Beyler suan okuyan varsa acın izleyin rezil ettiler gene modifiyeci oldu Tv de apachiler ....!!!!
Printable View
Beyler suan okuyan varsa acın izleyin rezil ettiler gene modifiyeci oldu Tv de apachiler ....!!!!
açtım ama bitmiş sanırım
rezillik:Deli::mad: ki ne rezilik böle şey olmaz olsun işte bu zihniyetler yüzünden biz rahat gezemiyoruz:Deli::ofk::ofk::ofk::Deli::Deli:
aynen bende demin gördüm biraz gösterdi haberi bekliyorum.. modifiyeyle ne alakası var bu tiplerin anlamış değilim ya saçma sapan adamları saçma sapan şekilde gene haber yapıyorlar..
aynen oyle onden yayınladılar haberin tamamını birazdan yayınlıycaklar sanırım ...
dün akşam motorla geçtik s virajından ben bu kadar kalabalık görmedim rahat 1000den fazla insan vardı
kanaldnin telefonları 0212413 51 11 numarayı aradım kanald nin yaptıgı ayıbı sölemek için ve ulaşamadım ne yazıkki kimseye :(
ya internetten izlememnin bi yolu yokmu
bitmiş galiba:(
ARKADAŞLAR HENUZ YAYINLANMADI HABERLER DEVAM EDİYOR AZ SONRA YAYINLANICAK ...
*** sanırsam kanal d nin sayfasında canlı yayın izlenebiliyordu ...
Şuan Yayınlanıyor !!!
aha cıktı bu ne ya apachi bunlar
şu anda yayında beyaz şahin.
ahan yayınlanıyor
o beyaz şahin ne yaa.apachi:(bide polo var
ahahhaah :):) dalıcakmış az kalsın
55 ytl kesmis baglasana arabayı ya men tmek lazım bunları trafiken
böyle bi aptallık olamaz tam bir rezillik.. şimdi çık arabanla gez bakalım.. 30km ile giderken bile otuz tane polis karışır.
Motoru guclendirilmiş modifiyeli arabalar diye yayınladıkları 1 adet kuş serisi ve bir adet 1,4 polo !!!!
ayıp ya 2 tane aklı kıt yuzunden bizim evimizin onunde araba kullanmamız engellenicek gene hay a.q ya !!!
ya hastanedeyim sunu biri koysunm da izlyelim hadtanenin telvizyonu bozukmuş
55ytl olmaması lazım saçmalık işte burda eksoz varsa bagla bizi baglamayı biliyolar ama pehhhhhhhhhhhhh
şahin,polo aq bumu modifiye eğer polisler yada yetlikiler bu modifiyeli araçlar die suçsuz insanları cezalandırırsa taaaa aq koyayım.Araçların plakaları belli gidip alsınlar beni youtubeden bulup gelip bahçeden arabamı kaldırıyo şerefsizler gidip bunlarıda alsınlar her bağlanışımda 300 ün altına düşemedim yaz babam yaz memleketi ben geçindiriyom sanki.
"motoru güçlendirilmiş modifiye araçlar"
görüntü de jant kapaklı polo ve şahin...
Bu tarz bi haber yapmanın ne faydası var kanala da haberic ye de anlamıyorum walla, nasıl bi zihniyettir anlamak mümkün değil...Teoman boşuna dövmüyo habercileri, haklı ....
basın bilgisiz 55 ytl ceza olayıa yalan direk eksoz varsa baglar caddedde .....
canının sıkıldıgına bile ceza kesse 55 den fazla keser ama bu haberden sonra caddeye bi genelge gelir bak 300-500 ceza nasıl yazılır o zaman goruruz ben bunların ta kafasını !!! beyinsizler ....
neten link yokmu yav ben kaçırdım izlemyemdim...
izleyemenler çok bişi kaybetmez yani arkadaşlar.. bi tane şahin bi tane polo dönmeye çalışıyorlar onuda beceremiyorlar.. haberciler de modifiyeli güçlendirilmiş arabalar diye bahsediyor.. kayda değer bişi yok aptallar ordusu bir araya toplanmışlar..
adamlara bak ya APACHİ ler ya yok böyle bişey birde inip aradan alkışlıyıorr :@
klasik muhabbetler işte...ama bunlar nasıl haberleşip toplanmış oraya acaip kalabalıktı :) motorları gosterdi onlar goruntu degil ses şovu yaptı diyo ahahah...saçma haberdi yaa motoru güçlendirilmiş araçların şovu diyo şahin orda dönmeye ugraşıyo :)
http://www.kanald.com.tr/BizeYazin.aspx
Merhaba
20 Nisan 2008 Akşam ana haberde yayınlanmış olan kadıkoy sahil yolunda cekilmiş ve sizin tarafınızdan yayınlanmış olan haberin türkiyede ciddi bir sektor oldugunu ve bu sektore buyuk bir darbe vurdugunu bilmenizi isterim.
Modifiye diye bahsettiğiniz ancak anlamını bilmediğiniz bu sektorle yayınladıklarınızın uzaktan yakından alakası yok .
sizin yayınınızda gosterdiğinişz kendini bilmez aklı kııt insanlarla bizler gibi bu işe gonul veren ve bunu yasam tarzı olarak belirleyen insanların uzaktan yakından alakası yok . cektiginiz araclar modifiyeli değil ancak modifiyeli aracların da basını polisle derde sokucak bi haber .
2 gun sonra caddede verdiğiniz bu haber yuzunden yerli yersiz bircok arkadasımızın bası agrıycak cunku sizin haberinize gore 55 ytl ile kurtuldular !
ama bilgide yanlış haberde bu konu ile ilgili duzeltmeyi yapmanızı aksi halde resmi yollar ile turkiyede bulunan ve bu sektore gonul vermış binlerce kişi ile hakkınızda ılgili makamlara basvurmayı dusunuyoruz . bizler sokaklardaki cellatlar sokaklarda bu sekilde sınır tanımaz insanlar degiliz pistlerde hız yapmayı seven ancak kurallara haddinden fazla uyan insanlarız .
araclarımız sokaklarda gezen aracların cogundan bakımlı ve guvenilir durumda vergilerimiz vb. sorumluluklarımız bir cok kişiden daha titiz sekilde yerine gelmekte ...
ama sizlerin yorumları bunu degiştiriyor .
lutfen bu mesajı dikkate alın .
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Arkadaşlar aynı yazıyı kopyalayıp kanal d ye yollamanızı tavsiye ederim cok canım sıkılıyo bu bilgisizlerin yaptıgı işlere ...
akşam haberlerinde 5-6dakika doldurmak için haber yapıyor herifler
habercılerın alayı zaten gerızekalı ya bı kac kerede merter mc te olmustu aynı muhabbet gelıp cekım yapmıslardı cok yakn bı arkdsm knustu carpıtıcaksınız fln bu haberı bılıoruz dıe fln ama naaptılar seneler once ıkıtellıde cekılmıs goruntulerı koyup ogun olmus gıbı gosterdıler yapan kım tabıkı kanal d gene rezıl herıfler ya
Ben de kacırmısım, sitesine baktım orda da yok.
Bunlar böyledir, hükümet yalakası onun bunun cocukları...
Mazot, benzin zammını hergün haber yapmazlar, is yapmıs gibi gelirler bunları cekerler.
Serefsiz köpekler...