Link : supra jimmy 1.95 bars vs bms s1000rr math - YouTube
Demek ki geçilebiliyormuş :) Yaza bana denemek için S1000RR lazım :)
Printable View
Link : supra jimmy 1.95 bars vs bms s1000rr math - YouTube
Demek ki geçilebiliyormuş :) Yaza bana denemek için S1000RR lazım :)
abi yanlış hatırlamıyorsam msuprada gecmiyormuydu?
adam 29psi ile iyi tutunmuş helal olsun :)
darısı başına cenk abi
bu videodakılerı dıyorum abi.ama dedıgın gıbı motorların kaçlık oldugu yazmıyor.
msupra zamanı s1000rr yoktu ki zaten yinede msupra geçerdi hayabusa ve s1000rr arasında neredeyse fark yok
tr deki supralar da geçer ama aynen msupra videosunda olduğu gibi çok yüksek hızda yetişip mutlaka geçecektir ama ana videoda adam 4.vites bitmeden geçebiliyor ki asıl mesele de o sanırım :)
Demekkı olmaz degil :)
benim pek aklıma yatmadı doğrusu . heleki bu basınçlarda bi supra .
bu adamın iki tane videosu var biri gece biri gündüz lastiğin tutunmasının ne kadar farkettirdiğini gösteriyor.Bu güçlerde saniyelik geç açsan gazı birdaha yakalama şansın yok motor daha avantajlı amcaya bak low boost demiş yav :)
Herşey bi kenara videodaki acıklamada lowboost yazıyo Jimmy :) 4haneli rakamları görmüş lowboosta :)
1000 + hp olmadığı sürece geçemez zaten S1000RR hiç bir araba...
bence s1000rr ile 100 de basarsa supra 1100-1200 whp olursa dd de anca 250 den sonra geçer diyorum..
ama s1000rr filtre egzost v.s olursa dahada zor..
yani 60-130 mph 3 sec koşması lazım supranın s1000rr ile yürümesi için.
Ahmet İstanbulda S1000RR surdu
En hızlı yeni hayabusada ahmetteydi NA olarak
Aralarında okadar fark var diyordu iki motor arasında
Gel gelelim mertin m3 60-130 mph si 3 saniyelerde idi 250 260 gibi ahmetin busayı geciyordu
S1000RRı gecemezdi 300 e kadar mertin M3 cunku ahmetin busa ile orhan ekşioğlunun s1000rr ı denedik arlarında sacma fark oldu
Ezbere konuşmuyorum yaşdıklarımızı anlatıyorum
Cuneyt abinin arabası 60-130 mph si 3 lerde olursa bu videodaki gibi bir surucu değil adam gibi süren birisi ili S1000RR ı geçebilceğini sanmıyorum
Ama yeni kasa busayı gecebilir
Bu benim duşuncem
satılmaz ise S1000RR da var cıtır modlu deneriz
Bu videodaki adama bakarsanız motora yatmamış bile bunu motor sürmeyen bilmez neladar fark ettirdigini o yüzden bana muhalefet oluyor demeyin ama muharrem haklı
Abi yakalarsın yakalamasına 10 deneme yapsan 1 tanesinde gecersin belki ama bu s1000rr gecmek değilki :)
Ahmet sürdü s1000rr ben sürmedim ahmet gibi delisi bu motor acaip bişi dedi :)
Simdiki zx10 için de aykırı diyolar ama hiç tecrübe etmedik illa s1000rr olması gerekmez 2012 zx10 larda cok hızlı
Geçmek geçmektir hilmi 1 yada 10 kere :) Havalar düzelince hazırım ben...
Tamam abi hayırlısı olsun zevkli denemeler olur
Güzel motorlar var cemin gsxr 1000 le de deneyebilirsin aracını görmek için
Ben stock S1000RR 60-130mph 3 saniye koşacağına inanmıyorum,
zaten en iyi 4.5, genellikle 4.5-5 arası koştuğunu yabancı bir yerde okumuştum,
gene yanlış hatırlamıyorsam bu yorumu yapan S1000RR sahibiydi,
zaten UGR TT Gallardo 60-130mph net en iyi 3 saniye koştu,
@Cüneyt abi Supra 1000hp+ larda zor tutunuyor,
işin zor, ama ben imkansız olduğuna inanmıyorum :)
kaldı ki bu memlekette Arabayla motor geçildiğine hala inanmayanlar var,
İsmail abi 2008de Hayabusa geçtiyse, 2013te neden S1000RR geçilmesin ki :)
böyle bir video var, yanlış hatırlamıyorsam bundada motorcu eleştirilmişti
TX2K12 - Jamie'sUnderground Racing TT Lamborghini Gallardo Superleggera - YouTube
Bide şöyle birşey var..
