cok bürük bir ihtmal ölürsün.
şüana kadar gelmiş en tonajlı yumrugu atan isimler
malikabdul aziz tyson ( demir yumruk )
george foreman ( kemik kıran ) 55 yasında bile evender holfied ile 8 raund maç yaptı.
bu iki isim yeryüüne gelmiş en sert yumrugu atan ve kafa yapısı en saglam boxörler...
ali clay ve tyson bunlar bambaşka kimseyle mukayese edilemez evet doğrudur tyson ın yumruğunun 1 ton olduğu baya ca sölendi bence vardırda yani normal bir insana rahatlıkla öldürür son zamanlardada kilçko ama çok ağır geliyo bana yeniyo başarısı tartışılmaz ama zevk vermiyo ! :)
2 taraflıda indiriyor maşallah ya ... sağ sol farketmiyor .. az canını sıksalar orta yumruk atıcak
Maşallah sağı öldürür solu süründürür Boykayla kıyaslayan olmuş ama Boykanın sadece bir film karakteri olduğunu unutmuş.
ne boykası abi adam film artisti.
yeryüzünün en iyi sokak dögüşcüsü lennox levisinde dedigi gibi mıke tysondur...
Yuri Boyka'yı oynayan arkadaş..
arşivim vardı mike ın hemen bütün maçları, kaç gece uykusuz kalıp, kaç sabah 4 te kalkıp izlemişimdir maçlarını, dünyada çok az sayılı insanın sahip olduğu bir anatomiye sahip sporla yapılacak bir kuvvet değil genetik çok sağlam, boynu üzerinde yaptığı antremanı takip eden herkez biliyordur herhalde,