2000 1,8T 210hp Ailevi sebeplerden ötürü son fıyat.
slm
araca hakkinda bilgisi olan varmi simdiden tesekkurler
Printable View
2000 1,8T 210hp Ailevi sebeplerden ötürü son fıyat.
slm
araca hakkinda bilgisi olan varmi simdiden tesekkurler
3-4 sene once caddede goruyordum 60 yaslarinda bir amca kullaniyordu. O zamanlar cok temiz duruyordu hatta ciddi rakama satilikti ama su anki hali hic diri durmuyor.
kapının önünde duruyor görüyorum hergün neredeyse temiz duruyor ?
araca bakmaya gidicektim sabah koprude denk geldi aradim hemen yolun kenarinda baktim resimlerde gercekten berbat duruyor ici disi piril piril hatta ilandaki araba bu olamaz diye ikilemde bile kaldim :) gecmisini merak ediyorum 160k suan s3 sonucta korkutuyor beni anlastik sayilir adamla yarin dogusa goturucez ama son bi kez buraya sormak istedim belki araci taniyam vardir diye
Makinadir yakisir yasinim bitir işi
bende suadiye de gördüm aracı temiz görünüyodu ama aynı araçmı emin değilm
Resimler yaniltici olabiliyor. Km 1.8t icin yuksek bir km degil ( orj ise eger ) . Forumda HKN ( Hakan ) var vag uzerine calisiyor yillardir. Onun verdigi irtibat bilgileri sayesinde kac kere pert arac almanin esiginden donmustum . Istersen pm at elinden geleni yapar.
O amcanın kullandıgı sarıyı ben aldım :) o bahsettiğiniz sarı ilanlara hiç düşmedi :) ayrıca aracın sahibi 67 yasında teyze :)
Aynen tr nin en temizi diyebilirim ilk sahiplerinden aldi can yakisir kardesime masallah
sarı gızımız tertemiz maşallah yakışır kötüden sonra ilaç olucağına eminiz :)
Yakışır bro sana, renkte on numero ;)
O sarıyı Kozyatağı'nda görmüştüm, bayağı orijinal duruyordu. Kazasız belasız.
:)
ben bu beylikdüzündeki arabaya baktım. dediği gibi tavanda falan boya yok bel altında boyası var. değişeni darbesi de yok biz fark edemedik. motoru güzel debriyaj yeni yürüyeni falan sessiz içi koltukları tavanı göğsü bagajı falan çok temiz. Boyası da bize göre işçiliği tonu falan çok iyiydi öyle resimlerdeki gibi soluk değil daha tatlı koyu sarı.
Almamamın sebebi gidişi beni hiç ama hiç tatmin etmedi turbosuna baktırmak gerekir diye düşünüyorum.
o kmlerde o arabanın turbosunun bı sıkıntı cıkarması zaten muhtemel bence ''frk'' dogru soyluyor sız baktırın eger varsada arabayı begenırsenız dert deıl cunkı bakacagınız dıger s3 lerdede degısmemısse turbosu olması normal bı durum
Zamanının hızlı arabalarından ancak o ağırlık ve 4 çekerle stock arabadan şu zamanın spor arabalarının performansını beklemeyin bence.
Kalitesi yeter ya varsın gitmesin :D
Kalitesine kimse bişey diyemez. stock olarak sağlamdır. Sadece anlamadığım nokta S3 ler motor içi olarak A3 1.8T lere göre daha kırılgan Savaş abinin dediğine göre. A3 lere istediğin gibi yüklen bişey olmuyor 28 tak 30 tak dayanıyor S3 e hafif yüklen hemen kol kırılıyor demişti.
Arkadaşlar ben bu arabayla 8-10 km test yaptım daha önce standart S3 kullanmadım ancak a3 1.8t 150 hp lik kullandım belki kilodan belki quattro belki turbodan belki başka birşeyden bilmiyorum ancak standart A3 kadar gitmediğini düşündük yalnız değildim yanımdaki arkadaşım benden daha bilgiliydi aynı fikirde idik. yakınınızda zaten standart s3 varsa sizin kıyasınız daha dogru olacaktır.
araci bugun 3 tane yere gosterdim ne motorunda ne turbosunda hic bisey yok stok s3 ile denedik denedigimiz araba hic ellenmemis 80k de :) 3-4 boy geride kaldi inanamadik gidisinde hic bi sikinti yok hatta az once stok bi vti ile denedim 2-3 boy gectim 200 e kadar deneyebildik yol bitti :) yani araci aldim cok sukur bi sikintisi yok sabahtan beri tepesindeyim :D
Hayırlı olsun :D
hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
hayırlı olsun güzel araç aldınız benimde hoşuma giden bir araçtı sen beğendiysen gerisi hikaye:D kazasız belasız
yasinim hayırlı uğurlı olsun, akşam tadına bakacağım bizzat :D