MS3 Pro akvaryumda balıkların içinde çalışıyor tebrikler DIYAutoTune... :D
Printable View
MS3 Pro akvaryumda balıkların içinde çalışıyor tebrikler DIYAutoTune... :D
İsterse çamaşır yıkasın, o sonuçta MS :)
1200 dolar verip MS alacak kadar enayi insan yoktur bence piyasada...
Hehehehe işte mayaların kehanti tuttu ms 1200 dolar oldu :) :) özellikler ms3 + v3.57 board + ms3x ile aynı 600 dolar verip su geçirmez kılıf almak nekadar mantıklı tartışılır
Test stand düzeneği güzelmiş.
denizaltılar için baya güzel gelişme..
bunuda kopyalarlar sıkıntı yok :)
La adamlar ms3 e dalgic elbisesi giydirmis, faturasini da eklemis iste :)
O ne la ms3 pro calissin diye arabada akvaryum mu tasiyacaz ? :)
plasti diple boyasın ozaman oda su geçirmez :D
Nemonomani hayirdir siparis mi gectin? Esprileri anlamiyorsun galiba?
O fiyat seviyesindeki cogu ecu zaten water resistant ozellige sahiptir.
Iki tane amphenol konnektor takip, kasaya silikon conta takmakla bitmiyor is.
Offroad da ms in bpi entegrelerinden biri fazla isinir gene yolda kalirsin.
Isterse su gecirmez olsun, alet basli basina bir ayagi sorunlu teknoloji..
bunca ms yaptım ettim. daha bi tanesi ısınıp yada başka bi nedenle yolda brakmadı. hele ısınmak bi kenara ılınmıyor bile. sorun nerede acaba :) ms tamamen diy diye olmasın? :)
belkide bu sorunlarla karşılaşanlar için yaptılar bu hazır versiyonu :)
Erkut haftada iki üç arabaya ms bağlıyo ,ayarını yapıyo it gibide yürütüyo sorun sıkıntı yok:)
Fiyatının gayet makul olmasının yanında, aradığın her zaman yanında olması ,kendi bağladığı beyine ayar için zart zurt para istememeside en büyük avantajı :) Varsın birileri Ms çöp desin bizler memnunuz :icon_tup::hahaha:
on sene önce 1 işlemci vardı yavaştı sorunluydu falan üzerine 20 tane model çıktı tabiki onlar da kesin sorunludur hatta bu model bu hafta çıktı ve eminim sorun bir gün olacak o gün gelecek :)
kadir abi bigün hepsi bozulacak hatta dünya çöle dönşecek
maya takviminden alıntıdır
MoTeC Yamaha Jet Ski : ECU Testing - YouTube
aman dikkat öle heycanyok :D 20.saniyeden sonra dikkat:) öle pro mro deil en dandik m48 bile ki 700 dolar suanda obile su geçirmio bazı şeyler vardır heycanlandırır bazıları vardır Sexy dir bazıları vardır heycanlandırır Sexydir hee üstüne anırtır :)
http://d5otzd52uv6zz.cloudfront.net/...37dc01-800.jpg
http://www.carrolatuning.us/domain/c.../vipec-v88.png
http://www.motec.com/image_display.p...V8-webnews.jpg
Baska bişilerde yazayımmı ?
ms hiç bir zaman sevmedim sevmiycemde ucuz diye bir ürünü sevmek zorundamıyız :) fantezi araıyosun mantıklı bozarsın yaparsın ama ben hiç bir müşterime takmam taktırmam zaten kaliteli beyini alamıyorsa adam yapmasın..
bi de dip not ms i herkes beceremez günlerce uğraşır didinir ;) plug&play eculer daha basitttir içinde base map falan olur :) her türlü çalışır
Nedir bu MS dusmanlığı anlamadımkı bende aldım bagladım m2 3.57 aynı motoru kullanan ıkı arkadasımda haltech var ben herhangi bir farklarını görmedim yasamadım.
asıl enayılık ucuzu varken pahalısını almaktır.
ms i tr hariç butun dunya seviyor Supraya bile bağlayan var.. E21 ilk yaptıgımızda baya bir sorunla karşılastim ama bunun sebebi doğru ayar olmadığı içindi.okdar buji ıslattım okdar yağ deiştirdim ayarsızlıktan hatta kesme yuzunden yatak bile ezdim ama .erkut abi geldi ayarladı sağolsun 2 senedir arac gaza basmadan tek marj çalısıyor. 1 ay yatsın kutup başını takarım gene tek marj çalışır ister soğuk olsun ister sıcak olsun.. 1 senede 2 kez buji deiştirdim ve normal yağ bakımlarını yaptım...bence Ms doğru kişilerde yapıldığı sürece bir sorun yaşanmaz..
ms iyidir kötüdür bişey demiyorum da daha düne kadar ms i körü körüne savunanlar bugun begenmiyorlar.. yarın yine fikirleri değişirse sasırmamak lazım
Bu iş şuna benzer bazıları tavuk alır ama kızarmış alır tüyünü içini dışını temizlemeyi pişirmeyi sevmez hazır yemek ister.Bazıları da tavuk'u kesip en baştan hazırlamayı sever.Eeee doğal olarak hazır tavuk pahalıdır elbette... :D
mevzu su geçirmek ise ms suyun içinde yalıtıma gerek duymadan da çalışıyor zaten.
kendi aracımda yıkamacıda yıkanıp içi su dolan ms in tek marşda tekrar çalıştığını tecrübe etim :)
Ben erkuta güveniyorum :) benim s62 yi onun ellerine bıraktım
tabi direct inj modellerin de hepsini yaz istersen de ben herşeyi msle çalıştırırım demiyorumki hepsi için ecu var neyi tartışıyoruz onu anlamadım
direc injection ? nerdeki ? bunlarmı tsi demedim bro base maplerden bahsediyorum hepsinin ase mapi varya ondan :D
krank sensoru takıp 60-2 demekle base map mi oluyor?
