Sahibinden.Com Saçmalığ-ıSorun Çözüldü
Buna benzer bir konu var ama iyice sinirlendirdikleri için ayrı konu açmak istedim ve Buğra abi (ef186) izin alarak konuyu açtım.
Sitemiize üye ve sahibinden.com çalışanları arkadaşlar kusura bakmasın, keşke tüm çalışanlar onlar gibi olsa,site şu an daha iyi yerlerdeydi. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum
Sahibinden.com' üzerinden bir çoğumuz alış satış yapıyoruz.
Sahibinden.com'da her ay ilanlarımızı yayından kaldırdıklarından güncelliyoruz
Bildiğiniz üzere lada Vega aracım satışta ve Ağustos ayında ilan vermiştim
Defalarca yayına alınan ilanım (arada güncellemeler yaptığım için )
En son yılbaşından önce yayından kalkan ilanımı güncellemdiler. Nedenleri ise benim galeri olduğumu iddai etmeleri. Destek ekibindeki yazışmalarımı görseniz sizde benim gibi sinirlenirsiniz. Kanıtlayın benim galeri olduğuumu diyorum onada cevap yok.
Az çok ne iş yaptığımı biliyorsunuz. Bu nedenle bu olaya taktım. Çünkü galeri'den diye ilan verdiğimde bir çok kişi alıcı olsada vazgeçecek GALERİ ifadesi geçtiği için. ben şahsengaleriden olan araçlara bakmamaktayım.
Şikayet sitesine yazdım ve hem bu konuyu okuyup bahsi geçen sitenin ne kadar müşteriye önem verdiğini görebilmenizi ve bana destek vermenizi istedim
Sahibinden.com İlanım Devamlı Askıya Alınıyor!
Bu arada Facebook-Tweeter gibi sanal ortamlarda paylaşıp mümkün oldukça insanları haberdar etmeniz ve şikayet sitesi üzerinden bana destek vermeniz. (altta sahibinden.com cevabının yanında beğenmedim işaretlemeniz)
Adamları tek dertleri bence ücretsiz ilanları kesip ücretlilere yönlendirmek