Meguiars'ın kalıcılığı bana yeterli gelmiyor. Daha kuvvetli daha kalıcı bir malzeme istesek ne önerirsiniz ?
Printable View
Meguiars'ın kalıcılığı bana yeterli gelmiyor. Daha kuvvetli daha kalıcı bir malzeme istesek ne önerirsiniz ?
turttle wax kardeşim..boya korumada çok çok iyi..mavi kutulu..denemenizi tavsiye ederim..
sıralam su sekılde ılerlıyor.
sıvı - likit- katı -nano
soldan sag dogru kalıcılık artar.
nano korumlar iyice piyasaya girmeye başladı Meguiars'in pabucu dama atılacak gibime geliyor :) nanoyu kullanmadım ama meg in anlık parlaklığıda çok güzel yaw :)
sıralama için teşekkür ettim. peki marka ? :)
gürsel abi ben yaptırmıyorum yapıyorum. sonuçlar çok güzel ama kalıcılığı arttırmak lazım. :)
1 ay sabredersen sana da cozumum olacak :D
1 ay çok onurcan :D neyse bekliyoruz :D
şuan nano tr de bulunurluk açısından aquartz
katı wax da auto glym hd wax favorim
Nanolu arabalar yağmurda ne çamur tutuyo ne su insan işi değil
Meguiars ın hangi ürününden memnun kalmadınız acaba? M21 denediniz mi? sentetik bir ürün.
aquartz candır caaan :D
- Takipteyim Bu Konuyu =)
nano uygulamaların fiyatı nedir acaba ? ve 7 yaşında bir aracın üzerindeki yıkama kurulama esnasında oluşan çizikler giderilmeden uygulanabilirmi ?
Sana gönderdiğim AQuartz kalıcılık olarak seni kesinlikle tatmin edecek emin ol, doğru uygulama ve bakımla 2 yıl rahat ömrü var. :)
Denemen için fazla gönderdiğim Reload uzun şişede olan üründe fiyat performans olarak çok iyi AQuartz firması 12 ay dayanımı olduğunu söylüyor ancak ülke şartlarında 6 ayı temiz var ve su iticiliği oldukça başarılı, bir paket sigaradan daha ucuz olduğunu düşünürsek bence çok iyi. :)
aquartz candır
Meg fani olarak surekli meg urunleri kullandim, gecmisten bugune sonax benim icin kaziklanma noktasiydi,
En son sonax nano koruma gaptirdim goztepede, en son kullanilan o sprey neredeyse vernik gibi bnm icin son nokta.
Meguiars nxt kullanın, para çokomel eğrisindeki en iyi ürün. Hem çizikleri kapatıyor, hem temizlik yapıyor, hem pahallı hem 1 ay koruma sağlıyor, hem çiziklere karşı direnci yok, lokum lokum :D :D
Aquartz, Cquartz, Gtechniq, Nanolex, Wolf's Chemicals, Sonax Lack Protect ve daha nice gerçek nano ürünler aracın boyasını uzun süre korur tabi sizinde doğru yıkama ürünlerini seçmeniz lazım.
Nano ile uyumlu pH dengeli şampuanlar kullanılmalı, asla piyasada satılan cilalı şampuanlar tercih edilmemelidir.
300 ml ye yakın aquartz uyguladım memnunum.Ben sıfır boyaya uygulama yaptım.Yaklaşık 4 - 5 ay oldu hala kendinde.
Nano şampuan olarak bildiğim bekbars in sampuani var galiba..
Bunun dışında su an için en mantıklı seçim Aquartz PPF olur ama onuda uygulamak çok zahmetli. Bence gtechniq c1.5 guzel seçim olur..
sonax nano guard, nano boya koruma ürünlerinden biri midir?
Evet, Sonax nano guard da nano teknoloji ile üretiliyor ama dayanimi diğer alternatiflere göre biraz zayıf..
sprey şeklinde değil mi ?
Bugun Nanolex e siparisi geciyorum limitli sayida ;)
Sampuan fiyati 250 ml= 28tl
1Lt = 80tl
Bir araca 25 ml civari uygulama yeterli oluyor, hatta ben biraz daha az kullaniyorum sikinti olmuyor. Hatta ufak bir sealant da atiyormus. Foam lance ile bembeyaz oluyor arac. Hatta videosu;
P.s: Urunlerden isteyenler lutfen belirtsin. Sayilari limitli oldugu icin aninda bitme olasiligi cok yuksek.
Ohaa lan yurtdışına göre ucuz olsun dedik ama sende vurup öldürmüşsün :D
Aynı şampuanın 250ml yurtdışı fiyatı 50TL + shipping. :)
250ml i 10 defa kullansak yıkama başına 2-3 TL geliyor, iyiymiş valla benim setimi hazırla kalmadı falan bilmem ben.
Hocam ben bir litre alabilirim bu şampuandan..
DjHellfireS* mesaj kutusu dolu olduğu için size mesaj atamıyorum. :)
bir de nano korumadır gidiyor.. bana 500 tl fiyat çektiler.. nedir ne değildir tam bilmiyorum, sorunca anlatıyor da hiç inanasım gelmiyor, bana bir öncesi-sonrası şeklinde örnek gösterin diyorum o da yok diyorlar, bu nano boya korumada araç extra 1 gün onlarda kalıyormuş.. bilgisi olan var mı acaba? :)
Nano korumanın hakkını verebilmesi için boyalı yüzeyin lekesiz ve çiziksiz olması gerekiyor,bu yüzden de araçlara kil ve pasta uygulanması gerekiyor bu yüzden uygulama merkezleri araçları bir gün tutuyor.işin içine rötüş gibi ekstralarda girerse işlemin tamamı 1,5 günü bulabiliyor.
:D Normal cilalarin devri koruma acisindan kapanmistir. 500tl iyi bile bence ama nasil bir pasta isleminden gectigine de bagli. Turkiye de cok nadir yerler oncesi sonrasi olarak vernik kalinligini gosteriyor musteriye. Olabildigince az vernikle oynasarak yapilan pasta ve detayli temizligin fiyati bu kadar ucuz degil cidden. Nano urunlerin en ucuzlarindan birisi elimdeki ve 50tl lerden basliyor sadece urun. Geriye 450tl kaliyor, ped, kil, pasta, elektrik,su vs de ekleyince yani kar marji baya az. En son yaptigim 2 aracin basinda yedigim abur cubur bile ciddi para haaha :D
Oncesi sonrasi ornekleri benim cep telefonumda bile var, nasil niye gostermediklerini bilemiyorum fakat nano koruma kullanildiginda 1 gun suyla temas etmemesi lazim aracin. Olabildigince nemden de uzak durmasi lazim. Bunu dusunerek yapiyorlarsa normaldir.
NANO ve digerleri ancak uygulanak yüzey ısı şartları ve uygulanak ortam çok önemli Nanonun en kalitelilerinden biri Gtechniq EXO hemen hemen her alanda uygulanabilir.
exo v.s enzo
Gtechniq EXO Demonstration - YouTube
Gtechniq EXO Demonstration part II - YouTube