2012 ZX14 Vs 2011 ZX10r - YouTube
Yani deveden büyük fil var :)
Garthin ZX-10 zaten yüklü ve bilinen S1000RR lardan hizli bir motor
Videodaki sinir bozucu kisim ise ZX-14 de sadece ecu flashlanmis, egzoz vs stock.
Yeni hayvan biraz güçlü :)
Bende seve seve denerim buarada tabiiki Cüneyt abiyle daha öncede söylemiştim.
supra ile motor denemesi olsa zaten istanbulda bütün kar lar erir :))
Eyvallah abi :)
Bu video banada pek inandırıcı gelmemişti.Tutunma konusu sorun benim için Türkiye de ki asfalt kalitesinden dolayı ama Edirne'ye doğru uzun bir düzlükte ne olur bilemem :)
Hızlının hızlısı her zaman vardır.Aklımdasın abi :)
cüneyt abi yaza basınç açmayı düşünüyorsun sanırım :) s1000RR geçmek zor iş güç tamam ama yere aktarmak sorun,kayıpsız yere aktarmak imkansız degil ama çok çok zor.. umarım geçersin :) gönlüm supradan yana :D
bu videodaki şoför chopperdan s1000rr a geçmiş demedi demeyin.
artı limitör iptali olmuş zx14 ün kesiciye giren bi zx10 u yakalayıp geçmesi gayet doğal
Adamin gercek hizda top speedi 208 mph. Yani limitorle falan alakasi yok.
Su listeye bakarsan :
Power Commander V
Guhl Motors Flash
Removed Secondary throttle plates and shaft
Kawi Kit Cams and thin head gasket
Graves Full Titanium Exhaust
Graves Mirror Block Off's
Dynojet stand alone ignition quick shifter
Air Shifter system
Hayabusa front fender (for top speed runs)
Billet aluminum adjustable kick stand
BMC Race Air fitter
Removed Kleen air system
Re-routed crank case breather
Marchesini Magnesium 10 Spoke wheels
Titanium rotor bolts front and rear
Titanium Caliper Bolts
DID ERV3 520 chain 36,37,38,39,40, 15,16,17,18 sprockets
Robinson Industries Low 1st Gear
Shimmed Oil Pressure Relief Valve
Removed Internal Counterbalancer
PR2 Headwork
Kawi Race Engine Bearings
Vortex Clipons with carbon fiber tubes
CBR1000 dogbone link for lowering about 3"
Lowering Strap
Misc Titanium
Limitor iptaliyle olucak is degil..
Yeni ZX14 un potansiyelinden bahsediyorum, motorda ecu flash disinda hicbirsey yok ve arkasindan kopmuyor.
Denedigi ZX10 egzoz filtre falan degil yani.. Stockundan 40 hp guclu.
Bende TRDE 997tt ve dier 3alti secondlik gtr haric 260 270den once bi aracin s1000rr gececegini dusunmuyorum, Bakalm gorelim genede:"D
limitörü iptal edilmiş yeni kasa her zx14 uzuna düşünce s1000rr ıda geçer zx10 uda
zx10 zaten geçmesi gereken yerde gayet ciddi geçiyor burda zx14 ün artı bir başarısı yok zx14 zaten güçlü bir makina kopmaktan kastın nedir bilemiyorum ama sonucta stock bile olsa öyle güçlü bi makinayı kaybedip gidecek değil gerektiği kadarda geçmiş zaten
Beyler istediginiz kadar su motor su motordan hizlidir diye atip tutun, Su bi gercekki, motosikletlerde s1000r en hizli su an, uzunda zx14 agir bir motor, son hizi daha yuksek olabilir fakat o son hizdan bi kac km dusuk hiza s1000rr daha cabuk ulasir, Vede yok su motor basar ezer demekle olmuyo, Motosiklette, kullananin vites atma hizi, iyi kullanmasi onemli yani, Yatmasi ruzgar yemeden, bide siskonun biri kullanisiyla, zayif birinin kullanmasi arasinda bile baya boy farki olabilir, 150 kilo tosunun biri 1000lige binsin 60 kiloluk tiknazin tekide 750lige, emin o 750lik son hiz haric tokatlar..