-
Bmw e36 Coupe ///M Daytona Violet 35 RS 390 - vol 4
-
maşallahh... gel de e36 alma :)
-
Maşallah nazar değmesin çok sıkı duruyor.
Boyası orjinal mi?
-
maşallah,karşısına geçip sigara içirecek cinslerden...
-
-
araba zımba gibi gerçekten arka plaka sanki kare olmasa daha iyi olur gibi bu arada normalde 94 modelde dijital klima yok diye biliyorum bunu siz kendinizmi bağlattınız bir kaç kişi bu uygulamayı yaptıda o yüzden soruyorum
-
maşallah yaa adama e36 aldırır bu araba :)
-
-
Maşallah çok güzel görünüyo
Sinyalleri beyaza çevirseniz yada farların ortası sarı olandan taksanız dahada bi güzel olur
-
Masallah cok iyi duruyo :)
-
masallah daha ne olsun :) 10 numara
-
Maşallah güzel duruyor ama hiç bi fotodaki yüksekliği birbirini tutmuyor. Keşke orjinal kalsaydı böyle shoplu pek olmamış.
Allah kaza bela vermesin.
-
maşallah ya cok begendim :)
boyası falan orjinal gibi duruyo ? ölemi yoksa yeni mi boyandı ?
-
facede gördüm fotoları ilk çok hoşuma gitti maşallah severek izliyoruz RS i yıllardır:)
-
-
-
Maşşallah nazar değmesin. Her fotoğrafı incele incele bitiremedim. Baktıkça bakası geliyor insanın konuyu hemen terk etmek gerek :D
-
-
Direksiyonundaki carbondan tutunda jantına kadar nokta.Allah kaza bela vermesin.
-
mükemmel ötesi masallah :)
-
-
-
-
Alıntı:
serqan23 Nickli Üyeden Alıntı
maşallahh... gel de e36 alma :)
Teşekkürler, inşallah daha iyileri sizlerin olsun.. :)
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah nazar değmesin çok sıkı duruyor.
Boyası orjinal mi?
Öncelikle teşekkürler, evet boyası orjinal yıllardır değişensiz takıntım olduğu için aradığım bir araç.14 Yıldır tanıdığım birindeydi bu araba, değişen ve boya gerçekten de yok, boyasının olmaması bazı yerlerden anlaşılabiliyor bilerek tutuyorum bazı kısımlarını orjinal boyası olduğunu ispatlamak için.Sadece ben aldığımda boya düşmesi vardı 12cm uzunluğunda 3-4cm genişliğinde bir dikdörtgen şeklinde düşünebilirsiniz oraya ben lokal yaptırdım. :)
Alıntı:
h.savas Nickli Üyeden Alıntı
maşallah,karşısına geçip sigara içirecek cinslerden...
Teşekkürler, karşısına geçip manzara yerine bir şeyler içebileceğiniz türden :D
Alıntı:
zafer_0403 Nickli Üyeden Alıntı
araba zımba gibi gerçekten arka plaka sanki kare olmasa daha iyi olur gibi bu arada normalde 94 modelde dijital klima yok diye biliyorum bunu siz kendinizmi bağlattınız bir kaç kişi bu uygulamayı yaptıda o yüzden soruyorum
Teşekkürler, değişensiz araba takıntım olduğu için bu arabayı ilk gördüğümde 6 kişi baktık.Daha önceden tanıdığım bir araç olduğu için de aldıktan sonra bu araba her şeyi hak eder diyerekten sağlam bir projeye girdim :) Bu araba fabrikasyon m paketti, dijital klima da orjinal çıktı.Şöyle söyleyeyim; kazan ve tesisat dijitale geçişte değişiklikler yapılabiliyor, ama orjinal olup olmadığını test ettik oradan anladım.Zaten 14 yıldır tanıdığım birindeydi bu araç, daha önceden özel sipariş olarak dijital klima olayı bu araca opsiyonel olarak koyulmuş.
Alıntı:
dodoo Nickli Üyeden Alıntı
Mükemmel duruyor..
Teşekkürler..
Alıntı:
YuRi Nickli Üyeden Alıntı
maşallah yaa adama e36 aldırır bu araba :)
Daha iyileri sizlerin olur inşallah, teşekkürler.. :)
Alıntı:
Berent.t Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah :)
Teşekkürler.. :)
Alıntı:
sde30 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel görünüyo
Sinyalleri beyaza çevirseniz yada farların ortası sarı olandan taksanız dahada bi güzel olur
Teşekkürler güzel yorumlarınız için, farlara müdahale etmek istemiyorum da beyaz sinyal ya da füme sinyal aklımda olabilir, neden olmasın :)
Alıntı:
Emre-K Nickli Üyeden Alıntı
Masallah cok iyi duruyo :)
Alıntı:
ByShaGGy Nickli Üyeden Alıntı
masallah daha ne olsun :) 10 numara
Beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler.. :)
Alıntı:
CGTY Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel duruyor.Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler..
Alıntı:
UMTT Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ya cok begendim :)
boyası falan orjinal gibi duruyo ? ölemi yoksa yeni mi boyandı ?