Ula konu gene Erkuta donmus. Kimsenin erkuta bir sey dedigi yok, kendisi can ciger arkadasimdir, karsilikli danisir konusur paslasiriz.
Konu ucuz ms' e donmesin. Benim laflarimi da bir yerlere cekmeyin. Ben diyorum ki , 1200 dolar verip, endustri standardi, stabil ve DESTEGI olan bircok ecu varken , o parayi ms e vermem.
Ben sikistigimda haltechi veya vi-peci arayip cevap bulabiliyorsam daha ne? Ms de kimi arayacaz? Gecenin ikisinde Erkut'a mi soracagim?
harbiden konu bana dönmüş yine desteği sağlam olan olmayan bi çok model var ne kadar çok ecu varsa o kadar seçeneğimiz olur eğer ms3pro için müşteri geneli gürsel gibi düşünürse fiyat da düşecektir arz talep spec
hepimiz aynı ecuyu kullanmıycaz böylece hem kıyaslayabilicez hem destek şansımız olacak neden bi düşmanlık var bilmiyorum
özgün çözümsüz kalırsam 60-2 36-1 3e5 8edokuz fark etmez sağlıklı yöntemi neyse denerim onun adı da base map değilir senin bağladığın rover için 36-1 takmıştık hatırlarsın
:) Ms 2 için ucuz diyordunuz şimdi ms3 pahalı bakalım ne diyeceksiniz siz eminmisiniz Elin makinadan çok daha iyi lehim yapabildiğine inanıyoruz yani :) işte işlemci hızı mızına gelince kontrole gelince 1 video çekeyim size ona göre size ben videoyla anlatayım anlayacaksınız.
Base map nedir bana bir açıklayın PLS
peki dünya salak biz akıllıyız öylemi:)
Arkadaşlar bu konu okadar çok yazıldı çizildi tartışıldıki artık bıkkınlık verdi her megasquirt konusu açıldığında tüüüü kaka muhabbetine dönüyor. Piyasada bukadar özelliğe sahip 300 dolar altına satılan başka bir standalone YOK varsa lütfen gösterin, hal böyleyken hangi ecuyla kıyaslayıp da kötü olduğunu iddaa edebiliyosunuzki, tutupda bana ikinci el nuhnebiden kalma ecuları göstermeyin onların programlarını çalıştırmak için ms-dos gerekiyor :) sıfır olup bu fiyatlara satılan başka birtane ecu gösterin
Bu durumda tutupda ms2 yi haltech vipec motec aem vems vs. Gibi sadece harnessız ecu larının fiyatı 1000 dolarlardan başlayıp 5000 dolarlara giden ecular İle kıyaslıyıp harnesı fiyatındaki ms2 ye böyle kötü ecu böyle dandik ecu demek ms e karşı haksızlıkdan başka bişi değil
Hee ms3 e gelirsek bu tamamen megasquirtin satış politikası daha önceden sattğı anakartlar çöp olmasın müşteri kaybetmesin hemde daha önceden alan müşterileri mağdur etmemek adına bu şekilde üretildi elinde anakart olan gitsin alsın 199 dolar fiyatı war ve kesinlikle denemeye değer veya az çok elektronikden anlıyan bi anakart çizip 100 tl gibi bi fiyata imal edip üzerine takabilir sıfır alıcam diyen warsada kendi bilir ama fiyatları şuan için pahalı yarın öbürgün fiyatları 300 400 dolarlara düşerse ozaman yukarda yazdığım pahalı ecular neyapıcak çok merak ediyorum ama tekrardan sölüyorum şuan için bence fiyatı çok ama çok pahalı az daha verip aem ems4 veya haltech 500 alınır ozamanda işlemci hızı girişi çıkışı tartışılır
Bilmeyen adama hepsi ms hepsi aynı işi yapıyo ama biton modeli war işlemci ms1 ms2 ms3 anakart v.2.2 v3.0 v3.57 bunun yanında microsquirt diy pnp vs. vs. Birsürü modeli var lafa gelince herkes herşeyi biliyo ama iş ecuya gelince ms aldım boktan diyip işin içinden çıkıyo ısınmasın yanmasın o olmasın bu olmasın diyen parasını versin araştırsın toplanmış olanıni veya iyisini alsın sonradan kimse bilmediği şeyi alıp ağlamasın
Ms i pnp olarak alırsanız sitesinde base mapı mevcut içine at bas marşa ayar yaptırıncaya kadar bin ama adam ms i sürat motorunada takıyo motorsikletede takıyo 280mph yapan arabayada takıyo hangisi için base map sağlanabilirki hepimiz araç yapıyoruz hangimizin arabası diğerine benziyoki kimi 5 bar benzin basıyo kimi 1 bar biri aynı motora 300 cc enjektör kullanıyo başka biri 1000cc biri gt35 le 2bar basıyo biri tdo4 ile 1 bar neyse örnek uzarda gider yinede azcık araştırma ile arabayı çalıştıracak bi map internetde çok kolay bulunabilir kusura bakmayın ama üniversal olan ms i kendi arabasına takıp çalıştırıcak sewiyeye geriren adam salak değildir herhalde içine atılacak mapıda bulur marşa basar daha widebanddaki 14 ün fakirmi zenginmi olduğunu bilmeyen kendi başına böyle işlere girmesin