Boyası orjinal arkadaşlar bunu ilk yorumlarımda da belirttim.Ben sadece 12x3cm ebatlarında boyası düşmüş bir kısmı vardı orayı boyattım, araçtaki boya orjinal.Orjinal boyasını belli eden kısımlar var zaten, bilerek o kısımları tutuyorum :)
Alıntı:
aheste Nickli Üyeden Alıntı
facede gördüm fotoları ilk çok hoşuma gitti maşallah severek izliyoruz RS i yıllardır:)
Çok teşekkürler, RS İzmir'de bilindiği için 14 yıl tanıdığım birindeydi aynı plakada el değiştirmediği için, ben de Aydınlı olmama rağmen plakasını değiştirmedim :)
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Mukemmel .
Çok teşekkürler..
Alıntı:
Met Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel :)
Alıntı:
lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah nazar değmesin. Her fotoğrafı incele incele bitiremedim. Baktıkça bakası geliyor insanın konuyu hemen terk etmek gerek :D
Amin.. :) Çok teşekkürler, beğenmenize sevindim :D
Alıntı:
ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı
aşık oldum çok güzel
Çok teşekkür ederim, ben de sırılsıklam aşığım.. :D
Alıntı:
fatih_selvi Nickli Üyeden Alıntı
Direksiyonundaki carbondan tutunda jantına kadar nokta.Allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkürler, amin, cümlemize.. :)
-
Alıntı:
MeRT* Nickli Üyeden Alıntı
mükemmel ötesi masallah :)
Çok teşekkürler, güzel yorumlarınız için.. :)
Alıntı:
individual Nickli Üyeden Alıntı
süper maşallah :)
Teşekkürler, individual aynı zamanda :)
Alıntı:
nitrosystem Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah.begendim
Beğenmenize çok sevindim, teşekkürler.. :)
Alıntı:
PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı
maşallah mükemmel.
Çok teşekkürler.. :)
-
Benim bildiğim bayadır uğraşıyorsun bununla, Uğraştığına değmiş ama çok güzel olmuş maşallah.
İyi günlerde kullanmak nasip olsun, nazar değmesin :)
-
Alıntı:
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı
Benim bildiğim bayadır uğraşıyorsun bununla, Uğraştığına değmiş ama çok güzel olmuş maşallah.
İyi günlerde kullanmak nasip olsun, nazar değmesin :)
Teşekkürler, 20 Nisan'da aldım aldığım günden beri en full olabilecek şekilde bir e36 elimden gelen her şeyi zamanla yapmaya çalıştım, beğenmenize sevindim, amin, çok teşekkürler cümlemize.. :)
-
Yemin ederim aşık oldum :) Allah kaza bela vermesin güle güle binin
-
Gerçekten mükemmel ya otur seyret sabaha kadar maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle..Bi ankaralı olarak böyle bmwleri zor görür olduk araclara cok kotu davranıyorlar
-
Gördüğüm en iyi E36'lardan birisi . Maşallah Allah kaza bela vermesin. Tam istediğim gibi
-
Maşallah kardeşim, aracın rengi-duruşu kusursuz,
Jant değişikliği çok doğru bir karar olmuş,
kazasız, belasız :)
-
-
Alıntı:
ibrahm_38 Nickli Üyeden Alıntı
Yemin ederim aşık oldum :) Allah kaza bela vermesin güle güle binin
Teşekkürler, amin, cümlemize.. Bmw benim için 3 harfli, B M W :D
Alıntı:
///M3T3H4N Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten mükemmel ya otur seyret sabaha kadar maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle..Bi ankaralı olarak böyle bmwleri zor görür olduk araclara cok kotu davranıyorlar
Beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, Ankara'da değişensiz ya da orjinal bir e36 bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor :)
Alıntı:
Selim.Y Nickli Üyeden Alıntı
Gördüğüm en iyi E36'lardan birisi . Maşallah Allah kaza bela vermesin. Tam istediğim gibi
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, amin cümlemize, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.. :)
Alıntı:
Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kardeşim, aracın rengi-duruşu kusursuz,
Jant değişikliği çok doğru bir karar olmuş,
kazasız, belasız :)
Allah razı olsun güzel yorumlarınız için, çok teşekkürler.. :)
Alıntı:
|KaAn| Nickli Üyeden Alıntı
Mükemmel !
-
enfes olmuş maşallah kocaman
-
Alıntı:
Berkan Nickli Üyeden Alıntı
enfes olmuş maşallah kocaman
Teşekkürler :)
-
çok guzel olmus kazasız belasız. nadı temızlıktekı 36lardan benc
-
Alıntı:
sedat s Nickli Üyeden Alıntı
çok guzel olmus kazasız belasız. nadı temızlıktekı 36lardan benc
Teşekkürler, cümlemize inşallah :)
-
Renk mükemmel. Bu, Estoril ve British Racing Green çok yakışıyor.
-
Alıntı:
CTG Nickli Üyeden Alıntı
Renk mükemmel. Bu, Estoril ve British Racing Green çok yakışıyor.
Evet, Daytona Violet genelde Bmw'nin e36 M3 ve e34 M5 modellerinde daha çok yaygındır, ben de seviyorum bu rengi. :)
-
Maşallah. Çok ama çok güzel duruyor.